Campanie pentru articulatii sanatoase la Baile Felix

In intervalul 9 mai-9 iunie, Artrostop Rapid deruleaza in statiunea Baile Felix o campanie de informare si educare despre boala artrozica si modalitatile terapeutice.
Am ales Baile Felix pentru ca este una dintre cele mai renumite statiuni balneo-climaterice din tara. Persoanele care vin aici sufera in general de una sau mai multe afectiuni ce apar la nivelul articulatiilor, iar Artrostop Rapid reprezinta o abordare unica a terapiei disfunctiilor articulare. Filosofia noastra este aceea ca mentinerea sanatatii implica un efort constant, nu doar tratamente aplicate simptomatic. Este un supliment alimentar care poate fi administrat pe termen lung si care, dincolo de a ameliora rapid durerile articulare, imbunatateste proprietatile mecanice si rezistenta articulatiilor” declara Ioana Goranescu, Brand Manager Walmark.

Pacientii care vor vizita baza de tratament a complexului President vor avea ocazia sa se informeze cu privire la afectiunile articulare, testand totodata gratuit produsele Artrostop.

Imbolnavirea aparatului locomotor se numara printre cele mai dese cauze ale durerilor cu evolutie cronica si handicapurilor.
Afectiunea cel mai des intalnita la nivelul articulatiilor este boala artozica. in literatura de specialitate aceasta poate fi regasita sub diferite denumiri precum: osteoartrita, artroza, artrita hipertrofica etc. Ea reprezinta totodata cea mai frecventa suferinta reumatica, incidenta ei crescand odata cu varsta. Cele mai frecvente localizari ale acestor leziuni se regasesc la nivelul coloanei vertebrale, al mainilor, picioarelor, genunchilor si soldurilor.
 
Artrostop RAPID este un produs special conceput pentru protectia si regenerarea articulatiilor.
Compozitia unica de substante active glucozamin sulfat, condroitin sulfat si Boswellin actioneaza prompt si eficient asupra tuturor articulatiilor afectate de artroza. Are un dublu efect terapeutic: contribuie rapid si eficient la ameliorarea durerilor articulare asociate bolii artrozice si contribuie la regenerarea si consolidarea cartilajelor articulare.

In urma unui studiu efectuat in anul 2005, specialistii au constatat ca dupa 6 luni de administrare a produsului, procentul cazurilor ameliorate semnificativ a ajuns la 88% din esantionul pe care a fost aplicat studiul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod