Contraceptia – un pas spre libertate

Facebook Twitter Comenteaza
Contraceptia – un pas spre libertate

In Parcul Unirea din Bucuresti se desfasoara, intre 30 octombrie si 2 noiembrie, un eveniment dedicat contraceptiei, careia femeia moderna isi datoreaza in mare masura libertatea si independenta.

In parc va fi ridicat un cort urias, unde vor fi amenajate standuri la care vor fi prezenti specialisti in nutritie, fitness si intretinere corporala, un make-up artist si specialisti in consiliere de cuplu.

Va fi amenajat, de asemenea, un "tunel al contraceptiei", care va ilustra momentele-cheie din istoria contraceptiei, precum aparitia pilulei contraceptive, iar persoanele care vor dori sa afle mai multe despre utilizarea metodelor contraceptive moderne vor primi sfaturi de la medici.


Evenimentul face parte din proiectul "Contraceptia – un pas spre libertate", care isi propune sa promoveze contraceptia ca fiind o garantie a libertatii individuale, un element de control asupra propriei vieti, o parte din viata de zi cu zi a femeii secolului XXI. Totodata, proiectul doreste sa combata anumite mituri cu privire la contraceptie, existente la nivelul populatiei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alege Viata pe 26 Nov 2008, 03:45
    Metode contraceptive sau avortive? "Safe sex" sau mit si minciuna ?

    Stii ce inseamna cu adevarat un Avort, care sunt metodele avortive si efectele secundare? De ce majoritatea doctorilor ginecologi, obstreticieni nu iti dau TOATE detalii despre copilul nenascut mai ales daca ai intentia sa faci un avort si TOATE detaliile asupra efectelor GRAVE, pre si post-avort? Industria Avorturilor spune TOT adevarul? Pilula anticonceptionala este contraceptiva sau avortiva(produce avortul timpuriu, avorturi pe banda anual)? Steriletul este avortiv? Fertilizarea in Vitro este o alta fata a avortului? Prezervativul este sigur sau este o pacaleala in ce priveste protectia impotriva HIV, SIDA, Sifilis, Herpes genital si alte boli cu transmitere sexuala? Cat de usor este sa contactezi o boala cu transmitere sexuala? Detalii la: www.AdevarulDespreAvort.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod