Cu bebe-ul din burtica la control

Copilul tau este mai fericit cand cineva are grija de sanatatea lui! Acesta este mesajul noii campanii de comunicare lansate luni, 18 septembrie, de Fundatia "Copii Sanatosi", in colaborare cu Medrom - Healthy Thinking, Grey Worlwide Romania si Event4You. Campania este menita sa informeze si sa educe publicul roman asupra importantei controlului medical in timpul sarcinii

Ioana Popescu Tariceanu, presedinte al Fundatiei "Copii Sanatosi", a subliniat in cadrul evenimentului cat de importante sunt controalele medicale inca din primele luni de viata ale fatului.
"Intr-o societate moderna, cu acces larg la informatie si la un sistem medical din ce in ce mai performant, lipsa de educatie a femeilor insarcinate si a familiilor acestora nu mai este justificata. Suntem cu totii raspunzatori pentru copiii nou-nascuti, pentru sanatatea acestora si pentru viata pe care o au inainte. De aceea, am lansat o noua campanie pe care ne adresam nu numai familiilor care isi doresc copii sanatosi, dar si tuturor celor care pot face in asa fel incat mesajul nostru sa ajunga la tinta." Conform statisticilor actuale, dintr-un numar de peste 20 de mii de nou-nascuti anual peste 10 mii se nasc cu malformatii congenitale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod