"Designerul suprem" a facut greseli de proiectare a omului



Prestigioasa publicatie British Medical Journal trece in revista, in ultimul sau numar, "greselile de proiectare’" a corpului uman, care a ramas pana in prezent la fel ca la inceputuri, in pofida miilor de ani de evolutie a speciei umane, dupa ce a solicitat ajutorul unor specialisti cu autoritate in domeniu. Luand in dezbatere conceptia creationista a vietii, revista britanica afirma ca "Designerul Suprem" a comis unele greseli de proiectare atunci cand l-a creat pe om. "Este evident ca El nu s-a gandit sa ne faca sa mergem in doua picioare, insa noi am reusit asta pe parcurs, iar, in consecinta, ne confruntam astazi cu probleme de coloana si dureri la incheieturi.
N-ar fi fost rau daca El ar fi corectat aceste greseli si ar fi schimbat cel putin unghiul bazinului uman sau ar fi consolidat articulatia femuro-tibiala", scrie revista pe tonul caracteristic umorului britanic. Oamenii de stiinta intervievati de aceeasi revista au propus, pe langa indreptarea coloanei si a articulatiilor femuro-tibiale, eliminarea amigdalelor, care, dupa cum se stie, nu sunt absolut necesare, umplerea sinusurilor nazale deoarece, deschise, acestea reprezinta o sursa de infectii, precum si lungirea varfului degetelor pentru a usura tastarea la computer si la telefonul mobil.
In opinia oamenilor de stiinta, organele genitale ale barbatului ar putea fi dispuse intr-o alta regiune a corpului uman, cat mai departe de organele de excretie si intr-o zona mai protejata de lovituri. Bunaoara, sa poata fi purtate la subsoara si la nevoie sa fie accesibile. Daca ar fi de imbunatatit corpul uman, oamenii de stiinta considera ca omul ar putea fi inzestrat cu picioare demontabile; cu canale separate de respiratie si ingurgitare a hranei, pentru a se evita pericolul sufocarii daca o bucatica de aliment se opreste in gat; cu maini cu sase degete si cu ochi mai buni; cu par care sa nu cada niciodata.
In plus, savantii britanici considera ca oamenii si-ar putea reduce contactele sexuale pentru a economisi energia pentru alte activitati.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ala pe 24 Iun 2006, 15:35
    cei ce nu sunt de acord unde le stau organele sa si le mute...

    unii incep sa innebuneasca, avand dureri de lenevie

    0
    0

  • Elena pe 23 Iun 2006, 16:51

    Nu-l judecaţi pe Creator, dacă suteţi buni demonstraţi-o prin fapte şi făceţi ceva ca să fie lumea mai frumoasă

    0
    0

  • cristinalex pe 23 Iun 2006, 12:09
    hm

    un pic cam deplasata... teoria domnilor

    0
    0

  • fara pe 23 Iun 2006, 11:30

    mai mare tampenie nu puteau sa nascoceasca biritanicii astia, de ce nu se pun ei sa construiasca acest om ideal pe care-l propun,....foarte simplu... nu pot!!!!!!!

    0
    0

  • Xbarat pe 23 Iun 2006, 11:10
    designerul suprem nu a gresit cu nimic

    designerul suprem nu a gresit cu nimic, dat fiind ca trupul este o locuinta temporara a spiritului, in perfectionarea lui prin oprirea in halta Pam

    0
    0

  • moroicuta pe 23 Iun 2006, 02:47
    designerul suprem nu a gresit cu nimic

    ......si nici nu a omis nimic......omul este cel care nu stie sa pretuiasca ceea ce i-a fost daruit......

    0
    0

  • ukume52 pe 22 Iun 2006, 20:30
    fara

    omul prin tot ceea ce reprezinta el este o minune dumnezeiasca,care cu toata stiinta si specialistii de care dispune omenireanu ar putea fii imitata in labirator.Un simplu organ al omului este o adevarataindustrie.Perfectiunea ne-a lasat-o Dumnezeu ca sa avem spre ce tinde.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod