Cheia longevitatii

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii germani de la Universitatea din Jena si Institutul de Nutritie, renuntarea la dulciuri si evitarea suplimentelor de vitamine sunt lucruri care ne aajuta sa traim mai mult.
Studiul realizat la Universitatea din Jena a fost realizat pe viermi in laborator. Astfel, in urma realizarii acestui studiu s-a dovedit ca restrictionarea glucozei (substanta zaharoasa simpla care se gaseste in special in  dulciuri) a declansat un proces, care a extins cu 25% durata de viata a viermilor testati in laborator. Cheia acestei reusite o reprezinta ridicarea nivelului radicalilor liberi.

Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot produce efecte negative in organism si impotriva carora specialistii recomanda consumarea unor alimente sau bauturi bogate in antioxidanti, precum vitamina E.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corina Dumitrescu pe 9 Oct 2007, 23:38
    nu conteaza

    ...chiar ai nevoie de ceva educatie ca sa te "prinzi" de povestea cu longevitatea viermilor de matase ...in urma ..."ridicarea nivelului radicalilor liberi" ?!...(adica pe dos)...limba romana bat-o vina !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod