Consultatii stomatologice gratuite in luna martie

In contextul cresterii principalelor afectiuni orale in Romania, corelata cu un nivel scazut de consum al produselor de ingrijire orala, campania Luna Colgate isi asuma, in principal, un rol educational - acela de a ii ajuta pe consumatori sa constientizeze importanta igienei orale si a controalelor stomatologice periodice preventive.
Editia din acest an abordeaza consumatorii in activitati specifice unei campanii integrate cu scop educativ. Consumatorii pot beneficia de consultatii gratuite pentru depistarea problemelor de sanatate orala in oricare dintre cele peste 2400 de cabinete participante la program, de pe intreg teritoriul tarii.

"Cabinetul de medicina dentara reprezinta cadrul specializat ideal in care consumatorii au acces la informatia medicala si la materialele educationale care ii ajuta sa identifice principalele reguli de igiena orala si beneficiaza de mostre de produse, pentru a se informa corect cu privire la solutiile variate propuse de specialisti pentru problemele de sanatate orala," transmite reprezentantul companiei Colgate-Palmolive (Romania).

Pentru o comunicare cat mai extinsa, campania se desfasoara si in principalele lanturi de magazine si farmacii din Bucuresti si din tara, in care pe tot parcursul lunii martie, promoteri specializati vor oferi consumatorilor un set educational format dintr-o pasta de dinti si un ghid de sanatate orala, din care pot afla cele mai importante informatii privitoare la dobandirea si mentinerea unei stari optime de sanantate orala.

Cea de-a XII-a editie a programului Luna Colgate, care va avea loc in luna martie, este cel mai complex si amplu program de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod