Cea mai mare farmacie on-line din Romania

Serviciul e-Commerce, lansat de Centrofarm, reprezinta un sistem de comenzi on-line. Practic, este o adevarata farmacie virtuala, de unde oricine poate comanda produsele de care are nevoie, urmand ca acestea sa fie livrate in cel mai scurt timp la adreasa mentionata de utilizator.
Astfel, Centrofarm se poate lauda ca a lansata cea mai mare farmacie on-line din Romania avand disponibile peste 15.000 de produse.

Comertul electronic consta in vanzarea, respectiv cumpararea de produse si servicii cu ajutorul unui sistem electronic precum internetul. Aceasta metoda a  luat amploarea datorita faptului ca este eficient si rapid, dar si datorita utilizarii din ce in ce ma intense a Internetului, care astazi a devenit o necesitate.

Dorin Catana, Director general Centrofarm, sustine ca interg sistemul e-Commerce este un produs 3 in 1, adica, reprezinta o alternativa pentru persoanele foarte ocupate sau care din cauza unor probleme de sanatate nu se pot deplasa la farmacie.
"Este un important mijloc de informare pentru ca ofera date despre utilizarea eficienta a produselor farmaceutice si disponibilitatea acestora in farmacii. Si nu in ultimul rand, este o sursa de beneficii pentru utilizatorii fideli oferindu-le posibilitatea obtinerii de reduceri la produselel comandate".

Daca cumperi medicamente folosind metoda e-Commerce trebuie sa afli ca o comanda trebuie sa fie de minimun 20 Ron, si ca acestea vor fi livrate in maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii.
Totodata, trebuie sa stii ca pana in ianuarie farmacia nu va solicitate taxe de livraze, insa incepand cu ianuarie 2008 se vor gandi la o metoda de taxare benifica tuturor. Momentan se fac livrari doar in Bucuresti, unde sunt cele mai multe puncte de desfacere, in timp se spera la o extindere care sa cuprinda toata tara.

Mai mult, daca vrei sa iti medicamentele cu reteta afla ca nu vei reusi on-line, trebuie sa te deplasezi la punctul farmaceutic, numai asa vei reusi sa iti iei medicamentele necesare.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sanda pe 9 Feb 2014, 14:56
    aplazie medulara severa

    Cumpar urgent thymoglobulin 25 mg.Multumesc!

    0
    0

  • iuliana pe 16 Nov 2012, 16:24
    minipress 1 mg

    doresc sa va intreb unde in Romania pot gasi MINIPRESS 1 mg. exista un site sau o farmacie care mai importa acest medicament. multumesc.

    6
    0

  • cristina dobrica pe 22 Oct 2012, 09:50
    fiole cordarone

    unde pot gasi urgent fiole de cordarone? tatal meu este in fibrilatii si la spitalul targoviste- dambovita nu se gasesc fiole de cordarone. va rog sa-mi dati un raspuns! va multumesc!

    0
    10

  • Vespasian pe 27 Dec 2010, 20:08
    Anemie aplastica severa

    Caut urgent flacoane de Thymoglobulina

    0
    0

  • Mi pe 26 Mai 2010, 23:18
    Mealoline

    Buna am si eu vitiligo si folosesc Maleoline din Grecia daca doriti mai am cateva cutii in plus,50 lei cutia am si prospectul tradus in limba romana! tel : 0754.540.989

    0
    0

  • mihaela pe 4 Ian 2008, 09:51
    Despre stress si vitiligo

    Cei care avem aceasta boala ar trebui sa infiintam o asociatie, un forum ceva sa ne cunoastem, sa ne sfatuim, sa cerem ajutor unul de la altul ca in baza medicinii am vazut ca un se face mare lucru. Cert este ca nestiind cauza bolii nu se pot inlatura efectele. Oare ce fac marii cercetatori ai lumii? Aceasta boala creaza un mare mare stress numai gandind daramite s-o mai ai. Eu sunt terminata psihic si nu ma poate ajuta nimeni, pentru o femeie este dezastruos, felul in care esti privita, discutii pe la spate si din partea unora mult dezgust. Va salut pe toti depigmentatii mei.

    0
    1

  • Dunca Filip pe 17 Nov 2007, 16:18
    Caut Melaoline

    Pacat ca se livreaza numai in Bucuresti si de asemenea ca nu se pot gasi toate medicamentele.De ex. eu caut Melaoline produs utilizat in tratarea Vitiligo care este produs in Grecia iar acolo costa 1.96 euro, pe cand in Romania se face comert cu acest produs si se vinde cu aproximativ 200 Ron.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod