Cum prevenim si tratam raceala

Daca se intampla sa raciti frecvent, este momentul sa incepeti un tratament de trei luni de imunizare, care sa va ajute sa treceti cu bine iarna, fara a avea de-a face cu astfel de neplaceri. Este recomandat sa evitati si stresul, care afecteaza sistemul imunitar. Puteti tine racelile la distanta sau trata si cu ajutorul produselor naturale.
* Imunocomplex Ozone - stimuleaza sistemul imunitar, are rol antioxidant datorita prezentei vitaminei C si a extractului de ginkgobiloba, sustine in efort fizic si intelectual. Contine si extract de echinacee, care protejeaza fata de infectiile bacteriene (streptococ, stafilococ), fungice (candida) si virale (virusul gripal si herpetic). Prezentare: flacon cu 30 de comprimate. Administrare: adulti: un comprimat de 3 ori/zi. Copii: 6-10 ani: un comprimat pe zi; 10-16 ani: 2 comprimate/zi.
Pret: 10 lei.
* Imunoplus - prezinta varianta pentru adulti si pentru copii Imunoplus Junior, ce poate intari sistemul imunitar. Pregateste organismul pentru perioada de iarna, il reface dupa boala. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 16 lei Imunoplus Junior; 18 lei Imunoplus.
* Cordyang - contine extract de Cordyceps sinesis, un stimulator al sistemului imunitar. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 1-2 capsule/zi in cure de 6 luni in deplina siguranta. Contraindicatii: nu se administreaza in timpul sarcinii. Pret: 16 lei.
* Vitralius - intervine in linia de aparare a organismului. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula/zi. Pret: 51 lei.
* Go Sept Ozone - intareste sistemul imunitar, elimina durerile de gat.
Bun si daca mucoasa nazala e congestionata. Prezentare: cutie cu 20 de comprimate. Administrare: adulti: un comprimat de 3 ori/zi; copii intre 6-10 ani: un comprimat/zi; copii intre 10-16 ani: 2 comprimate/zi. Pret: 7 lei.
* Vital Orz Remedia - protejeaza organismul in caz de raceli si gripe. Prezentare: flacon cu 100 g pulbere. Administrare: 2 lingurite de pulbere/zi in 75 ml apa. Pret: 40 lei.
* Imunorezistan - poate fi folosit in gripe, raceli, infectii din sfera ORL. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 2 ml de 3 ori/zi. Pret: 10 lei.
* Imunogrip - previne infectiile gripale, reduce inflamatia mucoaselor. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: adulti si copii peste 7 ani: 2 ml de 3-5 ori/zi, diluat in putina apa. Copii 2-7 ani: 1 ml de 2 ori/zi. Pret: 12 lei.

* Vitamina C cu propolis - utila in raceli, rinite, rinofaringite. Prezentare: flacon cu 20 comprimate. Administrare: adulti: 1-2 comprimate de 3 ori/zi. copii: un comprimat/zi. Pret: 4 lei.
* Ceaiul "Hapciu-raceala si gripa" Fares - in sezonul dinaintea vremii reci, trebuie consumate zilnic doua cani de infuzie pentru a preveni raceala. Prezentare: cutie cu 20 de plicuri, administrare: 2-3 cani/zi, cat mai fierbinte. Pret: 5 lei.
* Sirop de muguri de pin Fares - favorizeaza expectoratia, are actiune antitusiva, antigripala. Administrare: adulti: 3-4 linguri/zi. Pret: 5,5 lei.
Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu soseaua Mihai Bravu si din str.
Traian nr. 118. in octombrie, cititorii ziarului Libertatea care se prezinta la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului primesc consultanta gratuita. Pentru programari, tel: 327.23.74.

Leacuri la indemana oricui


* cura cu oua de prepelita, adulti: 240 de bucati; 120 copii
* cura cu tinctura de propolis: 30 picaturi de 3 ori/zi
* cura cu fructe de catina: 3-4 lingurite/zi
* cura cu fructe de macese: 3-4 lingurite/zi - are actiune hipoglicemianta
* cura cu polen: 3 lingurite/zi
* cura cu fructe de ienupar
* cura cu hrean ras: 2-3 lingurite/zi - se poate combina cu miere, daca nu sunteti supraponderali
* cura cu argila
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod