O romanca din Canada foloseste puterea plantelor



Esteticiana Ligia Raicu, o canadianca de origine romana, foloseste in practica sa calitatile vindecatoare ale plantelor crescute in propria gradina, a relevat publicatia "Times Colonist" din Victoria (Canada).
Ligia a invatat gradinaritul din copilarie de la mama sa, care avea o gradina ce asigura mare parte din hrana familiei si care i-a implicat si pe copii in activitatea sa. Tatal ei era medic si microbiolog si era convins ca terapia cu plante este cea mai buna, motiv pentru care copiii cand erau bolnavi aveau parte doar de tratamente "dramatice" cu bai si comprese cu tot soiul de plante.
In curtea esteticienei, care vorbeste fluent cinci limbi straine, se gasesc plante cu virtuti terapeutice - de la coriandru si iasomie, pana la specii de eucalipt si 15 varietati de trandafir, din care realizeaza personal tincturile si uleiurile esentiale necesare in afacerea sa. In gradina sa se mai gasesc pomi si arbusti fructiferi sau legume, iar atunci cand vin clienti ce au in gradina specii pe care ea nu le are, nu scapa ocazia de a-i ruga sa-i ofere un lastar din plantele pe care le cresc ei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raicu ligia elena pe 5 Iul 2015, 08:25
    aromaterapie

    cu drag,impartasesc din cunostintele mele ac umulate pe parcursul vietii,multumind tuturor celor care se intereseaza,de sanatate.Atacurilor anonimilor il iau ca o grija si le multumesc pentru preocupare.Sanatate tuturor si pace-n suflet!Ligia

    0
    0

  • Sweety pe 18 Dec 2012, 13:57
    Ligia Raicu Esteticiana

    Ligia Raicu este cea mai mare mincinoasa si femeie de nimic pe care cineva, cándva se poate intálnii...un om rau si fara rost in viata ei, tráieste pe spatele unor bárbati cásátoriti, nu este nici esteticianá....Totul si toatá viata Ligiei Raicu este si a fost o minciuná. Báietii ei au tráit intotdeauna la tatál lor...este o egoistá....rea si uria pliná de riduri si neplácutá...rea foarte rea....cum se poate scrie asemenea lucruri despre o inselátoare si o imbecilá ca si aceastá moldoveancá Ligia Raicu....nu este bánáteanca este o moldoveanca mizerab ila si murdrá.a

    0
    0

  • Laura Hodirnau pe 9 Iun 2006, 05:25
    Cum o pot contacta pe Ligia

    Locuiesc in Toronto, Canada de doi ani cu familia si am un baiat care a fost diagnosticat cu o boala genetica NMPC as fi interesata sa iau legatura cu Ligia, poate exista ceva care cel putin sa mai amelioreze boala lui.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod