Consultatii gratuite pentru tratarea dermatitei seboreice

In perioada 11-13 martie 2013 se organizeaza consultatii gratuite pentru depistarea dermatitei seboreice.

In perioada 11-13 martie 2013 se organizeaza consultatii gratuite pentru depistarea dermatitei seboreice.

 

Consultatiile vor avea loc in cadrul celor 4 clinici Bioderm din Bucuresti: Eminescu, Nord, Floreasca si Vasile Lascar pe baza de programare telefonica la call center 031 9101, incepand cu 4 martie.

In Europa, peste 20 de milioane* de oameni sunt afectati de aceasta boala care apare mai des la nou-nascuti (pana la 3 luni). La adulti apare intre 40 si 70 de ani, bărbaţii fiind afectaţi mai frecvent decât femeile.

“De obicei, dermatita seboreica este confundata cu psoriasis, rozaceea sau dermatita atopica.

Dermatita seboreica este o afectiune a pielii reprezentata prin cruste albicioase, unsuroase sau uscate si zone cutanate iritate si rosii. Este localizata pe zone bogate in glande sebacee – pe fata in jurul nasului, al sprancenelor si pe frunte, dar si pe scalp manifestata prin matreata excesiva- Pentru tratarea dermatitei seboreice este important atat tratamentul medicamentos, cat si o igiena corespunzatoare, iar cea mai buna educatie in acest sens o poate oferi un consult de specialitate la medicul dermatolog.” spune domnul doctor Lucian Russu, Medic Specialist dermato-venerologie, Bioderm Medical Center.

Pentru mai multe detalii despre dermatita seboreica, La Roche-Posay a lansat site-ul informativ www.dermatitaseboreica.ro

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod