Noi produse in lupta impotriva imbatranirii

O noua descoperire stiintifica creata pentru a combate ridurile profunde si a reda fermitate pielii a fost lansata pe piata produselor cosmetice

Cele doua produse fac parte din gama Eluage, creata de Avene Laboratoire, si se adreseaza femeilor cu varsta tenului peste 45 de ani si cu semne vizibile de imbatranire. De asemenea, sunt recomandate oricarui tip de piele, chiar si celei mai sensibile. Crema restructuranta anti-aging este indicata pentru tratarea imbatranirii cutanate datorata varstei si expunerii excesive la soare, avand si rolul de a tonifia, hrani si netezi pielea (96,1 RON).
Gelul concentrat anti-aging are un efect de lifting imediat si corecteaza ridurile adanci prin aplicarea sa direct pe zonele profund afectate (102,5 RON). Studiile au aratat ca ridurile sunt rezultatul descresterii sintetizarii acidului hialuronic o data cu imbatranirea. In corpul uman, acidul hialuronic se regaseste in cantitati mari si este molecula care confera fermitate pielii. Prin urmare, aceste produse utilizeaza acidul hialuronic fragmentat in compozitia lor.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexia pe 15 Sep 2006, 15:09
    elugen

    puteti sa recomandati cateva puncte unde pot fi achizitionate aceste produse

    0
    0

  • lenuta pe 8 Sep 2006, 00:51

    daca sunt atit de bune aceste creme sunt aparute pe piata?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod