Consultatii dermatologice gratuite in perioada verii

In perioada 6 iulie – 31 august incepe o noua campanie de informare si prevenire a afectiunilor pielii. Campania are ca obiectiv informarea publicului cu privire la riscurile expunerii prelungite si neprotejate la soare.
In perioada campaniei, poti efectua testari gratuite prin dermatoscopie a alunitelor cu risc, in incinta farmaciilor Centrofarm. Mai mult, clientii vor putea beneficia de consultatii dermatologice gratuite (pe baza trimiterii medicale eliberate in farmaciile Centrofarm), in cadrul celor doua clinici partenere (Bioderm si Medic Line), pe tot parcursul verii.

Numarul de afectiuni grave ale pielii a crescut ingrijorator in ultimii ani, unul dintre principalii factori de risc fiind expunerea la soare – iradierea UVA si UVB.
Este importanta constientizarea necesitatii unei protectii impotriva razelor ultraviolete si efectelor negative pe care acestea le au asupra pielii – de la arsuri solare pana la cele mai grave forme de cancer cutanat (melanom malign). Se estimeaza ca peste 50.000 de europeni sufera de melanom, in timp ce numarul anual al deceselor depaseste 60.000 la nivel mondial, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod