A inceput cea de-a doua editie a festivalului Body Mind Spirit 2008

A inceput a doua editie a festivalului Body Mind Spirit. Festivalul continua la Sala Palatului pana duminica, 20 aprilie. Poti urmari sesiuni de dans clasic, modern, dans oriental, demonstratii de arte martiale, fitness, aerobic, muzica clasica si lista continua.
Daca ti-ai inceput calatoria prin meditatie... sau prin explorarea traditiilor religioase orientale... sau prin investigarea tratamentelor homeopatice...sau poate ca pur si simplu ai hotarat sa reevaluezi ce ti se pare important, atunci prezenta ta la acest festival iti poate fi de mare folos.

Atunci cand incerci sa gasesti un echilibru in viata ta, poti sa iti alegi singur calea. Nu exista o cale absolut corecta prin care sa-ti cultivi intreaga fiinta: spiritul, gandirea si corpul. Si, precum probabil stii, in prezent exista mai multe resurse la dispozitie pentru un stil de viata echilibrat, complet decat ai gasit vreodata in trecut.
Dar cum anume le poti controla? Cum poti separa remediile de scurta durata de cele reale, cu rezultate pe termen lung? La Body Mind Spirit Festival vei gasi solutiile pe care le cauti.

Body Mind Spirit Festival este dedicat oferirii unei palete largi de produse si servicii pe care le-am considerat informative, utile, instructive, inaltatoare.

Oferta celor trei sectiuni ale festivalului este destul de variata:
Pentru spirit: dans clasic, modern, balet, dans oriental, demonstratii de arte marttiale, demonstrattii de fitness, aerobic, muzica clasica, muzica contemporana, expozitii de pictura si sculptura, ateliere de pictura pentru adulti si copii;
Pentru minte: conferinte, workshopuri de psihologie, prezentari de produse, lansari de carte, dezvoltarea creativitatii, demonstratii de masaj;
Pentru trup: produse naturiste, suplimente nutritionale, cabinete de terapie naturista, homeopatie, acupunctura, presopunctura, masaj, aparatura pentru utilizare personala biofrecvent, cosmetice naturale, bijuteii exotice, carti, cursuri.

Prima editie a acestui festival a avut loc anul trecut la Teatrul National - la Centrul National al Dansului si a inregistrat mai mult de 5000 de vizitatori iar anul acesta se estimeaza o dublare a acestui numar.

Viziteaza si bucura-te si tu de acest Festival, in perioada 18-20 aprilie la Sala Palatului!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod