Henaff a obtinut certificarea USDA

Henaff, unul dintre cele mai importante brand-uri de conserve de pate si aperitive din Franta, a primit din partea USDA (Departamentul de Agricultura al Statelor Unite ale Americii) certificarea pentru comercializarea produselor sale pe piata de specialitate din Statele Unite ale Americii.
Astfel, Henaff este singurul producator de pate din Franta care indeplineste toate cerintele pentru a putea exporta produsele sale catre Statele Unite ale Americii. USDA a acordat aceasta certificare pentru indeplinirea tuturor standardelor in ceea ce priveste protectia consumatorilor.

Pentru fabricarea produselor se foloseste doar partea nobila a carnii (file, jambon), rezultand produse bogate in proteine usor digerabile (respectiv amino acizii indispensabili sanatatii), cu un continut mic de grasimi (continutul de lipide dintr-o portie de pate de ficat este mai mic decat cel din 9 gr.
de unt), cu o dominanta de acizi grasi nesaturati si doar 30 mg de colesterol (un ou contine 200 mg). Astfel, produsul este echilibrat din punct de vedere nutritiv, raportul proteine/lipide fiind in acord cu cel recomandat de nutritionisti.

Pateurile si aperitivele Henaff sunt distribuite in Romania de compania de import si distributie Mark Eng.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod