O noua metoda de sterilizare

O noua metoda de sterilizare a fost lansata pe piata din Romania. Aceasta functioneaza pe baza de vapori de peroxid de hidrogen, permitand si sterilizarea echipamentelor electronice. Metoda de sterilizare are timp de procesare si costuri de exploatare reduse, intrucat are un consum mic de energie electrica si fara elemente consumabile care sa necesite inlocuire.
Medicare a lansat o solutie completa de bloc operator de ultima pe fondul cresterii cererii pentru tehnica chirurgicala. Compania urmareste sa isi consolideze pozitia de lider pe segmentul echipamentelor chirurgicale si de sterilizare, lansand in cadrul targului Rommedica o solutie completa de bloc operator cu un echipament de sterilizare revolutionar.

Metoda de sterilizare V-PRO 1, pe baza de vapori pe peroxid de hidrogen, prezentata in cadrul targului in premiera obcoluta in Romania, a fost lansata la nivel mondial la sfarsitul lui 2007.

Medicare Technics a echipat pana in prezenta peste 150 de sali de operatie in 90% din spitalele publice din Romania si de 2 ani este liderul pietei in echiparea clinicilor private de inagistica medicala.


"Sa remarcam un moment de cotitura in sistemul de sanatate romaneasca - clinicile private incept sa isi rezolve competente cgirurgicale, fapt ce conduce la cresterea cererii pentru echipamente specifice. Dorim sa prindem acest nou val prin lansarea de solutii complete de blocuri operatoare si sterilizate, valorificand experienta de 10 ani in domeniu, calitatea echipamentelor, precumsi serviciile de service si mentenanta", a declarat Mugur Stancu, Presedintele Consiliului de Administratie Medicare Tehnics.

Echipamentul de sterilizare produs de AMSCO - STERIS, disponibil la nivel mondial de la sfarsitul anului trecut, iar in Romania din 2008, functioneaza pe baza de vapori de peroxid de hidrogen si este cea mai noua si rapida metoda din domeniu.


V-PRO 1 depaseste limitarile tehnologiilor existente, permitand si sterilizarea echipamentelor electronice. De asemenea, metoda este superiora, cu timp de procesare si costuri de exploatare reduse (consum mic de energie electrica si fara elementele consumabile care sa necesite inlocuire).

In acest context, atat seful sectiei de Obstretica-Ginecologica a Materinitatii "Cuza Voda" din Iasi, prof.dr. Dragos Dragomir, precum si presedintele Societatii Romane de Neurologie, prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, au declarat ca pentru o stare de sanatate buna este nevoie nu doar de o aparatura performanta, ci si de igiena persoanala.

In acelasi timp, Dragos Dragomir a spus ca in 2002, la Maternitatea de la Iasi, au murit in serie 6-7 nou-nascuti, cauza decesului acestor copii fiind infectia.
Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea a mentionat ca "daca un instrument nu este steril, s-a infectat totul, totul se putrezeste".

Ciurea a mai spus ca la ora actuala igiena in spitale este in scadere. "In tarile civilizate exista spitale care se inchid atunci cand nu este corespunzator normelor de igiena impuse. In strainatate se tine o curatenie a sange", a spus Ciurea. In ceea ce priveste spitalele din Romania, prof. dr. Ciurea a adaugat ca in momentul de fata toate spitalele sunt supraaglomerate, ceea ce duce la scaderea igienii. Ciurea a mai spus ca vina principala pentru aparitia infectiilor apartine indizivilor in general, deoarece pericolul infectarii este inlaturat in functie de igiena personala, de conditiile personale, de starea de sanatate generala a oamenilor".

Medicare Technics este furnizor de solutii medicale publice si private si distribuie echipamente medicale de varf la nivel mondial prin deviziile de imagistica ORL si oftalmologie, echipamente pentru spitale si project management.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod