Medicament eficient impotriva ejacularii premature

Un medicament numit dapoxetina poate constitui un tratament eficient impotriva ejacularii premature, potrivit unui raport recent publicat in jurnalul medical The Lancet

Dapoxetina este un inhibitor selectiv al recaptarii de serotonina (selective serotonin reuptake inhibitor - SSRI) si are capacitatea de a ameliora problema ejacularii premature. De obicei, medicamentele SSRI sunt folosite in tratamentul diferitelor tulburari depresive si psihiatrice, insa recent s-au dovedit a fi extrem de eficiente in ameliorarea problemelor sexuale.
"Este primul medicament, special conceput pentru a trata ejacularea prematura. S-a dovedit a fi eficient atat in prelungirea momentului de atingere a orgasmului, cat si in posibilitatea de exercitare a unui autocontrol pentru ca ambii parteneri sa obtina satisfactie sexuala", sustine Dr. Jon L. Pryor, coordonatorul studiului. Cercetarea s-a bazat pe cateva date clinice rezultate in urma unor studii efectuate pe un esation de 2614 barbati care se confruntau cu aceasta problema sexuala.
Dapoxetina a fost administrata cu 2-3 ore inaintea actului sexual anticipat. Daca la inceputul studiului, pacientii ejaculau la 60 de secunde de la penetrarea propriu-zisa, dupa cateva saptamani in care li s-a administrat cate 30 mg sau 60 mg de dapoxetina s-a inregistrat o crestere a timpului de latenta, ajungandu-se la 2' 78'' si, respectiv, 3'32''. Cu toate acestea, un alt expert Dr. James Barada, considera ca medicamentul are are prea multe efecte adverse pentru a fi aprobat. Se stie ca dapoxetina provoaca greata, dureri de cap, slabiciune si tulburari stomacale.
"Sunt necesare cateva cercetari detaliate pentru a intelege mecanismul ejacularii premature si abia apoi sa concepem un tratament bun si sigur", sustine Dr. James Barada.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 6 Mai 2014, 20:21
    medicament ampotriva ejaculari premature

    oare chiar ajuta ,nu afecteaza sanatatea

    1
    0

  • alex pe 6 Mai 2014, 20:20
    unde il pot gasi?

    oare chiar ajuta ,nu afecteaza sanatatea

    6
    0

  • maria pe 18 Apr 2013, 19:36
    medicament ampotriva ejaculari premature

    oare chiar ajuta ,nu afecteaza sanatatea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod