DSP-urile vor elibera certificatele de conformitate

Facebook Twitter Comenteaza
DSP-urile vor elibera certificatele de conformitate
Documentele pentru obţinerea certificatelor de conformitate, a celor care atestă obţinerea titlului de medic, medic dentist, farmacist, medic specialist sau primar, adeverinţelor de abilităţi dobândite se vor depune începând din această luna la direcţiile de sănătate publică şi nu la Ministerul Sănătăţii, anunţă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii într-un comunicat.

Începând cu 1 septembrie 2010, Ministerul Sănătăţii a simplificat modul de eliberare a documentelor necesare activităţii personalului medical şi a eficientizat sistemul circuitului documentelor.
Măsura vine în sprijinul medicilor, farmaciştilor şi asistenţilor medicali  care, începând cu luna septembrie, sunt scutiţi de drumurile pe care le făceau la Bucureşti pentru a depune sau a ridica actele necesare activităţii lor.

Preluarea dosarelor se face după verificarea actelor depuse, urmând a fi înregistrate numai dosarele care conţin documentaţia completă. Dacă dosarul este transmis prin poştă direcţiei de sănătate publică, dosarul se înregistrează, se verifică şi dacă este incomplet în termen de 5 zile lucrătoare se comunică solicitantului actele suplimentare care trebuie depuse.
 

Comentariile 51-57 din 57

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DR hyra pe 19 Ian 2011, 01:05
    cert de conf

    E o bataie de joc,penibilitatea si lipsa de competenta a acestor indivizi de la Ministerul Sanatatii duce la extrem.Am depus actele de 5 luni si nu am primit niciun raspuns,obstacolele puse de acesti amatori nu vor impiedica medicii romana sa emigreze.INSTITUTIE CORUPTA SI PERSONAL INCOMPETENT

    4
    0

  • calin corina adriana pe 14 Ian 2011, 09:15
    certificat de conformitate

    am depus documentatia de aproape 4 luni la DSP dar fara nici un rezultat,in comunicatul MS scrie ca va fi gata intr-o luna in caz contrar cei incompetenti vor fi trasi la raspundere(conform celor declarate de ,,D-L MINISTRU;)totusi asa de greu se misca cei de la minister sau birocratia din romania va ramane in veci aceeasi.Nu va-ti pus intrebarea de ce vor sa plece cat mai multi din sistem spre alte tari?

    1
    0

  • gudiu daniela pe 15 Oct 2010, 21:04
    eliberare certificat

    se urmareste tot pe site-ul oficial al ms.se afiseaza tot la cateva zile dar dureaza 3 luni eliberarea,eu astept din 22 iulie si nu este gata si simt ca mor.

    2
    0

  • gudiu daniela pe 15 Oct 2010, 21:04
    eliberare certificat

    se urmareste tot pe site-ul oficial al ms.se afiseaza tot la cateva zile dar dureaza 3 luni eliberarea,eu astept din 22 iulie si nu este gata si simt ca mor.

    0
    0

  • rebe pe 3 Oct 2010, 13:08
    intrebare

    care este adresa unde vedem lista cu cei inscrisi la MS pt.certificatele de conformitate?astept raspuns cat puteti de repede,mersi celui care o sa ma ajute!!

    5
    3

  • moncef pe 10 Sep 2010, 17:34
    certificat de confermitate

    intirziere pentru ridicarea certificatului conformitate

    3
    2

  • mara ionescu pe 2 Sep 2010, 18:46
    lista CC

    Si daca am depus deja actele la MS unde mai urmaresc pe net daca e gata sau nu ? la acceasi adr ca s i paina acum?

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod