Invata de la profesionisti cum sa comunici nonviolent

Eva Rambala, reputat trainer autorizat al Centrului pentru Comunicare Nonviolenta (CNV) si coordonator al proiectelor CNV pentru Europa Centrala si de Est, va sustine in Bucuresti Seminarul de Comunicare Nonviolenta, organizat de elena francisc publishing. Acesta va avea loc sambata (25 noiembrie) si duminica (26 noiembrie), iar in cadrul sau vor fi prezentate notiuni de baza privind metoda CNV, un proces conceput si dezvoltat de Marshall B. Rosenberg.
Temele principale ale seminarului vizeaza prezentarea principiilor de baza ale Comunicarii Nonviolente (descrierea celor patru pasi principali ai procesului), Comunicarea Nonviolenta in domeniul profesional (imbunatatirea relatiilor dintre colegii de birou, dintre management si angajati, rezolvarea conflictelor in beneficiul tuturor partilor implicate) si vor fi supuse discutiei in ziua de sambata, intre orele 10:00 si 18:00.
Iar duminica intre orele 09:00 si 12:00 se va discuta despre Comunicarea Nonviolenta in viata de cuplu (gestionarea furiei, importanta empatiei, armonia cu sine si cu partenerul de cuplu).
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirela pe 19 Sep 2007, 23:05
    Nu este imposibil, decat daca noi vrem sa fie asa!

    Eu am incercat sa aplic acest tip de comunicare chiar in timp ce citeam cartea lui Marshall Rosenberg, si atat cat m-am priceput chiar am reusit! Totul tine de noi, de cat de mult ne dorim sa fim intelesi si sa intelegem!

    0
    0

  • Andreea pe 2 Sep 2006, 02:28
    hm ma pune pe ganduri

    eu as vrea sa devin mamica in curand si as vrea ca totul sa fie perfect sa fie bine si sa fie altfel de cum m-au crescut ai mei.inteleg ca asa era gandirea si "vremurile" insa eu as vrea mai mult pentru mine si copilul meu vreau sa am acea relatie de prietena-mama.Mi-e frica!dar vreau!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod