Consultatii dermatologice gratuite la Centrul Sanatatii Pielii

In perioada 19 iunie - 03 iulie, Laboratoarele Vichy, in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, organizeaza in Bucuresti, in Piata Unirii, Centrul Sanatatii Pielii.
In aceasta perioada, in intervalul orar 10:00 - 20:00, persoanele preocupate de sanatatea pielii si interesate sa afle informatii despre nevoile tipului lor de ten vor beneficia de un diagnostic personalizat si consiliere gratuita din partea dermatologilor.

Editia 2008 a Centrului Sanatatii Pielii este cea de-a treia organizata in Romania si cea de-a opta organizata pe plan mondial. Anul acesta, la nivel mondial, sunt asteptate sa participe la acest program peste 120.000 de persoane.

Centrul Sanatatii Pielii este o campanie de diagnosticare a pielii si de educare a publicului cu privire la importanta protectiei si ingrijirii adecvate a acesteia; un parcurs interactiv, personalizat si gratuit, pentru o buna cunoastere a pielii - organ vital ce reactioneaza la factorii externi.

Fiecare vizitator va parcurge 3 poli:

Polul 1: Autoevaluarea si informatii despre piele;
Polul 2: Consult dermatologic;
Polul 3: Consiliere din partea dermoconsultantilor.

In Polul 1, se completeaza un Pasaport pentru diagnosticul pielii.
Acesta va reflecta modul in care publicul larg se raporteaza la nevoia de ingrijire a propriului ten si la nivelul de intelegere al problemelor legate de sanatatea pielii.

In cadrul Polului 2, vizitatorul este diagnosticat individual de catre un dermatolog, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie. Vizitatorii Centrului Sanatatii Pielii isi pot efectua teste pentru evaluarea sensibilitatii cutanate, a luminozitatii tenului, pot afla nivelul de hidratare, gradul de risc la expunere solara, precum si indexul de imbatranire cutanata.
Toate ajuta la o cunoastere detaliata a propriului tip de piele.  
In final, In cadrul Polului 3, dermoconsultantii recomanda vizitatorilor  programele de ingrijire (ingredientele active si texturi) adaptate  fiecarui tip de piele, conform cu diagnosticul dermatologului.

In campania Centrul Sanatatii Pielii obiectivele sunt:
  • Oferirea de servicii profesioniste de diagnosticare, consultanta si educare;
  • Construirea unei platforme de observare a pielii cu ajutorul studiilor epidemiologice realizate de specialisti.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 28 Oct 2008, 09:22
    Consultatii

    Astfel de consultatii se fac si in provincie! In August s-au facut la Oradea iar in Decembrie se vor face la Cluj in cateva farmacii.

    0
    0

  • stela pe 20 Iun 2008, 14:43
    Consultatii

    De ce numai in bucuresti se fac astfel de controale gratuite? Noi ceilalti din provincii ce facem?

    0
    0

  • arseni stela adina pe 20 Iun 2008, 12:22
    foarte bun subiectul

    BUNA ZIUA.CRED CA ASTFEL DE TESTE AR TREBUI SA SE FACA MAI DES SI IN ALTE DOMENII MEDICALE.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod