Aparat de ultima generatie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta



Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a primit din partea City Park Mall of Constanta un aparat medical de ultima generatie, in valoare de 10.000 de euro, pentru Sectia de Terapie Intensiva Pediatrie. "Am ales sa oferim un echipament medical de varf care sa ajute medicii sa obtina rapid rezultate de maxima importanta ce pot influenta vietile pacientilor. Ne dorim ca acest aparat de mare finete sa vina in completarea intuitiei medicale, bazate pe experienta, atat de importanta in actul medical.
City Park Mall va continua sa aiba astfel de initiative si ne vom oferi sprijinul in toate domeniile in care comunitatea din Constanta va avea nevoie de ajutor", a declarat Nimrod Ben Ami, Director General City Park Mall of Constanta. Noul echipament, Combiline de tip BGA (blood gas analyzer), permite analizarea cu foarte mare precizie a gazelor din sange si ofera informatii utile in monitorizarea pacientilor aflati in stare critica. Aparatul Combiline de tip BGA, fabricat in 2007, este produs de catre Eschweiler, Germania, unul dintre cei mai renumiti producatori de aparatura medicala din Europa si este considerat cel mai fiabil si durabil model din domeniu.
"Aveam nevoie de un astfel de instrument modern care sa ne permita obtinerea unor date exacte, necesare pentru stabilirea celei mai potrivite strategii terapeutice pentru fiecare pacient in parte. Cu ajutorul acestui aparat, ne indeplinim un ideal: de a efectua actul medical la cele mai inalte standarde de calitate, prin corelarea experientei medicilor nostri cu tehnologia de ultima generatie", a declarat doamna doctor Elena Leu, Medic Primar, sef Sectie Terapie Intensiva
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod