O noua tehnologie pentru eliminarea tesuturilor adipoase: radiofrecventa

Cea mai noua tehnologie in eliminarea tesuturilor adipoase nedorite, radiofrecventa, se afla acum si in Romania.
In urma observarii reactiilor tesutului cutanat viu, la incalzire si refrigerare controlate, s-a demonstrat ca fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate cu ajutorul undelor de radiofrecventa. Reactia tesuturilor tratate prin aceasta metoda este una de strangere, similara unui corset.

Laserul Alma Accent este un aparat de radiofrecventa cu doua sisteme de lucru, unipolar si bipolar, in functie de capul de lucru folosit, incalzeste mai profund sau mai superficial dermul si tesutul subcutanat adipos.


Acest tratament este recomandat persoanelor care au pielea lasata in urma unei cure de slabire sau datorita imbatranirii, femeilor care au nascut recent, celor cu o piele cu aspect de coaja de portocala sau pentru refacerea conturului cutanat dupa diverse operatii sau lipoaspiratie.

Tratamentul consta in minim 6 sedinte efectuate la fiecare 10 zile si pentru mentinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o data pe an. Tratamentul cu Alma Accent nu are efecte secundare, spre deosebire de lipoaspiratie, precum persistenta vanatailor, aspectul de piele valurita sau lipsa sensibilitatii cutanate.
Pentru aceste interventii nu este nevoie de anestezie sau perioada recuperatorie si nici de foarte mult timp, putand fi efectuate chiar si in pauza de masa.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marinela pe 20 Nov 2007, 07:51
    despre tehnolog. cu radiofrecventa

    As dori sa aflu unde se poate face acest tratament si cat costa.

    0
    0

  • narcisa pe 15 Nov 2007, 14:41
    tehnologie cu radiofrecventa

    As dori sa aflu unde se poate face acest tratament si pretul .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod