Gustari intre mese? Admise - batoanele de cereale!

Fiecare zi este, parca, din ce in ce mai aglomerata si nu de putine ori ti se intampla ca, in iuresul intalnirilor de afaceri si al altor obligatii profesionale, sa uiti, pur si simplu, sa mananci. Sau sa nu ai ragaz pentru masa de pranz. Nu-i de mirare ca efectele negative se fac resimtite: irascibilitate, nervozitate si reducerea performantei. Poti preveni aceste neplaceri consumand, de cate ori simti nevoia sa iei o gustare, un baton Nestl
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina Busuioc pe 25 Apr 2006, 14:52
    gustare

    as dori sa fie asa. Eu ma lupt cu fetita mea de 9 ani care are mare pofta de mancare mai ales de dulciuri. Sunt sigura ca cedez si eu foarte usor la rugamintile ei, dar am sa citesc ce scrie pe ambalajul acestui produs.

    0
    0

  • ana gudiu pe 24 Apr 2006, 15:30
    gustari intre mese

    parerea mea, ca aceasta "stire" este de fapt o RECLAMA la produsele Nestle, iar pe langa faptul ca sunt foarte scumpe nu sunt nici chiar asa de sanatoase, dupa cum bine zice acel cititor.

    0
    0

  • silvia pe 22 Apr 2006, 20:11
    sunt bune

    sunt bune aceste batoane dar ..sunt asa de mici..tre sa mananci trei,patru ca sa nu-ti mai fie foame!

    0
    0

  • Luciana pe 21 Apr 2006, 17:08

    da, batoanele sunt gustoase,dar un produs procesat nu se compara cu un produs natural - fructul, leguma - care nefiind prelucrate isi pastreaza proprietatile si sunt bine asimilate de organism.Cred ca sunt o varianta mai buna pentru a fi mancate intre mese.

    0
    0

  • desideria pe 20 Apr 2006, 12:04
    Batoane Nestl

    Nu cred ca batoanele Nestl

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod