"Deschide-ti inima" - campania anti-discriminare reincepe

"Deschide-ti inima", campania anti-discriminare inceputa anul trecut, continua de astazi, si va implica de data aceasta o serie de artisti romani si alte persoane publice din showbiz-ul romanesc

Campania "Deschide-ti inima" are ca scop inlaturarea ideilor preconcepute, a lipsei de informare si a temerilor nejustificate legate de persoanele infectate cu HIV/SIDA. Discriminarea impiedica persoanele infectate HIV/SIDA sa traiasca o viata normala in societate, le obliga sa isi ascunda diagnosticul si chiar sa evite sa si-l afle.
Campania face parte din parteneriatul "Initiativa pentru Sanatatea Familiei din Romania", coordonat de catre Institutul de Cercetare si Formare JSI si finantat de catre Guvernul SUA prin Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID). Cu sprijinul direct al Kiss TV, in aceasta actiune de incurajare a luptei impotriva discriminarii s-au implicat, cot la cot, Dj-ii si Vj-ii Kiss - Virgil Batista, Dana Nicula, Cristi Nitzu si Giulia, precum si artisti aflati in playlist-ul KissTV: Fly Project, Sistem, Alexandra Ungureanu si Crush, Cream, DJ Sava, Miki etc.
Artistii si realizatorii Kiss care s-au implicat in acest eveniment vor aparea intr-o serie de clipuri in care vor indemna telespectatorii la toleranta, bunavointa si informare, aratand ca, dincolo de toate, pentru ei in primul rand importanti sunt oamenii. In Romania traiesc, conform statisticilor oficiale, 11.906 de persoane infectate cu HIV/SIDA, majoritatea fiind adolescenti si tineri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod