Campania de prevenire a Cancerului de Col Uterin

Facebook Twitter Comenteaza
Campania de prevenire a Cancerului de Col Uterin

ASLS Romania (Asociatia Studentilor de la Limbi Straine) organizeaza cea de-a 4-a editie a Campaniei pentru prevenirea Cancerului de Col Uterin. Campania se va desfasura in perioada 15-25 martie.

Avand ca motto: "Invata sa previi cu un simplu test!", campania urmareste informarea tinerelor cu privire la riscurile aparitiei cancerului de col uterin si prezentarea celor mai eficiente metode de prevenire.

Cancerul de col uterin este a doua cauza de mortalitate a femeilor din Romania. O informare corecta poate ajuta la reducerea riscului de imbolnavire si, acesta este motivul pentru care ASLS Romania vine in sprijinul tinerelor studente, prezentandu-le care sunt cauzele aparitiei acestei boli, care sunt metodele de tratament si mai ales care sunt metodele de prevenire.
Printr-un simplu test, realizat periodic, tinerele isi pot urmari starea sanatatii. Testul Babes Papanicolau evalueaza starea de sanatate a colului uterin, astfel incat orice problema ar aparea sa poata fi diagnosticata si tratata cat mai repede posibil.

Campania va fi marcata printr-o serie de info-deskuri organizate in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine in perioada 15-25 martie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod