Noul adeziv pentru proteze dentare: reduce inflamarea gingivala

De multe ori un zambet poate sa confere un plus de incredere in sine. Dar cum poate cineva zambi cu dezinvoltura cand proteza dentara nu este fixata cum trebuie?
Privita cu reticenta, aceasta reprezinta pentru multa lume un semn al imbatranirii. In plus, poate provoca disconfort in timpul masticatiei si al vorbirii.

Pe langa impactul social si psihologic pe care il are purtarea protezei, aceasta este si foarte incomoda in timpul masticatiei, diminuand forta muscaturii la o treime din forta muscaturii naturale. 60% dintre purtatorii de porteza dentara nu sunt satisfacuti de protezele proprii atunci cand mananca, mesteca sau musca. In plus, 33% dintre ei au probleme cu resturile alimentare care se fixeaza de proteza.

De aceea este foarte important ca purtarea protezei sa fie usurata prin folosirea unui adeziv pentru fixare.
Acesta imbunatateste fixarea protezei si formeaza o pelicula protectoare intre gingii si proteza.

Adezivele Corega ofera fixare pentru intreaga zi, sporind confortul prin imbunatatirea adaptarii protezei dentare. Acestea formeaza un invelis care impiedica fixarea resturilor alimentare intre proteza si gingie, protejand astfel cavitatea bucala de particulele iritante si reducand inflamarea gingivala.

Corega Fix&Fest Fresh asigura o fixare prelungita a protezei – pana la 16 ore – si o respiratie mereu proaspata sau Corega Fix&Fest Sensitive in cazul in care persoana prezinta risc alergic, deoarece aceasta nu contine menta, coloranti sau arome artificiale.

Pret: 11,6 RON
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luca Lucian pe 25 Iun 2009, 12:25
    Corega fix&

    Unde gasesc acest produs la acest pret intrucat farmaciile il vand scump. Multumesc

    20
    5

  • dan pe 2 Mar 2009, 20:38
    adeziv corega

    cu ce curata adezivul corega

    7
    4

  • laura pe 27 Aug 2008, 16:10
    Proteze

    Am proteza mobila si am foarte mari dureri. Cat timp dureaza si cand o sa ma obisnuiesc cu ea?

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod