Bilete cadou la teatru pentru copii

Farmaciile City Pharma desfasoara cu incepere de la 1 iunie 2008, timp de o luna, in noua orase din tara, campania
Astfel, parintii care isi fac cumparaturi in farmaciile City Pharma din aceste orase si in patru dintre cele ale Capitalei (Calea Rahovei nr. 330 -334, str. Camil Ressu nr.1 - bl. 14B, Drumul Taberei nr. 96 - bl.521, soseaua Giurgiului nr. 127), in perioada 30 mai – 30 iunie a.c., vor primi cadou bilete pentru ei si copiii lor, la spectacolele, desfasurate in zilele de 1, 7, 8, 14,15, 22 si 29  iunie, a.c., la teatrele de copii si tineret din localitatile campaniei.

In Bucuresti, primul spectacol din cadrul acestei campanii se desfasoara pe 1 iunie a.c., cu incepere de la orele 11:00 si poarta titlul „Samanta Vrajita”.


La acesta reprezentatie sunt invitati sa participe si 24 de copii si educatori din „Centrul de Primire Pinocchio 1” - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1.

In zilele de spectacol copiii, educatorii si parintii vor fi intâmpinati la teatru de mascota Gify, protagonista intregii campanii si “sefa” a clubului cu acelasi nume, care le va oferi numeroase cadouri-surpriza.

Campania „Gify se da in spectacol”, organizata pentru a doua oara consecutiv de lantul farmaceutic City Pharma, are drept obiectiv promovarea teatrului in randul copiilor, ca o alternativa cu scop educativ la activitatile lor zilnice, care in marea majoritate sunt legate de privitul la televizor sau de jocurile pe calculator.

Mai multe informatii cu privire la derularea acestei campanii si zilele de spectacole in fiecare oras se pot obtine pe www.citypharma.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod