Inovatii in curele de slabire

Romanii au posibilitatea, incepand cu luna aceasta, sa slabeasca fara a pierde din masa musculara. Compania farmaceutica Walmark a lansat si pe piata romaneasca suplimentul alimentar Clarinol TM, care faciliteaza eliminarea grasimilor din corp, fara a afecta masa musculara.

Clarinol TM este o sursa unica de acid linoleic conjugat (CLA), care impiedica reacumularea de grasimi in organism (efect numit "anti yo-yo").

Formula Clarinol a fost creata in colaborare cu institutul olandez Lipid Nutrition, institut cu o larga expertiza in domeniul nutritiei pentru adulti si copii, al afectiunilor cardiovasculare, precum si in imbunatatirea memoriei. "Conform studiilor pe care le-am realizat pe o perioada de sase luni pe subiectii supraponderali, consumul de Clarinol a contribuit la reducerea masei corporale, grasimea fiind redusa de pe coapse si abdomen, iar raportul intre talie si solduri a scazut", a declarat Snadra Einerhand, director de nutritie si Toxicologie in cadrul institutului olandez Lipid Nutrition, in cadrul conferintei de presa organizate cu ocazia lansarii Clarinol TM pe piata romaneasca.

Numarul de persoane supraponderale din Romania este de aproximativ 60% din populatia peste 18 ani, respectiv aproximativ 10 milioane, insa doar trei-patru milioane dintre acestea au fost diagnosticate de medici specialisti

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adriana pe 24 Mar 2006, 19:20
    Astept o confirmare

    Eu astept sa imi confirme cineva ca intr-adevar este atat de bun.Asa ca daca cineva are rezultate sa ne spuna.

    0
    0

  • Tania Alexandru pe 3 Mar 2006, 00:13
    parerea mea

    Asta da noutate.Daca am putea afla mai multe ar fi foarte bine.Cui se adreseaza cu precadere,ce contraindicatii are,care este pretul lui?Sper ca tema va fi reluata intr-un articol mai amplu.

    0
    0

  • bucuroiu camelia pe 2 Mar 2006, 09:48
    inovatii in curele de slabire

    articolul este interesant dar nu are destule delalii care sa ne incurajeze sa tinem acest tratament

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod