Homeopatia: stiinta medicala sau medicina alternativa

Homeopatia ar trebui sa fie perceputa, atat ca famacologie homeopata
Aceasta a fost concluzia la care au ajuns specialisti de renume in cadrul conferintei "General Homeopathic Pharmacology", organizata cu sprijinul Boiron si Farmaceutica Remedia.

In cadrul acestui eveniment, la care au participat academician prof. dr. docent Dumitru Dobrescu, Vlad Iliescu, secretar de stat la Ministerul Sanatatii Publice, farm. primar Magdalena Badulescu, presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si prof. dr. farm. Dumitru Lupuliasa, presedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania, a fost lansata si cartea de specialitate "General Homeopathic Pharmacology".

Volumul "General Homeopathic Pharmacology" reprezinta, in contextul literaturii internationale de profil, prima lucrare ce abordeaza subiectul farmacologiei homeopate.
Cartea deschide perspectiva aparitiei unor noi domenii ale stiintei si propune o noua viziune asupra homeopatiei.

"Pentru a intra in randul ramurilor stiintei, acolo unde ii este locul firesc, homeopatia trebuie sa dispuna de argumente adecvate. Unul dintre aceste argumente poate fi existenta unei farmacologii homeopate. Cartea de fata a fost scrisa ca o pledoarie pentru intelegerea evolutiei stiintei medicamentului", a declarat autorul lucrarii, academician prof. dr. docent Dumitru Dobrescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod