Ajutor umanitar pentru zonele inundate din Bacau

Filiala de Cruce Rosie din judetul Caras Severin a incheiat campania umanitara initiata la nivel local, in sprijinul victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures. Astazi, un transport cu 2 tone de imbracaminte si saltele va pleca catre zonele afectate de inundatii din judetul Bacau.
Transportul cu ajutoare asigurat de Filiala Caras Severin este al patrulea saptamana aceasta: marti, doua camioane, fiecare a cate 3,5 tone de alimente neperisabile, cereale si produse igienice au fost trimise de Crucea Rosie Dambovita catre zonele afectate de inundatii din Suceava. Tot in Suceava a fost trimis, luni, un transport cu alimente, detergent si mobilier, colectate de Crucea Rosie Cluj.  

Crucea Rosie Romana multumeste tuturor donatorilor (persoane fizice sau juridice) pentru implicarea in campania umanitara „Apel pentru victimele inundatiilor din Moldova si Maramures” si asteapta in continuare, ca tot mai multi oameni sa se alature campaniei.


Incepand din 31 iulie 2008, Crucea Rosie Romana a lansat campania „Apel pentru victimele inundatiilor din Moldova si Maramures”. In acest sens au fost deschise doua conturi in lei si euro la BRD - Agentia Piata Romana:

Cont lei RO36BRDE410SV51618614100
Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100

De asemenea, persoanele care vor sa vina in ajutorul victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures, pot face donatii apeland numarul de telefon 0900 900 002 (2 euro/apel in reteaua ROMTELECOM) sau trimitand un sms fara text, la numarul 874 (2 euro/sms in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote).
Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, produse de igiena necesare persoanelor afectate de inundatii si asistarea acestora pe termen mediu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod