Campania "Spune NU hepatitei"

In decursul acestei campanii, publicul va avea ocazia sa intre pe site-ul prof. dr. Adrian Sreinu-Cercel (www.streinucercel.ro) pentru a vota, posta intrebari si mesaje despre aceste tipuri de virusuri.
Toate informatiile legate de acest subiect pot fi gasite si in cartea "Totul despre hepatite si virusurile hepatitice". Campania demarata de prof. dr. Adrian Sreinu-Cercel si Coreus Publishing se va desfasura pe parcursul a trei luni: iulie, august si septembrie.

Vedete ca Holograf, HI-Q, Mihai Bendeac, Vali Barbulescu sau Silviu Andrei de la Radio Zu s-au alaturat campaniei, incercand prin mesajele lor sa atraga atentia asupra efectelor grave pe care poate le pot avea aceste virusuri.


Testimonialele vedetelor au menirea de a convinge cat mai multe persoane sa se vaccineze impotriva hepatitei A si B, sa respecte normele de igiena prin care se pot proteja de celelalte tipuri de virusuri hepatice si, de asemenea, sa isi faca periodic setul de analize care arata daca sunt posibile purtatoare ai acestora.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • timisoara pe 18 Iun 2009, 22:49

    teoretic pare simplu sa parcurgi toate etapele daca descoperi intimplator ca esti purtator de virusi hepatici dar practic este un adevarat calvar.Eu am descoperit intimplator ca am hepatita b si copii mei .Ca sa intram in proogramul cu antivirale a trebuit sa facem eforturi enorme financiare pentru dosarele complete cu toate analizele la trei persoane.De ce platesc asigurari medicale daca analizele se platesc?si in cazul meu trei persoane? De ce dureaza asa de mult pina poti sa intri intr_un proogram pentru antivirale?Stresul si asteptarea plimbatul de la un doctor la altul umilesc te imbolnavesc mai rau

    0
    0

  • raicu ghe. pe 18 Iun 2009, 11:34
    salariat

    forte buna initiativa dar sa ne explice si de ce dupa ce ai fost depistat cu HCV - de exemplu - nu poti face o viremie sau macar un test gratuit si ce au cu oamenii peste 65 de ani, inclusiv ce tratament recomanda acestora pt. HBC,HCV, etc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod