Colegiul Medicilor Dentisti Bucuresti nu mai acorda drept de libera practica fara licenta

Colegiul Medicilor Dentisti Bucuresti (CMDB) a trimis o solicitare catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, precum si Facultatilor de Medicina Dentara privind eliberarea de urgenta a diplomelor de licenta pentru absolventii promotiei 2007.
Fara cooperarea acestor intitutii, CMDB nu poate elibera absolventilor certificatul de membru, implicit acordarea dreptului de libera practica. Conform legii, eliberarea certificatelor se face in baza diplomei de licenta, care atesta absolvirea facultatii.

Cu privire la acordarea de urgente in medicina dentara, la solicitarea Comisiei de Specialitate de Stomatologie din cadrul Ministerului Sanatatii, CMDB a propus o lista de urgente care trebuie acordate pacientilor. Dentistii cer efectuarea urgentelor in spitalele judetene.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • paula pe 17 Dec 2007, 10:42
    Pentru avizul de libera practica

    Facultatile de stomatologie nu-si dau silinta in niciun fel de eliberare a diplomelor la urgenta. Pe mine ma amana de 3 saptamani si acum abia la mijlocul lui ianuarie. Este posibil? Noi din ce traim dupa 6 ani de facultate? Tot din banii parintilor, care poate nu au nici ei? Este inadmisibil? Se poate da in judecata pentru asa ceva....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod