"ACUM NOI!" - proiect dedicat copiilor institutionalizati

Sambata, 27 iunie, la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti, va avea loc intalnirea dedicata copiilor institutionalizati, cu multiple talente artistice, din Bucuresti si Mures.
La eveniment sunt invitati 18 copii si tineri din Jud. Mures si alti 24 de copii din Bucuresti (Caminul "Sf. Iosif" si Centrul de Plasament "Pinocchio"). Ei vor prezenta un program artistic care include muzica vocala si instrumentala, literatura, dansuri traditionale unguresti si interpretarea unor mici scenete de teatru. La acestea se alatura si o expozitie de icoane realizata de o foarte talentata fetita institutionalizata din Bucuresti.

Silvia Kerim si-a propus ca prin programele pe care le promoveaza prin intermediul asociatiei sale sa sustina copiii si tinerii institutionalizati, care dovedesc talent in domeniul literaturii.
Prin acest proiect se urmareste stimularea potentialului artistic al copiilor institutionalizati in scopul unei mai bune integrari a lor in societate. Autoarea Silvia Kerim i-a provocat pe cei mai talentati in domeniul literaturii sa participe la competitia de compuneri pe tema "Cea mai frumoasa zi din viata mea".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod