Ajuta si tu copiii din Gaza!

Facebook Twitter Comenteaza

Alianta Internationala Salvati Copiii s-a mobilizat pentru a aduce ajutoare in Gaza si a le distribui copiilor si familiilor in nevoie imediat dupa anuntarea incetarii unilaterale a focului. "Salvati Copiii saluta accesul imediat al organizatiilor umanitare in Gaza imediat dupa incetarea focului, fapt care ne-a permis sa aducem aici ajutoarele de care oamenii au atat de mare nevoie.", a declarat Annie Foster, team leader-ul Salvati Copiii pentru actiunea de urgenta din Gaza.

"Situatia este deosebit de grava.

Copiii si familiile lor au fost lipsiti de articole de prima necesitate timp de aproape o luna de zile. Personalul nostru care a dus ajutoare la unul din centre ne-a spus ca oamenii au inceput sa aplaude cand li s-au adus scutece pentru nou-nascuti si copii.", a mai declarat aceasta.

De la inceperea conflictului pe data de 27 decembrie, organizatia umanitara a acordat ajutoare constand in pachete de alimente pentru peste 25.000 de persoane, dintre care jumatate copii, din partea de nord si de sud a fasiei Gaza.
Ajutoare au ajuns duminica, 18 ianuarie, si la alte 4.000 de persoane din Jabalia, Beit Lahia si estul orasului Gaza.

Salvati Copiii Romania saluta, la randul sau, incetarea focului in fasia Gaza. "Pe aceasta cale facem apel la autoritatile romane sa se implice activ in acordarea de ajutor umanitar, inclusiv prin intermediul organizatiilor neguvernamentale active pe teren. De altfel, oricine doreste sa vina in ajutorul copiilor si familiilor din Gaza o poate face donand in conturile Salvati Copiii Romania.
Toate fondurile astfel stranse vor fi redirectionate catre Alianta, ai carei reprezentanti se afla in Gaza.", a declarat Gabriela Alexandrescu, presedinte executiv al organizatiei Salvati Copiii Romania.

Conturile Salvati Copiii Romania sunt:
Cont Lei: RO15RNCB0071011434790005
Cont Euro: RO31RNCB0071011434790008
Cont USD: RO69RNCB0071011434790003
Banca: BCR – Sucursala Plevnei, Bucuresti


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod