Expozitie Nationala de Imbracaminte si Incaltaminte

Cele mai importante firme din Romania isi etaleaza colectiile la Expozitia Nationala de Imbracaminte si Incaltaminte care se desfasoara intre 25 - 28 septembrie.
Cei mai buni producatori ai celor mai celebre branduri va asteapta la Pavilionul Expozitional Stadionul National (Patinoarul M. Flamaropol) intre orele 10.00 si 19.00 in fiecare zi a targului.

Etalarea celor mai importante produse si colectii realizate in ultimii 15 ani de cele mai importante firme din Romania. In cadrul targului vor fi amenajate 70 de standuri expozitionale cu o gama variata de produse din industria usoara.

Categorii de produse expuse: confectii femei, imbracaminte de casa, confectii barbati, confectii piele si blana, confectii tineret, lenjerie de pat, confectii copii, covoare, confectii sport, perdele, lenjerie intima, prosoape, etc.


Ocazie unica pentru amatorii de shopping! Preturi de fabrica!

Prezentarea produselor expuse se face, nu numai specialistilor, ci si clientului final, avizat si cultivat, reprezentat de populatia Municipiului Bucuresti. Targul este realizat de Media Bussines Class - Compania de targuri Romanescu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LILIAHN pe 26 Sep 2008, 10:11
    SLABESTE FOLOSIND FRUCTUL BASHA

    Slabeste folosind fructul Basha. Intre 6-9 kg incepand cu primele saptamani de folosire. Este atat de usor de urmat acest tratament si cu atat de multe rezultate incat uneori datorita simplitatii modului de prezentare uitam ca de fapt importanta acestui tratament consta in folosirea lui. Pierdere rapida in greutate cu efecte uimitoare. id:fructul_basha

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod