Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Facebook Twitter Comenteaza
Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Linia telefonica gratuita lansata de Ministerul Sanatatii ieri, 26 ianuarie, menita sa faciliteze sesizarea deficientelor din sistemul de sanatate, a fost supraaglomerata si s-a blocat, la numai cateva ore dupa ce a fost facuta publica. Pentru a rezolva aceasta problema, Ministerul Sanatatii pune la dispozitiei, incepand de astazi, adresa de e-mail cetedoare@ms.ro. Adresa e-mail are rolul de a decongestiona linia telefonica, fiind o alternativa pentru cei care au acces la internet.

Atat prin linia telefonica gratuita 0800800885, cat si prin adresa de mail cetedoare@ms.ro, Ministerul Sanatatii isi propune sa faciliteze sesizarea problemelor din sistemul de sanatate publica.
Acestea sunt destinate pacientilor si medicilor. O echipa din cadrul Ministerului Sanatatii va raspunde apelurilor si e-mailurilor, urmand apoi sa selecteze problemele in functie de specific si sa le trimita directiilor specializate din cadrul Ministerului.

Nu se accepta reclamatiile anonime, dar Ministerul asigura indentitatea reclamantului in cazul unei posibile investigatii. De asemenea, pacientii sunt informati ca prin aceste doua mijloace de comunicare nu se acorda consultatii medicale. Linia telefonica functioneaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 18.00.

"Am infiintat aceasta linie telefonica pentru a da glas durerilor mute din sistemul de sanatate.
Astfel, vocea pacientilor si a medicilor deopotriva se va auzi la Ministerul Sanatatii", a declarat Dr. Ion Bazac, Ministrul Sanatatii.
 
"Tin sa subliniez insa ca nu voi lansa o vanatoare de vrajitoare. De asemenea, nu voi accepta ca acest instrument de comunicare sa fie transformat intr-o ureche pentru delatiuni si acuze. Linia telefonica exista pentru a semnala cazuri reale si consistente, care sa contribuie la rezolvarea problemelor din sistemul de sanatate", a adaugat Ion Bazac.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 151-200 din 253

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SIMI pe 3 Feb 2010, 16:32
    Pt ,, ROMANUL" care se ineaca in propriul venin

    BANI PUBLICI - nu inseamna banu luat din buzunarul angajatilor(fie vorba intre noi tot Niculescu te-a angajat si nu cred ca ai stat in genunchi pe sub masa).Poate esti atat de oparit ca nu ai fost (si nu esti)bagat(a) in seama de Niculescu si nici macar de noua conducere. ASTA TE DOARE DE FAPT? Daca ESTI destept precum vrei sa pari(desi MA INDOIESC) inainte de a deschide gura sa spui niste aberatii pe care nici tu singur nu le crezi, te-ai informa s-au poate ai deschide ochii si ai privesti in jurul tau. ITI PLACE CE VEZI? Daca DA asta inseamna bani publici cheltuiti pentru angajatii Spitalului si bonlavii care se trateaza in el. RUSINE SA-TI FIE ROMANE

    0
    0

  • MARIA,,, pe 3 Feb 2010, 16:15
    daniela,,

    Daniela, tie iti este greu sa intelegi sa ti explic,,nu e vorba de toti angajatii,doar tilharii,vezi tumult repect ptr cei care isi fac treaba,si toata consideratia mea daca as aveabani ca becali as da tuturor celor care merita, stiu ca e greu si sunt bani putini dar cu astia care fura, foc pe ei tata, tu cum zici uite aici ceva,, de ce asistentele sefe Stefoi, Alexoiu, miss Florance(gardanca)au in pontaj sambata noapte tura dubla si nu fac turele..... este corect fata de celelalte asistente??? raspunde .. te rog?? uite o economie ptr spital isi dau singure bani ,cine vede graficele, metalurgista de Madalina Tene sa dea bani de la barbasu ala vamesu daca vrea,... mai zici ceva daniela/// SUNT CU OCHII PE TINE DANIELA,,, FLORENCE S A DUS TU URMEZI STEFOAICO... AM LUCRAT IMPREUNA DEMULT,,, NICI NU STII CAT DE MICA INCEPI SA FII

    0
    0

  • Daniela pe 3 Feb 2010, 09:37
    Spit mangalia

    Mie imi este greu sa inteleg aceste persoane care scriu atat de nepotrivit in raport cu angajatii spitalului

    0
    0

  • mircea pe 2 Feb 2010, 21:26
    ptr toti, in special ptr elena

    de ce va tot preocupati de utilizatorul siteului cu numelen romanul ptr ca spune adevaruri care "doare"????merdin cand ai sa iti platesti mesele pe care le servesti zilnic apoi sa te ridici la comentarii, pana atunci sssttt!gura mica!

    0
    0

  • iony pe 2 Feb 2010, 19:30
    pt Nelifer

    mai zi fata si tu ceva

    0
    0

  • iony pe 2 Feb 2010, 19:29
    pentru Victoria si Elena

    fetelor daca sustineti ca v-ati luat toate drepturile salariale,unde sunt prima de fidelitate si al 13-lea salariu????????????????????

    0
    0

  • romanul... pe 2 Feb 2010, 17:13
    lasa ne...

    mai omer plateste ti mancarea si mai comenteaza dupa...

    0
    0

  • Elena pe 2 Feb 2010, 14:26
    Spit Mangalia

    Nu este viorel cel care scrie , pentru ca era la treaba in timpul ultimului e-mail . Expresia " sa avem pardon " este folosita de o anumita persoana . Deci tu esti femeie nu barbat si esti noua jurista .

    0
    0

  • Timur Lenk pe 2 Feb 2010, 14:05
    Spit Mangalia

    Numele meu este Omer. Toata viata am muncit corect. Imi pare rau ca trebuie sa intervin pe site , insa lucrurile au mers prea departe. Te rog ' romanule " ai grije de tine ( sper ca nu esti Viorel precum spune Elena ) . Inchei precum Elena : Sa-ti dea Dumnezeu si Alah cat poti duce!

    0
    0

  • romanul pe 2 Feb 2010, 13:54
    mai fetelor..

    vad ca sunteti mai multem angajate asa,,asta vine la munca ca la muzeu, in peisaj de vis pai ce e acolo hotel mai soro,ca iti indragest colegii e treaba ta,poate ai terminat si tu metalurgia,,ai vazut ce sifonata e mama oparitului,,poate imi raspunzi tu ca vad ca esti destepta rau,, cum s au cheltuit banii publici .. pe mese de biliard la ... spital,,,si gandeste asa,,oare ti ai facut treaba pentru care esti platita astazi sau iei banii degeaba,, poate altcineva e mai bun ca tine ,,, ce zici viata e o cursa nu,,,cat despre demnitatea ta ranita ,, sa avem pardon,nu toti merita respect,, dar sunt si oameni de nadejde toata stima ptr ei ddaca vrei iti fac o lista sa intelegi si tu

    0
    0

  • Victoria pe 2 Feb 2010, 13:46
    Spit. Mangalia

    Sunt colega cu Elena si cu toate asistentele din spital . Asa cum am discutat colegele intre noi , o sa scriem pe forum nu pentru a ascunde ceva ( ma alatur colegei mele in a cere sa vina cineva sa viziteze si de ce nu sa controleze spitalul ) , ci pentru a lumina imaginea spitalului si a angajatlor sai , care dupa parerea mea isi fac datoria ( nebunule sa stii ca pe timpul dr-ului Niculescu ne-am primit toate drepturile salariale , inclusiv tu ). In speranta ca multi dintre colegii mei vor interveni si-si vor spune cu constiinta deschisa sentimentele pe care le impartasesc fata de colegi si spital , inchei prin a-i ura nebunului ( Viorel ) : Nebunule, sa-ti dea Dumnezeu cat poti duce!

    0
    0

  • Elena pe 2 Feb 2010, 13:01
    Spit. Mangalia

    Spitalul Mangalia este asezat chiar pe malul marii. Angajatii au noroc de un peisaj de vis si de conditii de munca dintre cele mai bune . Este o placere pentru mine sa vin la servici , imi indragesc colegii si-l sustin in continuare pe nebunul ( Viorel ) in ideea de a veni cineva din forurile superioare sa viziteze frumosul nostru spital. Pana atunci , nebunule sa-ti dea Dumnezeu cat poti duce !

    0
    0

  • mama oparitului pe 2 Feb 2010, 12:15
    pentru elena

    Mai Elena dace stii cine este oparitul asta de roman spune la toata lumea . Nici nu ai idee ce bine mi-ai face . ASTEPT.

    0
    0

  • romanul pe 2 Feb 2010, 07:43
    mai elena...

    zici ca te a angajat directorul dar nu teai intrebat meriti sa ocupi postul asta sau ai alte calitati care te reprezinta, eu am intrebat cum s au cheltuit banii publici ,,,, saa te angajeze pe tine ,, dar de concurs ai auzit sau l ai dat pe sub masa in genunchi ,,, concursul zic,,,jura tu pe ochii fetitei tale ca nu e adevarat ce scriu eu,,,sau case luate degeaba munciti ba ptr ceva nu pupati in cur si gata,,,

    0
    0

  • elena pe 1 Feb 2010, 22:46
    un nebun din mangalia

    Azi am auzit de acest site. Este bine ca exista , insa este si o latura negativa , aceea ca un nebun cum este cel care a scris toate articolele despre Mangalia dezonoreaza personalul spitalului. Nu este normal ca un nebun sa poata scrie in continuu astfel de lucruri . Sunt de acord cu acest nebun intr-o privinta : sa vina cineva din conducerea ministerului sa vada ce frumusete de spital este Spitalul Mangalia. Din cele cateva sute de spitale din tara este cel mai frumos si este refacut in totalitate inclusiv paturi noi , lenjerie noua etc. Dr-ul. Niculescu m-a angajat acum cativa ani il stimez si sunt aproape de domnia sa . Impreuna cu colegele mele vom duce o campanie pozitiva pentru spital si probabil o munca grea cu acest nebun care ne pateaza demnitatea. In incheiere ma adresez nebunului de mai sus : Nebunule bautura ti-a inecat si ultimul neuron . Cand te trezesti din bautura ( toti stim cine esti ) arata-ti nebunule identitatea. Nebunule sa-ti dea Dumnezeu cat poti duce. Pe maine !

    0
    0

  • romanul pe 1 Feb 2010, 18:54
    tot eu.....

    salutare lume, a trecut,timpul, si nimic,ce v-am spus eu ca nu se intimpla nimic,ce control de la dsv cta ce rezultate nimic ,CINE L-A DESCARCAT DE GESTIUNE PE FOSTUL DIRECTOR? /////// CE STUDII ARE FINA DIRECTORULUI,SI FATA SECURISTULUI FILOTE, SUPER PERSONNAL MANAGER,TENE?/// CAP DE BOU TOT ACOLO MANINCA, pina cand??? dactilografa nelifer o fi murit, verificati sa nu se imputa, si asa nu facce nimic, care ii este fisa postului....platim din bani publici un doctor cu o singura mana. dvs dle ministru, v at opera la acest doctor,,,v as dori ... de ce nu faceti nimic dlor super, ministeriali nimic ,,,,nu cautati bani din sistem, banii sunt furati aici dar nu aveti curaj,,,,cine i a semnat pontajele lui cap de porc sa plateasca si salariul lui din privat,, am vazut ca super asistentul gardan a ajuns sa spele morti la morga acolo ii este locul nu,,, mai maninci gratis domle.... super mdame gardan s a auzit ca o refuza personalul... nu este spitalul lui mata tu meriti sa ajungi la porci,, pate ii vine randul si lui stefoaica candva,nu mai are timp sa si spele dintii de atita pupat in cur familia bocai madame SUGUS ,acolo este sluga particulara la cabinet stomatologic ceva seringi niste medicamente, acolotrece timpul.merge banul e bine BANI PUBLICI,, cheltuiti de adoaselelea dar din banii nostri ajunge,,, mai revedeti catrile de munca si verificati compatibilitatea pe functii metalurgisti aaa sa nu uit totusi si un lucru bun sistemul smurd tot respectul ptr baietii astia si au facut treaba si pe conditiile astea bravo ei merita prime au salvat vieti contra timp nu au numarat frunze prin curte,,,, bravo lor inca odata copiilor astia si mult respect ptr dl secretar de stat RAED ARAFAT a venit sa ne civilizeze pe noi romanii si o face bine stima sin respect ptr vietile salvate ne mai intilnim pe aici

    0
    0

  • romanul pe 21 Ian 2010, 11:47
    tot mangalia dar sub zapada

    daca orasul a fost sub zapada si edilii au fost la remy dlor din cond spital de ce nu ati cerut ajutor la prefect ca el e mai priceput a lasat tot judetul inzapezit, nu puteau intra salvarile in spita hh hh

    0
    0

  • un roman pe 20 Ian 2010, 20:05
    tot mangalia

    bine ca facem forum din site ul asta daca astia nu fac nimic macar asa aia cu metalurgia acasa , se uita cineva in studiile personalului, sau ii luati asa aleatoriu care linge mai tare, punetii ceva in mincare dihorului de gardan si cap de bou ala da tii cala porc cine plateste sa vedem comisia de la dsv nu va face nimic onor dle ministru nu prezinta incredere institutia asta trebuiau sa isi faca treaba nu acum cand latra lumea atunci cand se furau bani publici, daca nu veti ajunge la rezultat va voi trimite cate un pas concret cu care sa incepeti nu i greu doar sa vrei,,oamenii asteptau de la dvs suport nu asa,,, bani publici asta doare, daca puteti face ceva bine daca nu ,,,, care sunt criteriile de competenta la angajare patul directorului sau care afisati ca organizare amuncii fisa postului cu competente si obligatii program si normare regula pentru toti nu zei si semizei cu slugi verficati contributia de 2% unde s au dus cine a semnat la parnaie ca nu sunt banii lor. nici john gotti nu a folosit banii mafiei ca astia ce ziceti faceti ceva sa vada si conducerea articolele de aici sa stie ca se stie, nu e chiar asa ...

    0
    0

  • mixi pe 19 Ian 2010, 22:57
    spital mangalia

    cum sa cumpere masina doamnei niculescu omer merdin ? decit mincind la spital si stringind bani. mama lui cap de porc pleca acasa cu 16 paini din portia bolnavilor ca sa creasca oi acasa. gardan maninca dimineata si la prinz la spital in bucatarie numai bunatati / friptura cu cartofi prajiti /ca trebuie sasi cumpere si el masina

    0
    0

  • arina pe 19 Ian 2010, 22:48
    spitalul

    pentru gigel din 16 nov.2009 aflati ca toate smecheriile se faceau de pe vremea cand era petreasca si vaca aia de bilagan la serviciul personal iar acum "cumatra" domnului niculescu a preluat stafeta cu orele suplimentare si turele de noapte platite, dar de fapt neefctuate de nici una din asistentele sefe ca ele nu "este" obistuite cu asa ceva. pentru ariell pe 20 nov.2009 orele suplimentare nu se vor plati nici odata pentru ca se dau gradatii pe blat acelora care cotizeaza bine si sint si promovari pe blat precum inginera chimista care doarme in birou si nu face decit sa linga urechea inginerului metalurgist -dragu- ptr.un roman mangalia din 9 ian.2010 - mesele de biliar si chiolhanele sint din fondul asociatiei voinicul pentru care ni sau retinut cei doi la suta ca sa imbunatateasca spitalul dar de fapt se cumpara de mincare pentru ex.director si acolitii lui care petreceau la vama veche si venus. sefa de personal are "metalurgia" facultatea sri-ului si acum face ase-ul ca sa fie pe post ca economist. avem numai ingineri metalurgisti incadrati la un spital unde ar trebui mai putin ingineri

    0
    0

  • romanul mangalia pe 17 Ian 2010, 11:08
    tot mangalia

    din nou am o intrebare ,ati numit contabil sef la spitalul mangalia d na Toia camelia pot sa stiu ce o recomanda ptr postexperienta de la uranus unde a furat cu iorgus sau doar faptul ca a fost in haita lui iorgus, ca despre performante cam slabut dar nu i nimic asa e vin ai nostri pleaca ai nostri dulce e banul public nu i asa......

    0
    0

  • romanul Mangalia pe 10 Ian 2010, 16:26
    Tot Mangalia

    unde au fost in ziua de sf ion personalul din birourile spitalului mangalia ,,,, zi lucratoare platita , pontata la munca nimeni, toti la dezmat, pe bani publici, ziua ex directorului, si Gardan ca numara pazeste, nu vede nimic el joaca cu cine e la volan si se multumeste sa nu si plateasca mincarea vedeti ce opriri are ptr mincare lunar ca de mincat maninca si el si sluga, mariei sale Omer Merdin zis cap de porc dar poate va spune caty cel din urma cand si a platit mincarea ultima oare ha ha bani publici, nu i asa nu cred ca veti lua vreo masura , nimic mai am surprize, nici macar o adresa nu veti trimite

    0
    0

  • un roman MANGALIA pe 9 Ian 2010, 08:33
    tot MANGALIA

    acum mesaj direct doamnei sefe de personal Tene se numeste fosta FIlote ,ce studii aveti dna piscicultura sau asa ceva cum ati angajat o analfabeta pe post de dietetician pot sa stiu ce politici de personal faceti dna finuta ,,,se uita cineva prin studiile personalului dvs ori numai prin sacose ca la vama poate este o meteahna de la sot cu sacosele ,, nu i asa daca cuiva i da prin cap sa faca o evaluare a competentei pesonalului sunteti pilaf ,,cu madam Patrinoiu cu tot cu inginerul termopan cu tot,cineva sa faca ceva cu hotii astia bani publici bani publici bani publici, ha ha ha ha

    0
    0

  • un roman MANGALIA pe 9 Ian 2010, 08:13
    tot MANGALIA,,,,

    Alta zi aceeasi oameni,cine l a descarcat de gestiune pe fostul director,d le actual director, de ce nu cereti un control al gestiunii, mese de biliard la spital , sali de chiolhane cu acolitii, ce este aici fratilor spital sau restaurant, nu aveti bani in sistem de ce nu vedeti unde s au dus cei care i ati avut de la contrctorii de lucrari nu si a luat nici un com ision nu i asa omul a fost etalon de cinste misto tare sa traiesti pe bani publici,nu imi plac nici pdli-stii dar nici haita de porci de la psd,,la cta vezi porcusor Constantinescu ,mazare etc ce faceti cu ei dlor ,am inteles a fost, demis dar cu ce a facut cum ramane,oamenii se plang de Niculescu ca a fost un tiran , eu am ce am cu felul in care a cheltuit banii publici ,,multi de altfel, pentru asta sa plateasca nu i asa are cumva o casa in curtea spitalului , nu i mai face nimeni nimic ori s a inscris in pdl si a scapat ca fostul primar iorgus,, acum e parlamentar pdl cinstit tare ha ha asta e MANGALIA si dragii mei ne meritam soarta pina la ultimul suspin.....

    0
    0

  • un roman MANGALIA pe 8 Ian 2010, 21:53
    mesaj d,lui onor ,ministru MANGALIA va cere ajutorul

    multe, articole ,d le despre acest hot de la Mangalia, de ce nu luati masuri ,ce asteptati sa si faca lumea dreptate cu ranga nu va implicati, deloc din doua motive sunteti minjiti sau va e frica vedeti, dlor dintr o comisie de onoare ca diciplina de unde, aici omerta nu mai tine urmatorul pas sa si faca dreptate oamenii cu paru ca in congo de ce nu inaintati dna o plangere ei stiu cum sa sparga buba, ii agata fina de ta personal la ,, hora ,, cu dl inginer ,care se agata de cativa ai si el ptr dezmat in bani publici si gata pirnaia astia nu au onoare ca hotii din puscarii, varsa tot, nu ii scapa nici tatal finutei d lui director cel care cu onoare cutremura orasul cind era seful securitatii prin oras nu i asa ei ce ziceti faceti ceva sau nu ca oamenii se pling si de una si de alta de ce nu dau banii ptr al 13 salariu ii da din banii lui maicasa sau e drept de la stat ,sporul ala de confidentialitate cine il da tot masa sau tacsu oamenii o duc greu nu il au pe jimmi hoffa lider de sindicat, stau la mana unui nenorocit ptr salariile lor e frumosss,,, voi consilierii ministrului de ce nu va faceti treaba, sfintele asistente sefe si ele cu ciordeala, prin camari pe acolo, se plinge cineva de pontaje,,, nu stiti cum se iau ore de noapte in pontaj ,pachetul cu cafea sticluta cu ceva,lichid ,parfum, ceva fin, nu i asa dna Daniela Stefoi, asa merge treaba d lor, in sistemul care cu onor il conduceti... ha ha ha daca ceva nu se va intimpla eu va doresc d lor de la ministerul sanatatii sa fiti bolnavi pe termen lung la MANGALIA SPITALUL SRL NICULESCU PSD ps.. cioara asta de primar pus de PSD Tusac il lauda,,, nici el nu a facut nimic ,,,

    0
    0

  • maria pe 7 Ian 2010, 09:41
    gripa

    Buna ziua La tv. ni se spune sa mergem la medicul de fam. sa cerem sa fim vaccinati impotriva virusului AH1,iar acolo se intampla cu totul altceva. Sunt din Cluj, studenta (cursuri de zi la buget) am inteles ca ma incadrez la categ. de risc (21 ani), am mers la medic in dec. 2009 si la inceput de an 2010 si am fost refuzata, mi se spune mereu ca nu sunt destule doze, ca trebuiesc vacc. mai intai batranii,cronicii.. am vrut sa ma inscriu pe o lista de asteptare, nici asta nu s-a putut am intrbat daca nu se poate face o regula in ce priveste ordinea(poate vaccinezi 50 dintr-o categ,dar si pt. ceilanti mai ales ca solicita) de ce nu sunt destule doze? iar daca nu sunt si nu se pot face de ce se minte la tv. ca vom fi chiar sanctionati daca nu ne vacc? In final va rog sa-mi raspundeti daca sunt in categ. de risc pt. ca am sa listez raspunsul dv. si am sa-l arat medicului de fam. va multumesc.

    0
    0

  • ariell pe 20 Nov 2009, 16:04
    mangalia

    citeste oare cineva aceste mesaje? si, daca le citeste se ia vreo masura? stiti ca in spitalul mangalia sunt asistente care lucreaza de luni bune ore in plus pentru ca pe sectiile respective nu este personal? stiati ca aceste ore nu sunt,nu vor fi platite niciodata dar nici libere in locul lor nu se vor primi? stiati ca desi au peste 100 de ore lucrate in plus li se taie cele 4 zile in decembrie si 3 in nov. pentru "fara plata "promisa de guvern? stiati ca ele lucreaza chiar si in acele zile? ii pasa cuiva? ma indoiesc.

    0
    0

  • gigel pe 16 Nov 2009, 20:35
    mangalia

    daca se fac reduceri de salarii si se taie orele de servici,de ce conducerea SPITALULUI MUNICIPAL MANGALIA de ce nu incepe economia cu orele duble ale asistentelor sefe?acestea au trecute in pontaje ore de noapte si totodata si ore duble ,noptile fiind sambetele de noapte.luati atitudine

    0
    0

  • chirodea ioan pe 15 Nov 2009, 16:03
    Despre coasigurati in sanatate

    In legatura cu coasiguratii as avea de pus urmatoarea intrebare: de ce trebuie mers cu acte din 3 in 3 luni in resedinta de judet pentru ca ajungem in imposibilitatea de a merge, intr-u cat toate costa bani si timp.Nu exista alta varianta la un an macar, in localitatea in care locuim sau la medicul de familie?Cu speranta ca se va aduce problema aceasta in fata guvernului sau la ministerul sanatatii si se va rezolva intr-un fel mai acceptabil pentru toti.Va multumesc anticipat!

    0
    0

  • ana pe 26 Oct 2009, 16:40
    CE se intampla la Spitalul Municipal Mangalia???????????????

    domnule munteanu o sa va ia comisionul dragu marinica, dar cu directorul de ingrijiri ce faceti cu gardan care freaca menta prin curtea spitalului degeaba, dar cu magazionera care face scoala de soferi in timpul programului si o lasa la magazie pe fata aia inculta fara liceu. fata aia trebuia sa stea o ora in locul dieteticienei care si asa nu stia sa faca un meniu, deci faia aia trebuia sa stea sa faca doar meniul ci nu sa stea la magazie in locul lui floria luminita, caci ea este angajata spalatoreasa. si mai vine si de trei ori pe zi cu pachete de mancare la doamna secretara. ca secretara cand vine la serviciu vine cu poseta goala si cand pleaca acasa pleaca cu o punga plina cu mancare de la bucuatarie, si mai vine si barbatsu sai ia sacosa olina cu mancare (salam, ciuperci, branza, carne).gardan numara copacii, cutiile cu gunoi care le iau gunoierii si cronometreaza personalul cand vine cand pleaca unde pleaca. asta e sarcina lui?" Dar cu domnii OMER MERDIN si LACATARU GHEORGHE este normal ce se intampla????????Vi se pare corect ca noul director MUNTEANU sa le dea si lor tichetele de masa si al 13 lea salariu chiar daca nu au muncit la Spital ,ci la clinica privata de dializa a d-nului Niculescu????????????????????????

    0
    0

  • ew pe 17 Oct 2009, 23:21
    ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Fostul director al spitalului este un tiran, un om incalificabil, care calca in picioare legi, morala, educatie. Ii place sa umileasca lumea, de la personalul medical, pana la personalul auxiliar si pacienti. Nimeni nu misca in fata lui. Si-a facut cabinet particular, laborator de analize, cabinet de dializa, toate cu materiale, aparatura de la spital. A luat personal de la spital pe care il munceste la el la cabinete, dar pe care il plateste spitalul. Este vorba de soferi, asistente, tehnicieni. Foloseste chiar si masinile spitalului. A cumparat un microbuz pe care il foloseste la cabinetul de dializa cu benzina de la spital. A luat personal pe care l-a folosit toata vara la pensiunile lui din Vama Veche si Venus, pe post de cameriste. Dr. Niculescu a facut si alte magarii. Timp de sapte ani a facut reparatii la spital cu firmele care i-au dat comisioane de mii de euro. Noi, de trei luni, nu avem director, iar cel interimar nu face nici o miscare de frica tiranului. Acum, dar si cand era director, refuza sa dea drepturile salariale personalului. Nu am primit bonurile de masa, prima de stabilitate si alte drepturi. Acest doctor considera spitalul mosia lui si se poarta ca atare. Face mese festive din ratia bolnavilor pentru el si oamenii lui. Toate problemele administrative ale pensiunilor lui se rezolva la spital. Aici se spala rufele de la pensiuni, de masinile spitalului se foloseste ca sa care deseurile menajere, dezinsectia la firmele private o face cu firmele de la spital, care sunt platite, evident, de spital. Marea noastra rugaminte este sa fie numit un alt om care sa conduca spitalul, un om cinstit, care sa ne respecte“. Scrisoarea este semnata – „personalul Spitalului Municipal Mangalia“. acum aceeasi echipa de hoti vor sa ramana in functiile de directori.pentru ce????????????????nu au furat destul?????????????cine a semnat acte pana acum????????????Tene pentru ce sa ramana la resurse umane ,e fina d-nului Niculescu,vrea sa fie directoare si ea????????foarte bine .de ce nu se verifica cartile de munca????????mai sunt persoane calificate dar nu au loc de hapsanii astia.Domnul Omer Merdin sa returneze salariile ridicate de la spital daca nu a trecut pe la munca tot anul,ajunge ca e angajat la dializa la Niculescu.Lacataru Gheorghe de asemenea sa dea inapoi salariile ridicate pe nedrept,ei asteapta bonuri de masa ,dar li se cuvin????????Dr Kadisa este nasul lui Omer Merdin asa ca nu vor fi mari schimbari............Si-au angajat nevestele in spital sunt smecheri.Lacataru are casa in curtea spitalului de unde???????????????/Asistenta sefa Alexoiu Marcela cea care le-a facut Grafice si pontaje acestor angajati sa plateasca.Si ea a primit locuinta in spital de ce?????????????? Va multumim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • somer din cauza unui medic pe 15 Oct 2009, 01:05
    incompetenta medicala

    Acum un an am fost infestata cu stafilococul auriu la sp.Munic.Mangalia de catre Dr.Ilie si in urma caruia am facut septicemie si salvata pe un termen lung la buc.la Inst.Matei Bals.nu vroiau sa ma lase sa merg mai departe cu toate ca starea mea se agravase,in 2 saptamani m-au aranjat (+Dr.Kadisha),nu mi-au dat salvare,nimic,ii multumesc toata viata Dr.anestezist care i-a spus sotului sa ma ia si sa ma duca la bucuresti ,nici pe picioare numai puteam merge,iar acolo de la Fundeni am fost trimisa la Inst.Matei Bals unde salvarea mi-a venit de la Dr.Hara,cred si sunt convinsa ca este unul dintre medicii care ii numeri pe degete din tara asta,pacietii dansei erau chiar din toata tara,nu am pomenit ca un medic sa nu plece in concediu cand vede un caz ca al meu fara sa fiu conditionata.In urma acestor intamplari mi-am pierdut serviciul,iar in urma reclamatiei Dr.Ilie care m-a nenorocit a fost avansat director,nici daca il vad o furnica e putin spus nu v-a plati niciodata suferinta familiei,a copiilor,a mea.Tinar fara experienta si foarte orgolios face practica pe prostii care ii pica in mana,trebuie sa se nenoroceasca cativa ca sa invete si ei meserie,are atatea reclamatii,imi este rusine medicii buni au mult bun simt,iar prostii tupeu.Am scris peste tot ,poate ma lamureste si pe mine cineva cum este sistemul in tara asta.Ca sa te despagubeasca trebuie tot bolnavul sa plateasca 4000 ron expertiza medicala,asa ca iti vine sa-i dai si sa-i faci...............avea dreptate dl Becali cu masina.Cu respect Grigoras Claudia.

    0
    0

  • dr. otravit pe 1 Oct 2009, 16:38
    nemultumire

    STIMATA REDACTIE, Am citit un articol intr-un cotidian local despre Spitalul Municipal Mangalia in care Dr. Niculescu Ion sustine ca reclamatiile sint simple rautati.Fac parte din personalul Spitalului si vreau sa va spun ca nu sint inventii sau rautati cele reletate in scrisoare ci sint adevaruri care deranjaza . 1.Este foarte adevarat ca acest dr. Niculescu Ion este un om lipsit de educatie , de morala, un om ranchinos care se poarta ca un tiran. Nimic din ce face actualul Dir. interimar Ilie Razvan nu e bine. Il pune pe acesta in situatii jenante, il umileste si ii vorbeste urit.Cind Dr. Ilie l-a pus sa-si plateasca mesele festive a turbat.L-a facut de ris la umilit jignindu-l si fortindu-l sa-si dea demisia. 2. DA,foloseste personalul spitalului in interes personal in timpul serviciului si nu ca pe un al doilea job. Intrebati-o pe d-na de la arhiva (asistenta personala) cite zile a fost la sevici toata vara? Cite zile a lucrat OMER MERDIN brancardier la sala de operatii ? Nici o zi desi beneficiaza de salariu de la spital de spor de noapte sau spor de sala. Verificati foile de parcurs de pe masina care cara bolnavii la dialeza. Nici LACATARU GIGI(zugrav) nu a mai dat pe la munca de aproape un an.Ia salariu de spital si lucreza la Lab. de dializa al dr. N.iculescu. 3.Cit cistiga un medic? Chiar sef de sectie ? Nu cred ca atit de mult incit sa-si permita doua cabinete medicale, doua laburatoare unul de analize si unul de dializa, doua pensiuni la Vama Veche si Venus, patru masini de zeci de mii de euro, concedii in China,Egipt,Europa, si alte destinatii exotice.Degeaba ii baga in fata pe altii , el este patronul . Acum opt ani era un medic modest si acum este cel mai bogat doctor din spital. 4.Este adevarat ca a luat mita de la firmele care au licitat, si de la firmele care au cistigat licitatiile comisioane. I-a bagat pe alti in fata cum este Dragu Marinica ing. fost dir. administrativ, sau pe ec. Patrinoiu Aurelia fost dir. economic care au semnat si stampilat .Acestia vor fi luati la intrebari in cazul unui control.Caci de control ii e frica, de aceia doreste cu ardoare sa devina meneger al spitalului ca sa-si acopore mizeriile. 5. Si-a facut Asociatia Voinicelul si am fost obligati sa semnam toti angajatii pentru a se vira 2% din impozit la aceasta asociatie. Ce face cu banii? Isi i-a masini, isi repara pensiunile, sau mai stiu eu ce. Oricum nimic pentru spital. Sa nu se mai laude ca a facut reparatii la spital pentru ca i-a mers bine ii acea perioada si nu l-a facut pe banii lui. 6.Referitor la drepturile banesti minte , pentru ca personalul din spitalul Mangalia nu a primit bonurile de masa din luna martie, ca sa nu mai vorbim de al 13-lea salariu sau de prima de stabilitate. Dar cel satul nu-l crede pe cel flamind. Aceasta este adevarata fata a DR. NICULESCU ION si intelegeti de ce toata lumea nu vrea sa vorbeasca. S-a exprimat ca ii are notati pe cei care ii sint impotriva si in cazul ca va fi din nou director ii va da afara. Asa cum a facut si cu liderul de sindicat de la spitalul judetean Valentin Craciun care i s-a impotrivit cind a fost la Constanta meneger si caruia i-a inscenat luarea de mita pentru a se razbuna. Cred ca sint in asetimentul tuturor sa semnez in numele celor care sau saturat precum si in numele salariatilor de la Spitalul Municipal Mangalia

    0
    0

  • BOGDAN LUPULESCU LUMINITA pe 27 Sep 2009, 18:56
    consultatii domiciliu

    IN ATENTIA D-NULUI MINISTRU SECRETAR DE STAT RAED ARAFAT MA NUMESC BOGDAN LUPULESCU LUMINITA ,SINT MEDIC DE FAMILIE IN ORASUL STREHAIA SI AM CABINET AFLAT IN RELATII CONTRACTUALE CU CJAS MH. IN LUNA DECEMBRIE AM FOST ANUNTATI ATIT EU CIT SI COLEGII:DR.SERBAN ADELA M.F.,DR. GURGUI ELENA -M.F., DR. BALOI FLORIN -M.F.,DR NICULESCU GEORGETA MEDIC SCOLAR SA NE PREZENTAM LA SEDIUL ASP MEHEDINTI IN VEDEREA INCHEIERII CONTRACTULUI DE PRESTARI SERVICII CU AMBULANTA MEHEDINTI PENTRU SUBSTATIA STREHAIA PENTRU CONSULTATII LA DOMICILIU CU AMBULANTA MARCA FIAT PUNTO.AMSEMNAT CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII MEDICALA CU SERVICIUL DE AMBULANTA MEHEDINTI PE O ;PERIOADA:0501.2009-31 .12.2009. AM FOST INFORMATI CA TREBUIE SA RESPECTAM CONTRACTUL,PENTRU CA CONDUCEREA AMBULANTEI MEHEDINTI TREBUIE SA ANGAJEZE AMBULANTIERI SI NOI SA NU CARE CUMVA SA NE RETRAGEM PENTRU CA VOR FII PROBLEME CU SOFERII-AMBULANTIERII! CU DOUA ZILE INAINTE DE 01.09.2009 NI S-A TRANSMIS VERBAL DAR NU OFICIAL PRINTR-O ADRESA SCRISA ,MAI MULT AM AFLAT CA UN ZVON. CONSIDERAM CA PUTEAM FII INSTIINTATI OFICIAL CU CEL PUTIN 15-30 ZILE CA URMARE A CONTRACTULUI OFICIAL PE CARE IL INCHEIASEM. CIND AM LUAT LEGATURA CU D-NUL MANAGER NI S- A SPUS CA NU SINT BANI,PT. CA ESTE CRIZA. DORINTA DE A LUCRA PE ACESTE AMBULANTE A FOST DIN PARTEA CONDUCERII ASP MEHEDINTI SI A CONDUCERII SERVICIULUI DE AMBULANTA MEHEDINTI.! PROBLEMA ESTE CA NOI DE TREI LUNI,RESPECTIV IUNIE,IULIE,AUGUST 2009 NU NE-AM PRIMIT DREPTURILE BANESTI,DAR NICI NU AM FOST CHEMATI PENTRU REZILIEREA CONTRACTELOR CARE INCA SINT IN VIGOARE, NOI AVEAM SOLICITARI,NE DEPLASAM LA CAZURI TRANSPORTAM BOLNAVII DACA ERA CAZUL PENTRU INTERNARE SAU II TRATAM LA DOMICILIU,DUPA CAZ,. VA INTRBAM PE DVS DOMNULE MINISTRU CUM TREBUIE SA PROCEDAM?!

    0
    0

  • CARMEN pe 19 Sep 2009, 17:55
    DIRECTOR

    As vrea sa va relatez despre situatia tensionata in care se desfasoare activitatea in cadrul Spitalului Municipal Mangalia. Dr. Niculescu Ion fost director al spitalului este un om incalificabil,calca in picioare legi,morala, educatie. Intr-un cuvint este un tiran.Ii plce sa umileasca lumea de la personalul medical pina la personalul auxiliar si pacienti.Nimeni nu misca. Te jigneste, te umileste. Si-a facut cabinet perticular, laborator de analize,cabinet de dializa ,toate cu materiale, aparatura, personal de la spital. A luat personal din spital pe care il munceste la el la cabinete dar pe care ii plateste spitalul.,cum sint soferii,asistente, tehnicieni,ca sa nu mai spun ca foloseste si masinile spitalului. Acumparat un microbuz pe care il foloseste la cabinetul de dializadar cu benzina de la spital . Aluat personal pe care l-a folosit toata vara la pensiunile lui in Venus si Vama Veche pe post de cameriste. Dr.Niculescu a facut si alte magarii. Timp de 7 ani a facut reparatii la spital cu fireme care i-au dat comisioane de mii de euro. Firmele sint numai cele agreate de el si care au fost de acord sa dea comision. S-au cheltuit milioane de euro pe reparatii,umflindu-se devizele pe care le-a semnat ing. Dragu Marinica dir. administrativ fara sa le citeasca.Diferenta dintre devizul real si cel pe care in semna ing. intra in buzunal directorului. In luna martie a plecat la Spitalul Judeten Constanta dar nu a stat mult ,in teri luni s-a intors cu coada intrepicioare .Acolo nu a putut sa faca nimic pentru ca s-au sesizat cei de la Primaria Constanta si l-au dat jos revenind la Mangalia .De trei luni nu avem dir. iar cel interrimar nu face nici o miscare de frica tiranului. Acum dar si cind era director refuza sa dea drepturile personalului . Nu am primit bonurile de masa ,prima de stabilitate si alte drepturi. Acest doctor considera Spialul mosia lui si se poarta ca atare. Face mese festive din ratia bolnavilor pentru el si oamenii lui . Toate problemele administrative ale pensiunilor lui sr rezolva la spital. Aici se spala rufele de la pensiuni ,de masinile spitalului se foloseste ca sa care deseurile menajere, dezinsectia la firmele private o face cu firmele de la spital si sint platite evident de Spital. OMER MERDIN(brancardier)si LACATARU GIGI( zugrav )lucreaza la dializa si sint platiti de la spital .Marea nostra rugaminte este sa fie numit alt om care sa conduca spitalul un om cinstit care sa ne respecte .Sper ca aceasta scrisoare va fi citita de cineva si se vor lua masurile corespunzatoare. CU STIMA SI RESPECT PERSONALUL SPITALULUI MUNICIPAL MANGALIA

    0
    0

  • cristina pe 14 Sep 2009, 13:25
    sesizare

    Domnule Ministru va rog sa dispuneti un "control in adevaratul sens al cuvantului" ( nu controale de forma cum au fost pana acum ) la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Ilfov pentru a vedea cum toti cei 7 directori ai acestui spital ( toti cu salariile negociate si situate la maximul grilei de salarizare) isi bat joc de salariatii de rand.Nu ni s-a acordat al 13-lea salariu pe anul 2008, nu s-au mai dat nici cele doua salarii de stabilitate pe acest an, nu s-au mai dat nici tichetele de masa pe lunile iulie, august si respectiv septembrie, acum pe luna august mi-au taiat si din sporul de calculator de la 15%, mi l-au redus la 10%, fara o instiintare in prealabil ( la un salariu de 830 lei, bani in mana).Domnule Ministru va rog din suflet sa decideti si dvs. daca la un salariu de 830 lei este legal sa mi se reduca si sporul de calculator ( avand in vedere functia mea de operator-calculator, de cinci ani in acesta institutie).Va multumesc si sper sa se faca dreptate.

    0
    0

  • stefan tudorita pe 8 Sep 2009, 22:42
    pensionari apti de munca

    com floresti jud prahova. La sitalul T.B.C exista posibilitatea de a te pensioa fara ca sa fii bolnav si fara a avea vreo boala specifica spitalului. De asemeni infirmierele au salarii foarte marii si bonuri de masa ajungand la suma de 1.300 RON.Pleaca cu plasele pline acasa facand exces de boala oamenilor. De asemeni bolnavii de T.B.C iesa din spital la baruri unde consuma bauturi alcolice, stand la masa cu oameni sanatosi tind cont ca sunt purtratori de virusi.De asemeni scoala si gradinita de copii sunt foarte aproape de sital. Va rog sa luati masuri cuvenite cu acesti oameni asa zisi bolnavii care se vor pensiona pe caz de boala, deaseameni si cu medici care promoveaza asemenea cazuri.

    0
    0

  • radu maria pe 26 Aug 2009, 17:23
    dentista bolnava de PARCHINSON isi practica meseria

    Am adus la cunostinta si in Danbovita dar nu se ia masurii.In com.Barbuletu jud. danbovita medicul dentist este bolnav de PARCHINSON in stare avansata, cand face lucrari ii tremura mainile si capul.Cine ai dat acestei doamne aviz de libera practica? va rog frumos interveniti

    0
    0

  • petre pe 4 Aug 2009, 06:53
    farmaciile incotro?

    am vazut ca medicii de familie ameninta cu proteste , sa le fie rusine in judetul vaslui farmaciile aflate in relatie cu casa de asigurari n-au primit banii pentru retetele eliberate in luna aprilie!in acest caz ce-ar trebui sa faca farmaciile ? simplu sa renunte la eliberarea acestor retete pana la primirea datoriilor restante!

    0
    0

  • irina pe 20 Iul 2009, 20:56
    petrecerea farmacistelor

    Cum poti sa petreci intr-o institutie precum spitalul, unde este atita suferinta ? Atitudinea doamnelor farmaciste denota lipsa de compasiune fata de cei bolnavi, veselia lor scoate la iveala bunastarea pe care si-o creeaza din suferinta acestora. Rusine. Desi este fapta unui grup restrans imaginea planeaza asupra intregii bresle si nu este corect. Inca o data RUSINE doamnelor.

    0
    0

  • Petrescu Elena pe 8 Iul 2009, 16:26
    Si parerea mea

    Parerea mea este ca in toate judetele sint farmacii care sint favorizate de casele de sanatate iar retetele scrise de medici nu sint inminate bolnavilor ci sint duse gramada la farmaciile respective, uneori bolnavul habar nu are ce a semnat si ce a primit, medicamentele fiind eliberate ilegal chiar din cabinetul medicului. Merita verificate consumurile zilnice pe farmacii, unde se pot vedea clar discrepantele de la o zi la alta . Ca sa eliberezi medicamente de 250000lei intro zi iti trebuie o armata de salariati.

    0
    0

  • ION pe 2 Iul 2009, 17:57
    Parerea mea

    EU CRED CA ESTE O AFACERE INTRE FARMACIE MEDIC SI O PERSOANA CU INFLUENTA LA CASA DE SANATATE. ADICA = ABUZ IN FUNCTIE .

    0
    0

  • sonia pe 2 Iul 2009, 17:17
    sesizare

    Farmacia Flora Farm din Constanta a eliberat intr-o singura zi retete compensate in valoare de 250000 lei . Credeti ca este posibil fizic asa cea ?? Se poate vedea pe www.casct.ro. consum zilnic farmacii.

    0
    0

  • PETRE pe 24 Iun 2009, 16:15
    SESIZARI

    DACA EXISTATI CU ADEVARAT AJUTATI-NE?PENTRU A AVEA UN ACT MEDICAL CORECT NU TREBUIE SA NE FIE LUATE DREPTURILE SI SA FIM AMENINTATE MEREU.SPITALUL URGENTA BUZAU NU RESPECTA DREPTURILE SALARIATILOR/SALARIZAREA ASISTENTILOR ESTE FACUTA DUPA BUNUL PLAC AL SEFEI DE PERSONAL SI SINDICATULUI. GRILA DE SALARIZARE ESTE CEA DIN 2007.AICI NU EXISTA IMPORTANT SI LI SE RESPECTA LEGEA DECAT CELOR VENITE DIN POST NATAL. MAI NOU SUNTEM AMENINTATI CA NE VOR TAIA TOATE SPORURILE.CU CE DREPT,DESTUL DECALAJUL DINTRE UPU UNDE BOLNAVII STAU 2-3H SI SUNT REZOLVATE DOAR 5LA SUTA DIN PROBLEMELE LOR IAR RESTUL PROBLEMELOR PANA LA EXTERNARE SI GREUL PANA LAQ EXTERNARE IL DUC SECTIILE SPITALULUI. CAT TREBUIE SA NE SACRIFICAM SI SA INDURAM?UPU -ASISTENTA 240RON-SECTII 140RON. DE CE E BATAIA ASTA DE JOCc

    0
    0

  • PETRE pe 23 Iun 2009, 00:54
    sesizare

    va aducem la cunostinta nemultumirile colectivului de asistenti medicali din sectiile spitalului(cardiologie,pediatrie,neurologie,medicala,diabet,orl,chirurgie,ortopedie) in legatura cu grila de salarizare care nu este respectata.Mentionam ca majoritatea suntem aruncati in grila diferit dupa cum a vrut sefa de personal.Aceasta grila este cea veche din 2007.Pentru noi noua grila nu exista exceptie facind cele care vin din postnatal unde salariul lor este de 1360 .Sefa de personal si lidera de sindicat a fost intrebata de ce fac acest lucru,iar ele au spus ca legea noua este valabila doar pentru aceste colege.Suntem asistente cu 30 ani vechime si un salariu de 1130.Sefa de personal nu ia in calcul vechimea si ca pentru noi nu se poate aplica noua grila de salarizare din 2008.Oare de ce ?Mentionam ca suntem in proces cu spitalul deoarece aceiasi situatie a fost si inainte iar drepturile ne-au fost recunoscute in instanta,dar sefa de personal nu tine cont de acest lucru.Prima de stabilitate care este un drept al nostru si care la celelalte spitale a fost dat la noi nu este recunoscuta si totusi suntem spital de urgenta. Va rugam ajutati-ne sa ne fie recunoscute drepturile salariale.Fara noi UPU ar functiona?

    0
    0

  • petre pe 22 Iun 2009, 23:49
    salarii

    DOMNULE MINISTRU LUCREZ LA SPITAL DE URG.BUZAU CA ASISTENT MEDICAL DE 2,5 ANI PE UN SALARIU DE 680RON LA FEL CA O INFIRMIERA DAR CU ATRIBUTII MULTIPLE.COLEGE NOI ANGAJATE VIN PE UN SALARIU DE 800RON VI SE PARE CORECT? AICI LA BUZAU DIRECTOAREA DE PERSONAL FACE LEGEA NOI SUNTEM CANTITATI NEGLIJABILE NU AVEM NICI UN CUVINT DE SPUS.CHIAR NU POATE NIMENI SA REZOLVE PROBLEMELE ASISTENTILOR DIN ACEST SPITAL?TOT GREUL IL DUCEM NOI SI NIMENI NU NE BAGA IN SEAMA.CREDETI CA ESTE NORMAL CE SE INTIMPLA AICI?SINDICATUL IL PLATIM DEGEABA CA NU REZOLVA ACESTE PROBLEME.TOTI SUNT MINA IN MINA. NU PUTEM TRAI CU ACESTI BANI

    0
    0

  • delia pe 13 Iun 2009, 16:34
    noul virus gripal.

    Dece nu se inchid granitele pentru a evita raspandirea noului virus gripal?Se pare ca acesta a fost adus la noi in tara de catre persosne venite din afara.

    0
    0

  • gabi pe 12 Iun 2009, 12:51
    sesizare

    ce faceti cu hoti de manageri contabili care mai sunt anca in functii de conducere

    0
    0

  • gabi pe 12 Iun 2009, 12:44
    sesizare

    ce faceti cu hoti de manageri contagili care au mai ramas pe functii

    0
    0

  • mirisis gabriela pe 6 Iun 2009, 10:09
    procurare de vaccin

    buna ziua. sunt insarcinata in 32 de saptamani si am aflat ca am hepatita B. vreau sa stiu cum pot procura imuglobina, vaccinul pt fetita mea cand se va naste. va rog frumos sa ma ajutati, imi trebuie urgent. va multumesc. ma puteti contacta pe gaby_alexsia.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod