Campanie pentru tratarea "ciocurilor la calcaie"

Facebook Twitter Comenteaza
Campanie pentru tratarea

In perioada 1 februarie - 15 martie a.c. poti sa beneficiezi de un pachet complet de diagnostic si tratament al "ciocurilor la calcaie", cu o reducere de 100 lei la tratament.

 

Scopul campaniei lansata de clinica Gral Medical este de informare si constintizare a pacientilor cu privire la tratamentul cu unde soc pentru eliminarea “pintenilor calcaneeni”. Primesti un pachet complet de diagnostic si tratament al "ciocurilor la calcaie"(consult, examen radiologic, interventie), pe perioada campaniei toti pacientii putand sa beneficieze de 100 lei reducere la tratament si 10% reducere pentru orice alta investigatie suplimentara.

Acesti pinteni apar ca niste proeminente osoase dezvoltate la marginea plantara anterioara a calcaneului.

Tratamentul modern pentru indepartarea pintenilor calcaneeni de care poti sa beneficiezi cu reducere este cel cu unde soc.

Cu ajutorul ecografiei de parti moi se vizualizeaza exact zona afectata si catre ea sunt orientate undele de soc produse de aparat la nivelul pielii. Prin efectele fiziopatologice specifice afectiunii, aceasta interventie duce la rezultate excelente cu o rata de satisfactie a pacientilor de peste 90%.

Pentru efectuarea interventiei sunt necesare, de regula, 3 sedinte cu o durata de aproximativ 20-30 minute, la interval de 2- 3 zile. Tratamentul se efectueaza numai in urma unui consult de specialitate efectuat pentru a determina daca pacientul se califica sau nu pentru procedura.
Programari la  telefon : 021 323 00 00 (02.).


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod