Beneficiile lentilelor de contact cosmetice

Pe langa aspectul estetic pe care-l confera lentilele de contact cosmetice, ele au si proprietatea de a corecta vicii de refractie si pot masca lipsa irisului.
Cand auzim de lentile de contact cosmetice ne gandim de obicei la schimbarea culorii ochilor, la varietate, la distractie si, bineinteles, la frumusete. Lentilele de contact cosmetice sunt insa mai mult de atat”, ne spune dr. Ionut Costache, specialistul Bausch & Lomb.

Ele pot corecta vicii de refractie si pot masca estetic lipsa irisului sau diferenta de culoare dintre cei doi ochi. In plus, au un efect psihologic pozitiv asupra utilizatoarelor", mai adauga specialistul.

Asa ca daca vrei sa-ti subliniezi personalitatea, sa maschezi un defect al irisului sau pur si simplu sa iti asortezi culoarea ochilor la diferite toalete sau ocazii, poarta lentile cosmetice.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 9 Mar 2012, 14:39
    un raspuns pentru Roxana

    Conjunctivita apare in momentul cand acele persoane purtatoare de contact nu au grija de igiena lor deci.... daca nu te ingrijesti corespunzator ,,,, nu ai doar conjunctivita ci mai multe infectii... totul depinde de tine;)

    0
    0

  • roxana pe 3 Apr 2008, 11:02
    .

    Ei nu, zau - despre conjunctivita sau alte complicatii care pot aparea in cazul purtarii lentilelor de contact, de ce nu ziceti nimic?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod