Ginsengul scade glicemia

Extractul de ginseng este recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce organismului.
Pe langa studiile care atesta faptul ca un consum regulat de ceai de ginseng asigura cresterea nivelului de energie, stimuleaza buna functionare a creierului si mentine o stare de bine organismului, noile cercetari in domeniu scoate la iveala si cateva beneficii aduse diabeticilor.

Potrivit unui studiu efectuat de o echipa de cercetatori finlandezi, consumul unei cesti de ceai de ginseng in fiecare zi scade nivelul zaharului din sange, ajutand persoanele care se confrunta cu diabetul de tip 2.

Diabeticii care au participat la studiu si care au tinut acest "regim" cu ceai de ginseng au constatat o scadere a glicemie chiar si dupa un an de la inceperea tratamentului.
Cu toate acestea, este necesar sa te consulti cu un doctor inainte de a face schimbari in planul tau de dieta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod