Centrofarm, produse noi pentru sezonul rece

Facebook Twitter Comenteaza
Centrofarm a lansat pe piata produsele Paracetamol si Centralgin destinate tratarii racelilor si virozelor ce apar, in general, in sezonul rece.

Aceste produse pot fi achizitionate din orice farmacie Centrofarm la pretul de 3,60 lei – Paracetamol, respectiv 5,50 lei – Centralgin.

Paracetamolul este cel mai utilizat antitermic la nivel mondial, folosit si contra durerilor de cap, a durerilor de dinti, durerilor sciatice, durerilor menstruale, entorselor, fracturilor si luxatiilor. Paracetamolul poate fi utilizat de persoane care nu suporta aspirina.

Centralginul este un analgezic recomandat in combaterea durerilor moderate si severe, inclusiv in combaterea durerilor si frisoanelor postoperatorii.
Acest medicament combate febra, atunci când aceasta este refractara la alt tratament.

"Ambele medicamente se elibereaza fara prescriptie medicala. Din punct de vedere al raportului calitate/pret, cele doua produse se incadreaza in categoria upper mainstream, combinand aspectul premium cu pretul accesibil unor categorii largi de consumatori" a declarat Dorin Catana, director general Centrofarm.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod