Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Facebook Twitter Comenteaza
Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Linia telefonica gratuita lansata de Ministerul Sanatatii ieri, 26 ianuarie, menita sa faciliteze sesizarea deficientelor din sistemul de sanatate, a fost supraaglomerata si s-a blocat, la numai cateva ore dupa ce a fost facuta publica. Pentru a rezolva aceasta problema, Ministerul Sanatatii pune la dispozitiei, incepand de astazi, adresa de e-mail cetedoare@ms.ro. Adresa e-mail are rolul de a decongestiona linia telefonica, fiind o alternativa pentru cei care au acces la internet.

Atat prin linia telefonica gratuita 0800800885, cat si prin adresa de mail cetedoare@ms.ro, Ministerul Sanatatii isi propune sa faciliteze sesizarea problemelor din sistemul de sanatate publica.
Acestea sunt destinate pacientilor si medicilor. O echipa din cadrul Ministerului Sanatatii va raspunde apelurilor si e-mailurilor, urmand apoi sa selecteze problemele in functie de specific si sa le trimita directiilor specializate din cadrul Ministerului.

Nu se accepta reclamatiile anonime, dar Ministerul asigura indentitatea reclamantului in cazul unei posibile investigatii. De asemenea, pacientii sunt informati ca prin aceste doua mijloace de comunicare nu se acorda consultatii medicale. Linia telefonica functioneaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 18.00.

"Am infiintat aceasta linie telefonica pentru a da glas durerilor mute din sistemul de sanatate.
Astfel, vocea pacientilor si a medicilor deopotriva se va auzi la Ministerul Sanatatii", a declarat Dr. Ion Bazac, Ministrul Sanatatii.
 
"Tin sa subliniez insa ca nu voi lansa o vanatoare de vrajitoare. De asemenea, nu voi accepta ca acest instrument de comunicare sa fie transformat intr-o ureche pentru delatiuni si acuze. Linia telefonica exista pentru a semnala cazuri reale si consistente, care sa contribuie la rezolvarea problemelor din sistemul de sanatate", a adaugat Ion Bazac.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 101-150 din 253

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sema pe 18 Mar 2010, 11:12
    Felicitari Toma

    In sfarsit ai pus punctul pe I .

    0
    0

  • Toma pe 17 Mar 2010, 01:29
    Fan Mangalia

    Mai baieti si fetite, angajati ai Spitalului Mangalia... Voi ori sinteti un pic timpiti de atita ura care transpira din mesaje, ori traiti in mijlocul furtunii. Altfel nu inteleg de ce va plingeti pe un site care nu are nici-o legatura cu Ministerul Sanatatii, si cereti ajutor. Daca v-ati folosi un pic creierasele, si nu motorul de cautare Google, a-ti vedea ca adresa site-ului este : http://www.eva.ro, un site dedicat femeilor. Daca citeati articolul original, ati fi luat la cunostinta de numarul de telefon gratuit 0800800885 pus la dispozitie de catre al vostru Minister al Sanatatii, cit si de adresa de e-mail cetedoare@ms.ro la care puteti face sesizari sau cere ajutor. Un mic amanunt : nu sint acceptate anonimele :-) . Inca nu v-ati dat seama ca (aproape) nimeni in afara voastra, a celor din Mangalia, nu se uita pe aceasta pagina ? Creati doar o furtuna intr-un pahar cu apa, asa ca nu va mai intrebati de ce nu va baga nici-un oficial din minister in seama. Depuneti-va reclamatiile acolo unde trebuie, si nu mai plingeti aiurea la morminte straine. Aici nu are cine sa va bage in seama..

    0
    0

  • iony pe 16 Mar 2010, 20:55
    MANGALIA

    Domnule ministru !Suntem angajati ai Spitalului Municipal Mangalia si nu stim cui sa ne adresam .Spitalul nostru nu are diector,drepturile salariale nu ni s-au calculat corect,pe lunile ianuarie si februarie,tichetele de masa nu ni s-au dat din ianuarie,vin sarbatorile pascale si noi nu avem bani sa ne cumparam mancare.......este drept ce se intampla?????????Cui sa ne adresam pt ajutor???????Vad ca dvs nu luati nici o massura ati dat jos niste hoti .............dar ce s-a schimbat??????????nimic,Floria Luminita fura din magazia de alimente fara rusine,un fost angajat,acum pensionar

    0
    0

  • madalin pe 14 Mar 2010, 00:24
    si totusi traim in romania

    cand altii traiesc adevarate drame ,sistemul sanitar romanesc este total la pamant .cu lipsurile de riguare cu angajatii care se achineaza intre ei ca unul a facut mai multa spaga deca altul ,cu salvari care intarzie cate 50 de minute pe o distanta de 5-7 km si vin la urgente cu 35km pe ora intr-o discutie aprinsa intre sofer si asistenta ,in care familia pacientei scot targa din salv si o duc in lift ,cu un ministru care nu are puterea sau mai bine zis vointa de a face ceva ,de a ramane in mintea si in inima acestui popor ,cu infirmiere care iti pun diagnosticul inainte ca un doctor sa si spuna parerea ,cu asistente care iti vorbesc de parca ar fi d-zeu. oare cat mai putem suferi .si v a intreb : de ce avetzi o alta grija fatza de unele minoritati care va bat si va amenintza ,oare de ce cand suntetzi amenintzatzi va facetzi datoria de ce ?. iar apoi va mai certatzi si pe acest site care nu este ptr voi .rusine pentru tot ce se petrece in sistemul asta de kkt.

    0
    0

  • elena pe 13 Mar 2010, 20:56
    salarii la Mangalia?????????/

    D-NLE MINISTRU SPITALUL DIN MANGALIA ESTE PRIVAT ?????SAU SE STAT?/DE CE SALARIUL MINIM ESTE TOT 600 LEI????????LA BUGETARI SALARIUL MINIM NU ESTE 705LEI?//VA RUGAM SA VERIFICATI .CINE ESTE IN MASURA SA NE AJUTE??/ CUI PUTEM SA NE ADRESAM??CUM SE CALCULEAZA SALARIUL IN SANATATE??????????//ESTE VREO FORMULA DE CALCUL ???/////SAU CALCULEAZA D-NA TENE MADALINA SEFA BRUNOS A SPITALULUI MANGAIA??VA MULTUMIM PENTRU AJUTOR salariati ai spitalului

    0
    0

  • un ceva ..... pe 11 Mar 2010, 20:16
    romania 1900

    spitale sau macelarii?,spitale sau grajduri?,spitale sau lagare ?' . de ceva vreme traiesc cosmarul numit " sistemul sanitar. oare cat va mai dura ?.pareri diferite si confuze ,bani cheltuizi ,ore intregi de asteptare , rezultate gresite ,decizii luate in pripa ,externari de 5 min apoi iar zile de spital .greu si rusinos ptr o tara membra ue .si si toate astea pe pielea unui copil de 12 zile si pe doi parintii cere nu mai stiu ce sa creada .nu mai cred in nimic si in nimeni .rusine

    0
    0

  • elena pe 11 Mar 2010, 16:14
    mangalia

    CE SE INTAMPLA DOMNULE MINISTRU CU DREPTURILE BANESTI SI TICHETELE DE MASA ALE SALARIATILOR DE LA SPITALUL MUNICIPAL MANGALIA?????????///// MULTUMIM PENTRU SPRIJINUL ACORDAT

    0
    0

  • eu pe 9 Mar 2010, 15:52
    ............

    dupa parerea mea umila nu cred ca mai avem mult pana sa ne facem griji cu adevarat pentru salariile noastre (de bonuri nu mai vb)Tiran sau nu cu dr Niculescu nu ne-am fi facut griji de banii munciti de noi si de alte drepturi salariale. Nu ma intelegeti gresit nu tin cu nimeni ,dar atunci cand se vor cere restructurarile salariatilor sa vedem cine va lupta pentru noi?va spun eu ,,NIMENI"vor ridica din umeri si nu vor face nimic .am ajuns sa plangem dupa domnul dr. niculescu ,, rau cu rau DAR MAI RAU FARA RAU".

    0
    0

  • xxx pe 9 Mar 2010, 15:46
    Scrisoare catre Ministrul Sanatatii

    Buna ziua! Domnule Ministru ce se intampla cu salarizarea personalului auxiliar??/////De ce calculul salarial pentru luna ianuarie ,respectiv februarie porneste tot de la salariul de baza de 620lei?/////////s-a aprobat salariul minim pt bugetari de 705lei sau nu???????????cum trebuie facuta calculatia??????/705+spor de vechime+por de preventie+cuantum lunar al primei de stabilitate sau asa cum am primit comunicarea din partea conducerii Spitalului Municipal Mangalia:620sal de baza+spor de vechime +spor de preventie +prima de stabilitate.Daca se tot aude ca salariul minim este de 705 lei noi personalul auxiliar di acest spital de ce nu beneficiem de acesta???????// Tichetele de masa nu le-am primit nici pe luna ianuarie nici pe luna februarie ,sa mai speram ca le vom primi?????????// Al 13 salariu il asteptam ...........dar nimic Cu respect va rugam sa luati cunostinta de ce se intampa la Spitalul Municipal Mangalia si speram ca se vor rezolva si problemele noastre financiare

    0
    0

  • o colega a asistentelor pe 4 Mar 2010, 15:17
    cine altcineva poate rezolva situatia

    tot citesc pe aici ceea ce scriu unii si altii.cei care ati scris aici stiti ce directori am avut de cind a plecat dr Niculescu ...multe din cele scrise aici sint adevarate si durereroase dar va intreb ; cine a mai facut in spitalul asta ceea ce a facut dr Niculescu , ma refer la reorganizarea atit de bine gindita a spitalului deoarece inainte era o prea mare risipa de spatiu la reparatiile si dotarile care s au facut in spital la datoria de 16 sau 17 miliarde de lei vechi pe care le avea spitalul cind a venit d lui director si la faptul ca ne am luat salariile la timp totdeauna la faptul ca era curatenie si ordine in spital.de cind avem directori noi pe placul nostru nimeni nu a mai miscat nimic sa continue ceea ce trebuie terminat in privinta renovarilor si a dotarilor spagile si furturile de la bucaterie si de pe unde or mai fi au fost dintotdeauna si e adevarat ca la inceput cind a venit dr Niculescu director am sperat ca va stopa acest fenomen national de alt fel .vreau sa spun ca ar trebui sa stam strimb si sa judecam drept ;cine poate fi director bun pentru spital poate un ungur de la Bucuresti cum se zvonise la un moment dat. nimeni nu va mai face pentru spital ce a facut dr N ICULESCU cu toate defectele lui cu toata tirania lui dar poate ca a mai tras ceva invataminte din situatiile prin care a trecut .ma tem ca nu vom mai primi salariile la un moment dat si l vom regreta atunci .

    0
    0

  • Loveyou pe 4 Mar 2010, 10:43
    Ce minciuni...

    Ce minciuni...nu pot spune ca stiu multe de pe acolo dar stiu si eu pe jumatate....Dar majoritatea sunt minciuni...Ce castigati daca criticati...????astept si eu raspuns

    0
    0

  • mircea pe 3 Mar 2010, 16:33
    mangalia

    LA spitalul mangalia este o secretara care cere spaga pentru orice hartiuta iar la RU o baba care nu mai pleaca ia si pensie si salariu si spaga ffff multa.Intrebati pe cei care si-au facut dosar de pensie cat a cerut baba

    0
    0

  • alina pe 2 Mar 2010, 18:08
    STEFOAICO TU URMEZI MANGALIA

    salutare lume, a trecut,timpul, si nimic,ce v-am spus eu ca nu se intimpla nimic,ce control de la dsv cta ce rezultate nimic ,CINE L-A DESCARCAT DE GESTIUNE PE FOSTUL DIRECTOR? /////// CE STUDII ARE FINA DIRECTORULUI,SI FATA SECURISTULUI FILOTE, SUPER PERSONNAL MANAGER,TENE?/// CAP DE BOU TOT ACOLO MANINCA, pina cand??? dactilografa nelifer o fi murit, verificati sa nu se imputa, si asa nu facce nimic, care ii este fisa postului....platim din bani publici un doctor cu o singura mana. dvs dle ministru, v at opera la acest doctor,,,v as dori ... de ce nu faceti nimic dlor super, ministeriali nimic ,,,,nu cautati bani din sistem, banii sunt furati aici dar nu aveti curaj,,,,cine i a semnat pontajele lui cap de porc sa plateasca si salariul lui din privat,, am vazut ca super asistentul gardan a ajuns sa spele morti la morga acolo ii este locul nu,,, mai maninci gratis domle.... super mdame gardan s a auzit ca o refuza personalul... nu este spitalul lui mata tu meriti sa ajungi la porci,, pate ii vine randul si lui stefoaica candva,nu mai are timp sa si spele dintii de atita pupat in cur familia bocai madame SUGUS ,acolo este sluga particulara la cabinet stomatologic ceva seringi niste medicamente, acolotrece timpul.merge banul e bine BANI PUBLICI,, cheltuiti de adoaselelea dar din banii nostri ajunge,,, mai revedeti catrile de munca si verificati compatibilitatea pe functii metalurgisti aaa sa nu uit totusi si un lucru bun sistemul smurd tot respectul ptr baietii astia si au facut treaba si pe conditiile astea bravo ei merita prime au salvat vieti contra timp nu au numarat frunze prin curte,,,, bravo lor inca odata copiilor astia si mult respect ptr dl secretar de stat RAED ARAFAT a venit sa ne civilizeze pe noi romanii si o face bine stima sin respect ptr vietile salvate ne mai intilnim pe aici

    0
    0

  • istrate mihaela pe 2 Mar 2010, 14:53
    pentru ce mai platesc cas daca nu beneficiez de nici un drept

    Am fetita de12 ani cu scolioza de tip s .Am fost timisa de la spitalul jud.Neamt laKinetoterapie in spitalul vechi.D-na de acolo nu ne-a primit si ne-a trimisla un cabinet particular unde dau 40 ron pe 2 ore.daca ma imbolnavesc eu sau copiii dupa data de 7 nu mai beneficiez decontrol sau retete gratuite.EPLATESC LUNAR CAS PESTE100ron.De ce?

    0
    0

  • DAN pe 1 Mar 2010, 20:24
    HOATA

    FEMEIA ASTA S-A MARITAT CU BUCATARIA? NU POATE LUCRA PE SECTIE UNDEVA UNDE NU-I IESE SPAGA? SE CREDE CA E SEF SEPOZIT. LA CE? SEFA LA BUCATE CA NU O SATURA NIMENI.FURA PENTRU EA SI NEAMUL EI . DE GURA NU O INTRECE NIMENI DAR DE TREABA.... PUT MAGAZIILE EI DE MIZERIE SI DACA NU AR FI MUTU AR MURI IN MIZERIE. DATI-O AFRA DE HOATA SI PUNETI-O LA MUNCA

    0
    0

  • yonella pe 1 Mar 2010, 20:18
    hotii

    si eu am vazut-o pe floria lumunita cu sacosele , se cocosa carindu-le. vine simbata si duminica special sa care sa nu o vada cineva.sau sta pina tirziu sa le pindeasca pe bucatarese sa nu ia ele ceva si sa nu-i ajunga ei

    0
    0

  • IONY pe 1 Mar 2010, 09:19
    martisor

    IN SPITALUL DIN MANGALIA NU SUNT BANI DE BONURI DE MASA SI DE AL 13 SALARIU DAR SUNT BANI DE PETRECERI.DL DIRECTOR ORGANIZEAZA PETRECERE PENTRU FEMEI PE 5 MARTIE .FEMEILOR LE PLANG COPII DE FOAME ACASA ,CER BANI PT SCOALA,CER HAINUTE,VINE PASTELE ..................ASTA E SUNTEM MICI INTR-O LUME AA MARE.................DA-TI FEMEILOR DOMNULE DIRECTOR MUNTEANU CATE 10 LEI SI LASATI PETRECEREA,UNDE DATI MANA LIBERA CELOR DIN BUCATARIE,MAGAZIONEREI SI LUI GARDAN A FURE FAC EI APROVIZIONARE CU HRANA SI BAUTURA PT PETRECERE SI 1/2 DIN ACESTEA AJUNG LA EI ACASA................CARA VIOREL PT TOATA LUMEA ASTA E LUMEA IN CARE TRAIM D-LE MINISTRU TRIMITETI D-LE O COMISIE DE CONTROL LA MANGALIA,MAI RARITI DIN PERSONALUL TESA CARE JOACA SOLITARE TOATA ZIUA CHIAR NIMENI NU POATE FACE NIMIC?ATI ANGAJAT ALT INGINER DAR D-NL MARINICA DRAGU CE MAI CAUTA ACOLO PT CE RIDICA INDEMNIZATIA?????????D-NA PATRANOIU PT CE ISI IA SALARIU??/////////////////S-AVEM PARDON DAR ASA NU SE MAI POATE

    0
    0

  • iony pe 27 Feb 2010, 22:55
    banii publici

    mai romane asistentele sefe nu mai incaseaza banii pe ture de noapte acum le fac deci s-a remediat putin treaba ,acum ramane sa vedem cand hotaraste domnul ministru sa si returneze acestea banii publici insusiti fara munca..........avem incredere in cei de la Bucuresti Gardan sa-si plateasca mesele servite zilnic in bucataria spitalului,s-au si-a platit masa ??????////a verificat cineva chitantele din contabilitate????????///el primeste tichete de masa nu trebuie sa ia din hrana bolnavilor si asa saraca asistentele din Pavilionul B sa termine cu mesele comandate (cerute)gratis tot din ratia bolnavilor au inebunit bucataresele ............... Luminita Floria a terminat de carat tot din magazie???????????o asteapta in fiecare dimineata fratele ei cu un Logan albastru FLY sa care carnea,branza si.................

    0
    0

  • nely pe 27 Feb 2010, 22:36
    super

    Dar cu domnii OMER MERDIN si LACATARU GHEORGHE este normal ce se intampla????????Vi se pare corect ca noul director MUNTEANU sa le dea si lor tichetele de masa si al 13 lea salariu chiar daca nu au muncit la Spital ,ci la clinica privata de dializa a d-nului Niculescu????????????????????????

    0
    1

  • roman pe 27 Feb 2010, 22:32
    pt Ghici

    nu am nimic personal nici cu Niculescu nici cu Munteanu,ma supara conflictele de interese,ti se pare corect mai ghici ca atatia ani asistentele sefe sa ridice niste bani nemunciti?sa li se opreasca retroactiv banii pe noptile doar pontate sambata de noapte ore duble aprobate de sefa de personal TENE MADALINA SI DIRECTOR DE INGRIJIRI GARDAN SIMION,sau sa plateasca cei doi daca asistentele nu au de unde ca ei au fost de acord .GARDAN FLORENTINA sotia celui care aproba graficele de lucru si pontajele sa dea banii inapoi.....................zici tu mai ghici ,dar e corect??????

    0
    0

  • cine pe 27 Feb 2010, 13:48
    ghici?

    eu sunt foarte aproape(mai aproape decat te astepti tu).Ia spune bonurile si al 13-lea tot vina lui Niculescu este ca nu le-ai luat? Nici Munteanu nu te multumeste ca Director ?Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... Domnule Doctor esti cam nemultumit.

    0
    0

  • roman pe 26 Feb 2010, 22:00
    pt GHICI

    stai pe aproape .....................ti-ai luat bonurile??????????al 13-lea ...nu nu nu esti multumit mai GHICI de leafa ta?? ok, in SUA cu tine la voluntariat foarte bine face ministrul reducand posturile din administratia spitalelor atunci s-avem pardon

    0
    0

  • GHICI? pe 26 Feb 2010, 14:29
    anti-,,roman"

    PACAT mai erau multe de spus . POATE iti revii din starea de soc si mai povestim ( mai sunt multe de spus).

    0
    0

  • GHICI ? pe 26 Feb 2010, 14:21
    anti-,,roman"

    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooops....................................,,ROMANE" nu mai spui nimic ??????

    0
    0

  • alina pe 24 Feb 2010, 17:42
    inca nimic???????????????

    D-NLE MINISTRU CUM I SE PERMITE UNUI MEDIC CU HANDICAP SA FACA GARZI IN URGENTA SPITALULUI MUNICIPAL MANGALIA?/??????????E POSIBIL SA TE PREZINTI IN URGENTA SI IN LOC SA-TI COASA PLAGA MEDICUL SA TE LASE PE MANA ASISTENTELOR?????????????ACESTEA II FAC TREABA DESTUL DE BINE,DAR ELE NU SUNT PLATITE PT ASTA.ESTE SI NERECUNOSCATOR FACE REFERATE ASISTENTELOR DIN URGENTA,E USOR SA FACI RAU.............BINE POATE NU FACI NICIODATA.OPEREAZA CU O SINGURA MANA ...ESTE POSIBIL ???????????/DE CE NU PENSIONATI ASTFEL DE PERSOANE????????????NU SUNT MEDICI COMPETENTI CARE SA FACA GARZI SI SA INTRE IN SALA CU PACIENTII????????????SCOATE-TI POSTURILE LA CONCURS .VA RUGAM SA REMEDIATI ACEASTA SITUATIE NEPLACUTA........................

    0
    0

  • un competent pe 23 Feb 2010, 19:57
    pentru cei cu ''solida'' experienta

    Daca a opera apendicite si hernii inseamna solida experienta comparativ cu restul colegilor cei doi sunt asteptati la o confruntare cu cei care intr-adevar salveaza oameni. Ce zice-ti? A-ti fi in stare? Eu cred ca nu.

    0
    0

  • andreea pe 23 Feb 2010, 11:27
    dr.pana

    Pana la urma de ce deranjeaza moralitatea si competenta profesionala a dr. Pana? Nu a demonstrat oare in nenumarate randuri ca detine cea mai solida experienta in comparatie cu ceilalti colegi, inclusiv ca sef de sectie. ( nu ma refer la dr.Kadisha care si dumnealui are destule merite si este un profesionist desavarsit) Atunci de ce loviti in viata privata a oamenilor care salveaza oameni?

    0
    0

  • Daniela pe 20 Feb 2010, 11:35
    Desfrau !

    Cei doi turnatori ai spitalului Pana el si ea , au inceput sa intre in banii spitalului. Un birou de avocatra platit cu 18 mil/ Luna a fost inlocuit de Betivul spitalului ( Munteanu ) cu analfabeta in drept Pana ea . Contractul este pe 15 mil/ Luna la care se adauga 5 mil/ dosar , ajungandu-se astfel la 40mil/Luna. Betivul sef ridica din umeri , spunand dezinvolt ca i s-a impus de sus. In acelasi timp spitalul se afunda-n datorii.

    0
    0

  • eu pe 19 Feb 2010, 17:44
    reclamatie

    d le ministru va rog luati masuri la spagile luate de sef personal tene madalina .de la spital mangalia.eu am facutanalizele pt brancardier sa ma angajez am trecut psiho...cu si toate an...le si la birou la tene mi sa cerut 500e .,nu am avut si ma respins ,.nu sunt singurul era mina dreapta a lui fostul dr niculescu alt lesinat dupa spaga

    0
    0

  • geo pe 19 Feb 2010, 17:26
    coment

    tene inca nu tiai dat demisia nu iti ajunge cita spaga ai luat de la cei care isi cauta un loc de munca .tu erai obstacolul ca cereai 500e pt a fi angajat .tene lasate la mina ta .pleaca.pleaca.fugi si lasate

    0
    0

  • BOCAI BOGDAN pe 17 Feb 2010, 14:34
    mangalia

    D-NLE MINISTRU CUM I SE PERMITE UNUI MEDIC CU HANDICAP SA FACA GARZI IN URGENTA SPITALULUI MUNICIPAL MANGALIA?/??????????E POSIBIL SA TE PREZINTI IN URGENTA SI IN LOC SA-TI COASA PLAGA MEDICUL SA TE LASE PE MANA ASISTENTELOR?????????????ACESTEA II FAC TREABA DESTUL DE BINE,DAR ELE NU SUNT PLATITE PT ASTA.ESTE SI NERECUNOSCATOR FACE REFERATE ASISTENTELOR DIN URGENTA,E USOR SA FACI RAU.............BINE POATE NU FACI NICIODATA.OPEREAZA CU O SINGURA MANA ...ESTE POSIBIL ???????????/DE CE NU PENSIONATI ASTFEL DE PERSOANE????????????NU SUNT MEDICI COMPETENTI CARE SA FACA GARZI SI SA INTRE IN SALA CU PACIENTII????????????SCOATE-TI POSTURILE LA CONCURS .VA RUGAM SA REMEDIATI ACEASTA SITUATIE NEPLACUTA........................

    0
    0

  • seringa pe 13 Feb 2010, 21:41
    spital mangalia

    si acum sa va zic cum stau treburile cu sala de chirurgie mangalia.ati auzit de viorica ionita sau diaconu care doar face spalaturi sefilor si doarrme noaptea foarte bine si totusi este in servici ,servici platit cu bani care ii ridica din bancomat 'oare este platita doar ca stie sa critice si sa stea cu sefi la povesti.cine o controleaza cand doarme sau cind pleaca din servici ptr asi rezolva problemele personale...nu se baga de seama si nu o vede sefu ca este manjit.

    0
    0

  • tene madalina pe 13 Feb 2010, 15:30
    adevarul doare ,raspunde-ti la intrebari lasati chilotii juristei

    ?Madalina mai rezisti?????????????nu mult................Ai aprobat graficele la asit sefe ,pai e cinstit acum nu mai e nevoie de serviciile lor zilnice????????le-ai taiat unele nopti si le-ati aprobat altele tot duble???????????????????de fapt ele nu pierd nimic din salariu................Gardan Simion a semnat si el doar ssssssssssssi Florance a lui e asistenta sefa(mai e inca) vezi vreun conflict de interese ???????????????/gandeste e corect?////////// spor la munca

    0
    0

  • Liv pe 12 Feb 2010, 09:21
    Intrebare

    De ce a disparut de pe site comentariul dat de mine ieri cu titlul "Psihopatul " ?

    0
    0

  • anti-roman pe 11 Feb 2010, 21:17
    de ce fac asta? sa vedem..

    Pai o fac deoarece setea de parvenire a d-nei Pana nu poate fi ostoita asa usor. Mai are inca multe de realizat. Dupa ce s-a maritat pe la 16 ani si a facut si doi copii dar cu acelasi barbat, a ramas vaduva. Sotul ei s-a sinucis. Ce sa faca saraca vaduva decat sa se adapteze situatiei. A inceput sa ciripeasca pe ici pe colo, cand pe-o "creanga" cand pe alta, pana sus in varful copacului. A luat-o cu munca de jos. A trebuit sa-si faca si liceul... L-a cunoscut pe d-nul doctor pe care l-a despartit de femeiea cu care era casatorit, o distinsa doctorita. Apoi a dat de d-na Barbieru care a luat-o sub aripa sa vazand ca are in ea o eleva silitoare si uite asa a ajuns la Gold RA unde la aprovizionare fiind a tras tunuri de tunuri prin achizitiile de materiale. Mai ales cu motorina, afacere derulata printr-un acolit al d-nei Barbieru ajunsa director la aceasta institutie. Boby a tras tunuri cu motorina si i-a tras-o si d-nei Pana, care de altfel i-a utilat din banii proveniti din spagi si apartamentul lui Bobita. Pe atunci (1999 -2001) d-nul doctor era orbit de dragoste fata de cea care urma sa-i devina sotie si nu putea vedea ca aceasta cauta sa se multumeasca sexual in alta parte. In anul 2003 a urmat un "show de show" cand a avut loc oficializarea relatiei dintre actualii domn si doamna Pana. Cu mare pompa si chiar cu rochie de mireasa, roz, .. mi se face si greata cand imi amintesc... , mireasa data chiar si cu crema autobronzanta ca sa-i ascumda pielea alba si neexpusa la soare de ani la randul. Scena a avut loc in fata mai multor angajati ai spitalului Mangalia, colegi ai mirelui, veniti la nunta din obligatie si poate si din curiozitate. Mireasa, fire iubitoare, l-a dragalit si l-a sarutat pe d-nul doctor, ca si acum de altfel, ca sa fie cat mai convingatoare in ceea ce priveste dragostea nemarginita ce i-o poarta. Peste noapte a facut si facultatea de drept parca la Universitatea Ecologica, doi ani intr-unul, pe bani grei nu gluma la cat era si este de desteapta. Fetele le-a trimis sa se scoleasca la Bucuresti, la liceu si asa a trebuit sa ofere un sejur pe litoral si sa o cunune pe diriginta fiicelei cele mici ca aceasta sa treaca clasa mai usor. A facut furata Dacia rosie pe care d-nul doctor i-o cumparase, ca sa plateasca scolile fetelor si sa faca rost de bani pentru ele. Va urma...

    1
    0

  • anti-roman pe 11 Feb 2010, 20:44
    concluzii partea a II-a

    Tot in aceste mesaje se regasesc si alte cateva chestiuni care ii scapa autorului , chiar daca acesta umbla cu cioara vopsita, ca sa ne exprimam mai plastic. Se strecoara in text cuvinte utilizate in mod frecvent in limbajul utilizat zilnic de catre autor(i). Astfel un roman in data de 09.01.2010 8.13 spune"... vezi porcusor Constantinescu...", romanul 02.02.2010 13.54 spune "... pai ce e acolo hotel mai soro... sa avem pardon nu toti merita respect...", mesajul semnat romanul din data de 04.02.2010 15.11 abunda de apelative gen "ba". Concluzia, dragi cititori este urmatorea: autorii mesajelor sunt d-nul doctor Pana Marian Stelian, chirurg, sef de sectie la Spitalul Municipal Mangalia, cunoscator de istorie, si justitiar in felul lui impins de la spate de celebra sa sotie... d-na (!!!???) Pana Florentina, zis poneiul datorita cozii pe care o flutura prin oras, sau purcica, ca doar seamana cel putin la bot, actual consilier juridic al spitalului care nu a reusit inca sa scape de expresiile culese cu drag de pe plaiurile natale din zona satelor tulcene precum si de la inteligentii sai colaboratori pe care i-a avut de-a lungul timpului in "tumultuoasa" sa cariera.

    0
    0

  • anti-roman pe 11 Feb 2010, 20:30
    concluzii .... Spitalul Municipal Mangalia

    Am auzit si eu despre acest ... sa-i zicem chat, si despre discutiile ce se poarta pe acesta. Nu tin cu nimeni si nu ma intereseaza sa ocup vreo functie in Spitalul Mangalia ci doar doresc sa va semnalez cateva chestii pe care le-am observat in cadrul acestor discutii. Avand in vedere cele ce va urma sa descriu urmeaza sa va fac si unele ... dezvaluiri in ceea ce-i priveste pe autorii mesajelor postate aici. Am observat ca marea majoritate a mesajelor scrise de cei ce poarta diferite nume, Carmen, dr. otravit, ana, ariell, un roman, romanul, maria.., sunt scrise cu precadere intre orele 16.00 - 21.00. Foarte rare sunt situatiile cand nu se respecta acest program. Initiatorul, ca sa spunem asa, al discutiilor in ceea ce priveste pretinsele abateri ce au loc la Spitalul Municipal Mangalia, a fost Carmen in data de 19.09.2009 ora 17.55. Apoi a urmat mesajul semnat de "dr. otravit" in data de 01.10.2009 la ora 16.38. Aceste doua mesaje ne pot conduce la concluzia ca autorul lor este una si aceeasi persoana desi semneaza in mod diferit. In mesajul dr. otravit autorul ne precizeaza chiar functia pe care o are deoarece atunci cand vorbeste de salariile personalului spitalului face referire din obisnuinta la functia sa si pune problema astfel:" ... cat castiga un medic? chiar sef de sectie?...". Limbajul este de asemenea al unei persoane cu educatie. Mai apar mesaje si ulterior scrise de ana - 26.10.2009 16.40, ariell 20.11.2009 16.04. Stilul se schimba dar persoana ba, dupa Anul Nou. Dandu-si probabil seama ca cineva ar putea sa se gandeasca la ei si la faptul ca doresc sa bage raca ntre personalul spitalului, autorii vor sa ne induca in eroare si se exprima agramat, cu greseli de scriere,...., dar ce sa faci cand omul e destept si nu se poate abtine sa nu faca apel la vastele sale cunostinte din domeniul istoriei contemporane universale? Asftel in mesajul semnat de "un roman" din data de 08.01.2010 21.53 se precizeaza urmatoarele: ... aici omerta nu mai tine ... cu paru ca in congo de ce nu inaintati dna o plangere ei stiu cum sa sparga buba... nu il au pe jimmi hoffa lider de sindicat..." iar in mesajul din 20.01.2010 20.05 apare urmatorul text: "... nici john gotti nu a folosit banii mafiei...".

    0
    0

  • tene pe 10 Feb 2010, 22:42
    CONFLICT DE INTERESE (FAM GARDAN)

    ?Madalina mai rezisti?????????????nu mult................Ai aprobat graficele la asit sefe ,pai e cinstit acum nu mai e nevoie de serviciile lor zilnice????????le-ai taiat unele nopti si le-ati aprobat altele tot duble???????????????????de fapt ele nu pierd nimic din salariu................Gardan Simion a semnat si el doar ssssssssssssi Florance a lui e asistenta sefa(mai e inca) vezi vreun conflict de interese ???????????????/gandeste e corect?////////// spor la munca

    0
    0

  • Lulu pe 10 Feb 2010, 17:59
    Despre-cetedoare@ms.ro

    Laudabil acest site cetedoare@ms.ro, dar regretabil ca nu este folosit pentru scopul in care a fost infiintat. Din articol reiese foarte clar ca site-ul nu a luat nastere pentru a fi transformat in ” ureche pentru delatiuni si acuze” ci “ pentru a semnala cazuri reale si consistente, care sa contribuie la rezolvarea problemelor din sistemul de sanatate". Se pare ca anonimul care tot scrie aceste comentarii ( de fapt atacuri la persoana), are probleme foarte grave, se simte frustrat cu siguranta, de poate sa recurga la asemenea comentarii prin care denigreaza tendentios anumiti angajati ai spitalului si nu numai atat ci si institutia in sine. Este oare posibil sa nu se observe cat de multe s-au facut in ultimii ani in Spitalul Mangalia ? Oare nu sunt pacientii care au vazut diferentele intre conditiile de spitalizare inainte de a fi manager doctorul Niculescu si in timpul cat acesta a condus spitalul ? Eu personal am simtit diferenta in bine si asta este important. Asta conteaza cu adevarat intr-un spital.

    0
    0

  • Daniela pe 10 Feb 2010, 14:46
    Spit Mangalia : turnatorii

    Turnatorii Spitatalului Mangalia : Pana el si Pana ea .Cei doi de o lunga periada de timp isi bat joc de personalul spitalului. Florentina Pana fosta camerista de hotel cu doi copii fiecare cu alt barbat , cel de al treilea intretinandu-i.Nu stie sa scrie , dar este jurista. In timp ce ere cu Pana mai traia si cu altul Dar despre asta , maine

    0
    0

  • asistenta lu'peste pe 9 Feb 2010, 19:10
    dezbatere publica

    Eu va propun o chestie:daca tot aveti timp si chef creati un blog al birfelor despre Spitalul Mangalia,si vorbiti cit doriti si despre cine doriti..pina atunci vedeti-va de treaba voastra si nu mai ocupati site-ul Ministerului Sanatatiii.As vrea sa va vad pe toti astia cit de incintati ati fi daca ar inchide Ministerul spitalul vre-o 2-3 luni asa,ca sa va saturati de birfe..sa vad unde si cine v-ar plati lefurile..Rusine sa va fie! Ocuipati-va de bolnavi nu de prostii.

    0
    0

  • simi pe 9 Feb 2010, 10:43
    bravo justitiarule

    Nu pot sa cred ca madame PANA a ajuns avocata mafiotilor din politica si jurista Spitaluilui Mangalia . Rusine scrie pe fruntea ei . Acum se da mare desteapta , a uitat de unde a plecat si ce a alasat in urma ei .. Cum poate reprezenta o basica urat mirositoare o institutie atat de importanta pentru orasul nostru.

    0
    0

  • JUSTITIARUL pe 8 Feb 2010, 20:16
    Spitalul Municipal Mangalia

    Dragi PANA si Pana GATA .STOP MACHINE ! SUNT CU OCHII PE VOI mai ales pe cei care ii sustineti! TOATE CALOMNIILE aduse atator persoane,VOR fi ARMA impotriva minciunilor lansate de mintea voastra cufundata in grasimea care ocupa99% din cuti craniana a capetelor voastra! Sa va fie rusine prversi politici !NU UITATI VIN CU PROBE ADEVARATE ptr.TOATA ECHIPA IOGUS

    0
    0

  • PANA SI PANA pe 8 Feb 2010, 20:06
    Spitalul Municipal Mangalia

    MAti Tot Scris Numai Prostii Pe Acest Site Ati Calomniat La Naesfarsit Oameni De Caracter din Acest Spital ,Dar Gata V-am Dovedit Si Incepand De Maine Veti Avea Parte De Dezvaluiri ADEVARATE despre Clanul PANA,TEO>> IORGUSi Altii .URMARITI cu Interes SERIALU PANA ROMANUL si IORGU>> ai draga dna.av PANA si draga dl dctr.PANA

    0
    0

  • asistenta lu'peste pe 5 Feb 2010, 20:07
    alta parere

    Ma oripilati cu toate aceste comentarii.Si eu lucrez in acest spital.,dar nu am avut niciodata timp sa vad cine si ce face.Tot timpul am avut mult de munca si am plecat acsa cu gindul ca poate maine va fi mai putin aglomerat..etc..Voi cum de aveti atit timp liber?Cind aveti timp sa vedeti unde si cit maninca uni..unde si cum lucreaza altii..cine pe cine schimba..etc?Poate pentru ca sunteti platiti din bani publibi si va pasa foarte putin de spital,de locul vostru de munca in ultima instanta.Chiar va place sa zugraviti acest loc asa ca o troaca in care ne tavalim toti ca porcii? Mai sunt si oameni onesti,muncitori,profesionisti,care trudesc,ca sa va luati poate voi salariile.Daca aveti probleme cu sefa de sectie,de personal,sau alti sefi de ce nu vi le rezolvati fata in fata? Sau faceti o plingere oficiala la Minister,CNAS,Guvern,cu probe,nu cu birfe.Sau si mai bine puneti mana si munciti..la capul bolnavului sau la fundul lui, depinde unde va este specializarea.Sunt multe lucruri care nu merg cum trebuie poate in acest spital ,la fel in tot domeniul sanitar..insa as vrea sa va vad pe fiecare asumindu-si faptul ca si el face parte din sistem si poate ca si el este unul care nu-si face treaba cum trebuie.Asa poate ca s_ar schimba ceva.Daca ne limitam sa ne param unii pe altii ca la clasa I,fara a face ceva bun..o sa raminem exact acolo unde ne e locul.Somn linistit Doamnelor is Domnilor...

    0
    0

  • o zina pe 5 Feb 2010, 19:46
    parerea mea(bai frate)

    Daca aveti atit de mult timp sa stati pe site in timpul programului,nu furati intr-un fel din banii publici? Poate trebuie sa mangaiati bolnavii,sau sa dati cu matura ...sau doar sa-i consultati..sau sa faceti licitatii,evaluari financiare..orice

    0
    0

  • ILEANA pe 4 Feb 2010, 17:20
    .................................

    Fecare cu nemultumirile lui .Eu cu romani opariti nu stau la vorba. Daca intradevar citeste cineva aceste mesaje, rog sa vina din partea Ministerului Sanatatii o intreaga echipa pentru a verifica fiecare act , fiecare colt din Spitalul Municipal Mangalia , nu avem nimic cu ce sa ne fie rusine si nici frica ( cum cred toti prostii). Si rog Ministerul ca in cazul in care nu gaseste nimic putred sa vina si sa-l demaste pe acest paranoic de ROMAN .(asta in cazul in care nu descoperim inintea dumneavoastra) si sa se ia masuri impotriva lui. (DACA NU , VOM AVEA NOI GRIJA DE EL)

    0
    0

  • romanul pe 4 Feb 2010, 15:11
    salut am venit....

    mai simi cum am lipsit putin, ai si facut o prostie,, ce sunt ma bani publici i a spune tu ,, urmareste ce am scris eu si intelegi daca esti greu de cap mergi la carte si vezi nu sunt banii angajatilor,,, sunt bani publici ba nu colecta la biserica ,, eu am intrebat cum au fost cheltuiti de ce platesti in loc de 100 lei,,, 200 lei pentru acelasi lucru diferenta sunt spagi , comisioane , miere ba ,intelegi ce vad in jurul meu dezmat cand tara moare de foame, dihorii care iau bani degeaba si maninca din polonicul bolnavului acum ai prins o e clar peisajul e tareeeee.

    0
    0

  • Daniela pe 3 Feb 2010, 20:55
    Spit Mangalia

    romanul , alina , maria , carmen , mixi , arell , etc , sunteti aceasi persoana . Iscalesti cu alte nume pentrua crea impresia de colectivitate . Esti o persoana bolnava . Dumnezeu vede si le aranjeaza pe toate

    0
    0

  • alina pe 3 Feb 2010, 17:04
    la scoala inapoi simi...

    simi vezi ca ai scris gresit bonlavii.... va cam deranjeaza romanu asa ca si cum ar fi rascolit o mizerie sau o putreziciune si miroase rau un lucru e bun vede si ministeru ce e pe aici vezi ce au mai scris carmen. mixi.ariell, maria ,mircea,,,, sunt multi nene ,,, ca o cloaca e ceva putred acolo, au dreptate toti nu crezi asta are ceva concret de ce nu se i a si de altii,, ce zici mi se pare ca sunt chestiuni punctuale la obiect nu cum ii raspunde una ca e frumos peisajul,, si ca o constatare cercul de comunicativi e foarte mic uitate cand scriu comentarii in timpul programului deci au acces la net,, deci gandeste ,,,,

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod