Construim impreuna pentru o viata sanatoasa

"Construim impreuna pentru o viata sanatoasa" este o campanie prin care pana in toamna anului 2010 vor fi construite case pentru familiile defavorizate din 10 judete ale tarii.
Pana la finalul anului 2010, toti angajatii Europharm Distributie vor contribui cu aproximativ 6.000 de ore de munca pentru construirea de case in folosul unor familii defavorizate. Prima casa la care voluntarii au lucrat, indrumati de constructorii cu experienta Habitat for Humanity, este la Bechet, judetul Dolj iar lucrarile au inceput la data de 22 iulie 2009. Echipa de voluntari a lucrat, timp de doua zile la santierul de constructie al casei, impreuna cu familia beneficiara.

"Abia astept sa avem si noi o bucatarie adevarata cu aragaz si apa curenta.
Dar cel mai mult ma bucur cand ma gandesc la cele doua fete ale noastre si cum va fi, mai ales pentru Maria, care acum are 5 ani, sa creasca in casa ei unde sa se poata juca si mai tarziu invata
," a afirmat Viorica Stavaru din Bechet, beneficiar.

Angajatii vor mai lucra in: Radauti (Suceava), Oradea si Beius (Bihor), Baltesti (Prahova), Oarja (Arges), Moinesti (Bacau), Cumpana (Constanta), Cluj Napoca, Vanatori (Neamt) si Timisoara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod