Aparat pentru tratamente de slabire si anticelulitice

Aparatul pentru tratamente de slabire si anticelulitice, Exima se gasete si pe piata de infrumusetare din Romania. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este ca nu suprasolicita ficatul, nu-l expune la o incarcatura mare de grasime, asa cum se intimpla in cazul terapiilor similare mai vechi, deoarece transforma grasimea topita in energie.
Dupa ce a fost lansat de curand pe piata infrumusetarii profesionale din Romania aparatul de slabit profesional "Eximia - Tehnologia italiana ce mananca centimetrii" atinge recordul absolut in campania "Meriti sa fi Sanatoasa" desfasurata de Irina Reisler la Romantica.

Ioana Mihalcea, participanta la campanie, detine in acest moment recordul in ceea ce priveste numarul de centimetri pierduti in circumferinta. In doar 8 sedinte de liposuctie virtuala, Ioana a pierdut 25 de centimetri in jurul taliei.
Ioana va continua sedintele de liposuctie virtuala si va incepe si o dieta alimentara, sub supravegherea specialistului Horatiu Calfa, consultant in nutritie.

Aparatul de slabire profesionala Eximia ofera rezultate imediate de pierdere rapida in centimetrii prin realizarea unei sinergii a 3 metode cu rezultate extraordinare in tratarea inestetismelor corporale: ultrasunete cavitationale, electroporatie si endolift.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 2 Dec 2008, 03:21
    Aparat

    Unde se gaseste acest aparat? Cat costa?

    0
    0

  • milida pe 28 Nov 2008, 21:55
    Doar pentru unii

    Ar fi bun daca ar exista in toate localitatile, iar pretul unei sedinte ar fi accesibila pentru toti, nu numai pentru cei cu buzunarele doldora. In Medias, de exemplu nu cred ca va ajunge curand, iar la el nu va avea acces oricine.

    0
    0

  • alina pe 28 Nov 2008, 10:37
    Sanatate

    Cred ca este grozav, dar se pare ca in Constanta nu exista niciun salon cu acest aparat.

    0
    0

  • TOMA SANDA pe 26 Nov 2008, 11:37
    TOPSANATATE

    SUNT SUGESTI CU ADEVARAT UTILE. MIE PERSONAL IMI SUNT DE UN REAL FOLOS.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod