Coenzima Q10 creste frecventa orgasmelor

Un studiu american cu finantare guvernamentala, desfasurat pe un lot de peste 1.000 de persoane, pe o perioada de sase luni, a demonstrat ca statinele nu blocheaza doar colesterolul, dar si capacitatea de a avea orgasm si aceasta din cauza scaderii nivelului de coenzima Q10.
Dorinta si performanta sexuala depind de o serie de factori. Astfel, buna functionare a sistemului cardiovascular, starea generala de sanatate, capacitatea de concentrare si, inainte de toate, resursele de energie ale corpului sunt toate elemente esentiale. Toti acesti factori pot fi influentati in mod favorabil de coenzima Q10.
Aceasta reprezinta cheia proceselor de producere a energiei in organism. Actul sexual este un puternic consumator de energie. In absenta acesteia, erectia se produce mult mai greu si nu poate fi mentinuta mai mult timp. De asemenea, aceasta depinde, in mod direct, de debitul de sange, iar Q10 reprezinta un element esential bunei functionari a sistemului cardiovascular.

Coenzima Q10 este recunoscuta pentru eficacitatea ei in performantele sportive, asigurand un surplus de energie pe perioade mai lungi de timp.
Aceleasi beneficii se resimt si in cazul actului sexual. Nenumarate studii publicate in prestigioase reviste de specialitate au demonstrat cresterea frecventei orgasmelor in cazul celor ce consumau Q10.


Eficacitatea coenzimei Q10 a fost demonstrata atat pentru barbati, cat si pentru femei, chiar daca rezultatele sunt mult mai spectaculoase in cazul barbatilor. Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor, ce transforma grasimile, glucidele si proteinele in energie, jucand un rol esential pentru aproape toate functiile organismului, inclusiv pentru inima, sistemul imunitar si pentru reintinerirea celulara.
Noi preluam aceasta coenzima din alimentatie, dar si ficatul este capabil sa produca mici cantitati de Q10.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ira pe 25 Iun 2009, 10:39
  Beta-Caroten+E pentru ochi

  eu iau de la Pharma Nord Bio-C-Zinc si am reusit sa trec de iarna fara raceli. ca sa fac fata in timpul sesiunii, am luat Bio-Quinona Q10 si Beta-Caroten+E...nu m-au mai durut ochii, nu m-a mai durut capul, am retinut mai usor

  0
  0

 • Filip Ricarda pe 24 Iun 2009, 20:05
  omega 3 este foarte bun

  asa este, am citi peste tot despre coenzima si voi lua si eu

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod