Congresul Societatii Romane de Medicina de Laborator 2010

Facebook Twitter Comenteaza
Congresul Societatii Romane de Medicina de Laborator 2010

In perioada 8 - 11 septembrie, la Targu Jiu, Societatea Romana de Medicina de Laborator (SRML) in colaborare cu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu si Societatea Romana de Genetica Medicala organizeaza evenimentele SRML 2010: Al 17-lea Congres National de Medicina de Laborator, Al 5-lea Congres National al Asistentilor Medicali de Laborator si Al 4-lea Simpozion de Imunopatologie.

Evenimentele au ca tema "Imbunatatirea performantelor laboratorului medical". In paralel cu lucrarile stiintifice, se vor desfasura expozitiile medicale specializate Clinilab, editia a 16-a (aparatura, reactivi si accesorii de laborator) si Tehnomedica, editia a 14-a (aparatura si echipamente medicale), ce vor reuni companii din domeniul medicinei de laborator.

"Congresul SRML are ca obiectiv diagnosticul in medicina de laborator, evaluarea riscurilor la pacient, diagnosticul de predictie a bolii, dezvoltarea si evaluarea strategiilor de prevenire a bolilor metabolice, axandu-se pe patho-fiziologia bolilor.
In plus, fata de tipurile clasice de sesiuni stiintifice, conferinte in plen, simpozioane, prezentare de postere, se vor organiza noi tipuri de sesiuni stiintifice cum ar fi mese rotunde si ateliere de lucru. Toate acestea sunt concepute pentru a dezvolta un climat interactiv pentru a discuta descoperirile stiintice de ultima ora in domeniul medicinii de laborator,"
declara Dr. Aurelian Udristioiu, presedintele Congresului SRML 2010.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod