Te vaccinezi impotriva gripei noi?

Este posibil sa avem o falsa pandemie?


Intr-un interviu realizat de Bruno Odent pentru publicatia franceza L'Humanite saptamana aceasta, epidemiologul Wolfgang Wodarg presedintele Comisiei de sanatate a Consiliului Europei rupe tacerea si face niste declaratii pe care nu le putem trece cu vederea. El a obtinut acordul pentru a lansa o ancheta cu privire la implicarea laboratoarelor farmaceutice in campania de panica creata in jurul noului virus gripal. Iata cateva dintre raspunsurile oferite de el:

"In aprilie, cand s-a tras primul semnal de alarma din Mexic, am fost uimit de cifrele avansate de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) pentru a justifica declararea unei pandemii.

Am avut imediat suspiciuni: cifrele erau foarte mici, iar nivelul alarmei foarte ridicat. Nu erau inca nici o mie de bolnavi si se vorbea deja de pandemia secolului. Iar alerta extrema decretata se baza pe noutatea virusului. Insa, afectiunile gripale se dezvolta foarte rapid, cu virusuri care iau mereu alte forme si se instaleaza la noi gazde, animale, oameni etc. In sine, nu era nimic nou. In fiecare an apare un nou virus de acest tip „gripal"

 

"Pentru ca produsele farmaceutice sa fi puse la dispozitie cat mai rapid, in unele vaccinuri s-au folosit adjuvanti ale caror efecte nu au fost suficient testate.

S-a dorit folosirea cu orice chip a acestor produse noi brevetate, in loc sa se puna la punct alte vaccinuri, tinandu-se cont de metodele traditionale de productie mult mai simple, mai fiabile si mai putin costisitoare. Si acest lucru fara nicio ratiune medicala. Numai in scopuri de marketing. (...) Ceea ce e mai grav, vaccinul creat de Novartis a fost produs intr-un bioreactor pe baza de celule canceroase. O tehnica ce nu a mai fost folosita pana acum"

"In general, se folosesc oua de gaina pe care se cultiva virusurile. Trebuie sa se lucreze pe celule vii. Pentru ca virusurile se pot inmulti numai in acest fel, deci si produsele antivirus.
Dar acest proces are un defect mare: este lent, sunt necesare foarte multe oua, dureaza mai mult si este complex pe plan tehnic. O alta tehnica ce prezinta un potential remarcabil este cultivarea virusului pe celule vii in bioreactoare. Pentru aceasta, este nevoie de celule care sa creasca si sa se divida foarte repede. Seamana putin cu metoda folosita pentru cultura iaurtului, care are loc tot intr-un bio-reactor. Dar, in acest context, celula e atat de bulversata in mediul sau si in cresterea sa, incat se dezvolta ca o celula canceroasa. (...) se poate intampla ca in timpul procesului de fabricatie a vaccinului sa ramana resturi de celule canceroase in produs"

"Este o gripa cat se poate de normala.
Ea nu cauzeaza nicio zecime din decesele provocate de gripa sezoniera clasica. Singurul lucru important care a condus la formidabila campanie de panica la care asistam este faptul ca reprezinta o ocazie de aur pentru reprezentantii laboratoarelor, care stiau ca vor avea numai de castigat in cazul declararii unei pandemii.

 

Citeste interviul complet AICI

 

 

Comentariile 1-50 din 97

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca Mustaf pe 29 Aug 2013, 13:13
    Nu faceti vaccinul

    Nu recomand nimanui vaccinul. Are atat efecte pozitive cat si efecte negative. Eu am facut vaccinul acum 3 ani, si de atunci racesc foarte des si mi s-a dat tot organismul peste cap. Multumita sitului ekilibrium.ro am descoperit un tratament foarte bun pentru imunitate format din alge marine clorella si spirulina. Produsul se numeste Imune si este 100% natural. Nu va mai luati dupa medici! Ca sa faca bani, ei recomanda toate tratamentele daunatoare organismului!

    0
    0

  • DORIN pe 18 Ian 2010, 15:18
    Ia vaccinul neamule

    Lasa ca daca iese rau si se dovedeste ca are efecte secundare grave, o sa va despagubeasca statul roman - dupa un lung si obositor proces... (pe cei care mai scapa, bineinteles)

    0
    0

  • ..:::D33@:::.. pe 16 Ian 2010, 19:19
    Gripa asta noua

    Mah hai sa fim serioshi...o sa ia toate animalele la rand...

    0
    0

  • nelu pe 16 Ian 2010, 13:00
    treziti-va romanilor.............

    o sa spuneti....ba da destept e asta,nota 10 pt cei care nu lau facut acest vaccin.iar pt ceilalti.........nam cuvinte......acest vaccin foloseste doar la imbogatirea caselor farmaceutice care il produc,si in fiecare an trebuie sa inventeze ceva.......daca ITALIA e mai in urma si a cerut o cercetare asupra acestui fapt curtii europene pt ca e foarte suspecta treaba si pandemia ......noi romanii sintem mai destepti.......,in primul rind documentati-va si veti vedea ca este toxic,deoarece contin un derivat de mercur.......apoi campania de prevenire pina si in italia prevede regulile de baza ale igienii......spalativa des pe miini,consumati multe fructe si legume....etc.......mult noroc si cu cite o cana de vin fiert

    0
    0

  • iza pe 16 Ian 2010, 12:59
    un sfat pt cei care vor sa faca vaccinu:)

    1...gripa este o prostie 2....nu va recomand vaccinu deoarece dr. Wodarg lider de sanatate al Consiliului Europei..Referitor la vaccinul impotriva Gripei Porcine a declarat ca acesta a fost dezvoltat la repezeala. Unele ingrediente nu ar fi fost suficient testate, iar lucruri mai rele urmeaza sa se intample, a declarat oficialul. "Vaccinul creat de Novartis a fost produs intr-un bioreactor, din celule canceroase, o tehnica nemaifolosita pana acum", a mai adaugat el.... deci dupa parerea mea este destul de riscant acest vaccin si eu nu ma risc pt aceasta prostie...:)

    0
    0

  • ed pe 16 Ian 2010, 12:52
    Am dus gripa "noua" pe picioare.

    Am avut si eu gripa asta noua, si uite ca Dumnezeu mi-a dat zile.Am avut toate simptomele, am fost la medic si a zis:Fa-ti vaccinul ca o sa fie rau daca nu faci, bla bla. Dupa doua luni sunt perfect sanatos. Concluzia?:Se joaca lozuri mari de catre companiile farmaceutice pe pielea noastra.

    0
    0

  • Sir_Scorpion pe 16 Ian 2010, 10:04
    Chiar daca nu ar contine thiomersal, vaccinul tot e periculos.

    "Da l-am facut de 6 zile". Nu pot sa inteleg de ce lumea alege calea mai grea, poate o fi in firea noastra, cine stie :D. Recunosc ca si eu mai aleg aceasta cale, dar numai in scopuri de antrenamente sportive, si cand simt ca pot ;) Se zicea pe la institutul Cantacuzino ca vaccinul cantgrip nu a fost facut in interese financiare, fiind exact pe specificul care trebuie. Totusi, din experienta noastra milenara, romanasul cotidian nu face nimik in plus fara sa-i iasa ceva la manutza, iar in mediul medical trebuie sa dai masiv "la manutza" ca sa nu mori cu zile prin spitale, deci, cu o probabilitate cam de 90%, acestea ar fi minciuni, asadar 90% imi pastez ideea mea :)) hai ca rad :)) :)) Principiile chimiei spun clar ca prin sinteza clasica, orice produse chimice de sinteza vor avea in ele urme de reactivi, care de multe ori pot fi foarte toxici in comparatie cu produsul. De ce raman urme de reactanti in prodsiii de reactie? Pentru ca, comform principiilor "Chimiei Fizice" , orice reactie chimica (si mai ales in chimia organica) este o reactie de echilibru, deplasarile de echilibru putandu-se calcula cu ecuatii Arhenius, sau o serie de alte formule mult mai complicate, in functie de ce se observa experimental. Ca atare, nu ne putem compara cu organismele vii, care realizeaza reactiile chimice la nivel nanotehnologic sau chiar angstromtehnologic, si care lasa urme de reactanti mult mai mici ca sinteza industriala (reactanti care si asa nu sunt toxici ca sunt mereu in mediul natural al vietii). In mare parte, si din acest motiv, dar mai ales din motive financiare la nivel planetar, industria farmacetica industriala scoate cam orice pe piata, cu interese meschine si personale, fara a lua in calcul efectele secundare. Acesti monstrii medicali-financiar-BANCARI, merg intotdeauna la marginea legii, care si asa n-are cum sa se aplice cine stie ce (deoarece apar ca ciupercile dupa ploaie si lumea nici nu stie de ele, ce sa mai zic sa le si aplice), scotand pe piata orice medicament, si au obligatia legala doar de a trece in revista efectele "secundare" (de fapt astea sunt efectele principale, de cele mai multe ori, si mai ales in cazul vaccinurilor de orice fel)

    0
    0

  • uica, otelu-rosu pe 16 Ian 2010, 00:32
    vaccinul-da sau nu?

    Nu stiu cit este de bun sau de rau acest vaccin,dar cit timp nici doctori nu au ajuns la un numitor comun cu privire la el,ar trebui sa ne dea de gindit.Multa sanatate

    0
    0

  • gaby pe 15 Ian 2010, 23:13
    porcaria cu gripa porcina

    gripa asta e o porcarie....daca vaccinu e bun ,atunci de ce o batrana dupa ce l-a facut a doua zi a murit?gripa asta e mai usoara decat una normala .cand te duci la spital si te interneaza de ce iti dau medicii paracetamol si biseptol in loc de alte pastile? paraceta,olul si biseptolul se iau si la o gripa mormala nu la porcaria asta de virus...si nu cred ca Toni Tecuceanu a murit din cauza gripei porcine

    0
    0

  • Ionut pe 15 Ian 2010, 22:06
    Vaccinul

    Da l-am facut de 6 zile , nu stiu cat de eficient este dar cert ca este adevarat ca are unele efecte nedorite cum ar fi furnicaturi ale mainilor, buzelor, dar si frisoane urmate de temperatura. Asta este vom vedea in viitor consecintele acestui vaccin ,pentru moment sincer nu ma simt bine. Succes tuturor.

    0
    0

  • Flory pe 15 Ian 2010, 21:07
    gripa porcina...

    am facut vaccinul si nu am avut parte de efecte negative...e ca vaccinul obisnuit de gripa doar ca e mai imbunatatit:)

    0
    0

  • cosmin pe 15 Ian 2010, 20:32
    bla bla

    eu o sa-mi fac la anu vaccinul ptr gripa de curcani k sigur o sa apara un virus si la curcani ......prima data boala vacii nebune ......gripa aviara.......acum gripa porcina.....la anu ce mai e!!!!!!

    1
    0

  • razvan pe 15 Ian 2010, 20:16
    nu stiu ce sa cred

    cred ca este o manevra de afara cred ca vor bani sa-si mai faca americani avioane.nucleare...et.

    0
    0

  • Sir_scorpion pe 15 Ian 2010, 19:54
    Imi fac vaccinul?

    Hai sa vedem daca mi-l fac ?! Boala genereaza o oaresce febra, niste dureri, trece in 4-5 zile. Efectele secundare produse de vaccin nu trec, ele se pot acumula si amplifica in urmatorii ani ducand la tot felul de efecte ... neurologice in special. As fi un om milu mai rational daca as evita vaccinul, si , in schimb, sa ma duc in spital prin invaluire (undercover) :)), si sa rog eventualii bolnavi de gripa porcina, sa-mi paseze si mie gripa rugandu-i frumos :D . Dupa aceasta "misiune" ies frumos din spital, insamantat astfel, ma duc in piata, cumpar 2-3 kile de portocate, la fel de mandarine, kiwi, ardei, ceapa, miere, diverse alte legume, o funie de usturoi, niste vitamina C de la farmacie (vreo 3-4 cutii, dar care sa nu contina Aspartam), un pastila doua de Paracetamol sinus si ... cam atat. Fac si vreo 50-60 de km pe zi ci bicicleta sau 12 Km alergare, eventual si o sala de forta, si pot sa zic ca mi-am si pierdut timpul degeaba :))

    0
    0

  • Sir_Scorpion pe 15 Ian 2010, 19:12
    Exista mercur in vaccin? Tiomersal ~= 50% Molecular Hg

    Maria says: "unii spun ca are mercur in componenta, altii spun ca nu ar avea." :)) are tiomersal: :)) , ce zici? Asta are mercur in compozitia chimica sau nu are. Ia citeste te rog frumos aici ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal Hai ca deja cad pe jos de ras. Gasesti in acest articol si efectele "minore si secundare" care le produce aceasta substanta. Eu nu va zic decat atat: Mercurul este cel mai putin toxic in stare libera, ca lichid, stare in care acesta poate patrunde prin piele, in stare chiar monomolecula, si ... doar cu o cantitate de fractiuni de gram, esti deja "in alta dimensiune". Daca asta e varianta cea mai putin toxica, faceti si voi calculele va rog in cazul in care, in compusi, Hg poate fi de cateva zeci de ori mai toxic !!! Daca aveti multe plombe cu amalgam in gura, e cazul sa va faceti o analiza a Hg in sange (cateva zecimi de ppm, si vb in lumea celor drepti ;) Hg are efect neuroinhibitor, reducand drastic Coeficientul de ineligenta (IQ) (pe langa efectul toxic pe care il are in organism). Astfel: sinapsele neuronale care se realizeaza intre neuroni pe masura ce invatam aspecte si situatii noi din viata, amintiri si ce vrei tu sa cunosti, intra in remisie, acestea destrugandu-se cu viteze de 4-5 ori mai mari decat viteza cu care ele se formeaza in creier, atunci cand aceste sinapse intalnesc atomi de Hg in cale. Din punct de vedere biologic, Hg nu are ce cauta in organismele vii fiind poluant major chiar si in parti de ppb. Daca stie careva proceduri de detoxifiere impotriva Hg, il invit cu cea mai mare placere, sa ne ofere niste linkuri chiar aici ;)

    0
    0

  • remysor pe 15 Ian 2010, 19:08
    nu cred in asta

    am facut 4ani si doua luni dializa,am 8 ani de la transplantl renal,vreau sa multumesc Bunului D-zeu ca au trecut pe linga mine atitea gripe ca miau scos par alb fratilor,dar nu ma atins nici una si nu am facut nici makr acele simple vaccine antigripale,deci sunt boklnav cronic si va spun in frica de D-zeu ca nu cred in atitia gripe si nu voi face nici un vaccin,vreau sa mor cid Hotaraste CEL DE SUS,dar fara vaccinurile lor sa imi bage si alti microbi lenti in corp

    0
    0

  • alex_tgv pe 15 Ian 2010, 18:21
    grpa porcina

    ba fratilor am facut foarte multa lume vaccinul asta cu gripa porcina si acum mie frica ca nu mai mor de gripa porcina acum o sa mor de cancer si mai lent. ce sa mai credem fratilor in lumea asta de cacat toti ne mint cum stiu ei mai frumos si se termina cu un final trist

    0
    0

  • emilia pe 15 Ian 2010, 18:05
    gripa noua

    ei o fi sau nu interese asta e trec si ei prin criza ;noi am facut vaccinul am trcut fara reactii adverse .omul se vaccineaza din prima zi de cand se naste sa evite diferite boli de ce nu am evita o si pe asta?

    0
    0

  • Dark pe 15 Ian 2010, 17:09
    nu exista nici o gripa

    mai bine mor de boala decat de vacinul lor

    0
    0

  • simona pe 15 Ian 2010, 12:59
    gripa porcina

    mda...poate am dreptate sa nu ma vaccinez dar mor in 2 luni de gripa vietii sau poate ma vaccinez si peste un an imi spun astia(ca si in cazul HPV-ului) "ne pare rau dar acu s-a descoperit efectul advers- sunteti sterili toti cei care v-ati vaccinat daaaar veti trai pana la 90 de ani"....la ce folos?!?1?1

    0
    0

  • maria pe 15 Ian 2010, 12:59
    gripa exista !

    oricine, orice ar spune, gripa porcina exista. ca n-o fi atat de "pandemica" pe cat se spune, este posibil. sigur ca au murit si oameni. au murit NUMAI oameni care aveau si diverse boli cronice: diabet, cardio-vasculare, supraponderali, bolnavi de plamani ... vaccinul sa mi-l fac, nu m-a convins nimeni pentru ca se contrazic: unii spun ca are mercur in componenta, altii spun ca nu ar avea. salariatii de la cantacuzino nu-si fac acel vaccin, multi doctori nu si-l fac ... asa ca ....

    0
    0

  • cristina pe 15 Ian 2010, 12:47
    gripa porcina

    Sa stiti, am facut vaccinul impreuna cu fata mea, dupa toate comentariile citite doamne, nu stiu ce sa mai cred, eu ma simt bine, daca am sa incep sa ma simt rau am sa va anunt.

    0
    0

  • Ingrid pe 15 Ian 2010, 11:49
    Excelent articol!

    Cred ca unul din cele mai documentate materiale pe care le-am citit pe tema asta. Si-am citit destule.

    0
    0

  • okyo pe 15 Ian 2010, 10:48
    cod galben

    Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotentei caprine, care, desi nu e o boala mortala, in mod fatal ameninta omenirea cu disparitia. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gandacului de bucatarie, guturaiul pisicesc, scolioza canina si diareea cetaceica.

    0
    0

  • Carmen Chitiuta pe 14 Ian 2010, 22:38
    gripa porcina

    Locuim in Germania ,iar fiul meu Leon de 10ani a avut Gripa. La inceput m-am speriat f. tare .testul se primeste oricum dupa 4 zile .....iar pina atunci copilul meu era deja din nou sanatos. Totul a tercut la fel ca la o normala gripa :febra 38.5 dureri de muschi si de ochi- Nu va speriati nu este decit o gripa cu o noua denumire.Carmen

    0
    0

  • AndreiFan pe 14 Ian 2010, 22:19
    ..

    Gripa porcina.. hmm.. da poate nu stiati dar acum cateva luni se inventase si gripa cabalina.. dar cred ca nu le-a iesit bine virusul in laborator si nu a mai fost dat spre folosinta. Gripele astea sunt facute intentionat pentru a mai diminua polulatia, in general ii omoara pe cei care au deja o boala .. pentru ca sunt mai usor de infrant.. in general batranii, pentru ca aia primesc pensie fara sa faca nimic..

    0
    0

  • adina iasi pe 14 Ian 2010, 21:27
    aiureli

    se mediatizeaza cam mult aceasta gripa, tocmai ca prin inducerea fricii, sa mergi sa te vaccinezi.de fapt, prin vaccinare, iti introduci insusi virusul in cauza in tine.oameni buni, nu va vaccinati, efectele nu se vor vedea imediat caci ar fi prea evident, dar se vor vedea peste cateva luni sau ani.ati auzit de "conspiratia gripei"? mii de oameni sau vaccinat,in speranta ca vor fi imunizati, insa in scurt timp au inceput sa faca tot felul de chestii, care au dus la deces, iar cei care nu s-au vaccinat au scapat cu viata! nu va lasati inselati! sistemul nostru imunitar lucreaza! lasati-l! prin administrarea acestor vaccinuri miraculoase, veti face exact ce isi doresc cei care au raspandit in mod voit acest virus....va contaminati! dar fiecare alege. eu am 3 copii si nu vreau sa aud de nici un vaccin!

    0
    0

  • kutzu pe 14 Ian 2010, 21:16
    gripa

    ...trebuie sa mai moara si din prostie(pensionarii),asta e ideea...nu v-ati prins?prea multa gloata..bani de pensii ptr.unii de care statul nu stie cum sa se lepade...solutia hop un virus...! miscare inteligenta. hai v-am pupat !

    0
    0

  • AVIARU pe 14 Ian 2010, 20:17
    PORCINA

    NU STYU ..........DA DE CE OR FI MURYT 2 MIL DE OAMENI IN 1964 PRYN THAYLANDA ,,,,,,,,,,,,DE LA UN VACCYN CUMVA ,,,,,,,,NU STYU CE SA FAC????????????????

    0
    0

  • AVIARU pe 14 Ian 2010, 20:14
    PORCINA

    BAI FRATYLOR NU STYU CE SA MAI CRED SA FAC SAU SA NU FAC CINE NE POATE SPUNE SI 9

    0
    0

  • Petre Ion pe 14 Ian 2010, 19:59
    gripa asta

    De ce acum, sa spunem 50 de ani, nu erau gripe din astea mutante? Brusc au aparut apoi Ebola, SIDA, vaca nebuna, asiatica, aviara, porcina! Ce mai urmeaza? Canina, cabalina, etc etc! Nu vi se par suspecte totusi? Eu zic ca da. Astea-s fabricate in laborator chiar nu v-ati prins? E la mintea cocosului! Cineva castiga din asta fiti siguri! De ce nu moare sa zicem un presedinte din din v

    0
    0

  • fgf pe 14 Ian 2010, 19:56
    nu

    nu fac in viata mea astfel de vaccin nu vreau sa mor degeaba

    0
    0

  • Tina pe 14 Ian 2010, 19:16
    Despre presupusa gripa porcina

    Suntem contrariati de tot ce se intampla cu aceste"gripe",fie ca sunt aviare, porcine, ovine... sau cum or mai fi ele, atata timp cat nici medicii nu spun toti acelasi lucru.Uii spun sa ne vaccinam, altii spun sa nu ne vaccinam.Oameni buni, pe cine sa credem?

    0
    0

  • Theodora pe 14 Ian 2010, 18:50
    Nuj ce sa cred

    Ce draku sa fac? sa ma vaccinez sau nu !!!! Habar nu am !!! Dar daka sunteti tot asa de draguti dati un vot pe asta http://www.albinutze.net/vot.php?r=Theodora :* merci

    0
    0

  • IULIAN pe 14 Ian 2010, 18:03
    gripa babelor

    MASS MEDIA AJUTA SA SE INSTAUREZE HAOSUL NUI MAI CREDETII ATA PA ASTIA

    0
    0

  • IULIAN pe 14 Ian 2010, 18:01
    gripa babelor

    facatura fratiilor sai lasam pe batrani sa se vaccineze ca ei nu cunosc adevaratele probleme .zeitgeist bun cine a vazut dc isi da seama

    0
    0

  • ady4 pe 14 Ian 2010, 17:02
    catre JohanaAela

    scuze,greseala mea.M-am infierbantat prea devrerme.Uneori comentez asupra unui subiect dupa ce arunc o privire fugara asupra lui.Greseala mea,dupa cum am spus.

    0
    0

  • bogdan pe 14 Ian 2010, 16:59
    salut

    eu sunt de parere ca treaba cu gripa este doar un geam dintr-o intreaga cladire ce vor sa o ridice..am vizionat Zeitgeist toate cele trei parti ..si alte documentare...multe adevaruri se spun acolo...eu nu mai am cuv. las Zeitgeistul sa vorbeasca ...ca aveam aceleasi principi..si in leg cu vaccinul NU MA VACCINEZ SI INCERC SA EVIT CAT MAI MULT sa ma duc la DOCTORI sau SPITALE..

    0
    0

  • ciprian pe 14 Ian 2010, 15:31
    gripa noua

    Problema dupa parerea mea este una simpla.Fratilor resursele pamantului sunt pe sfarsite si atunci lumea trebuie sa moara de ceva ca sa mai diminuam din gurile care sunt si asa destul de multe de hranit.Ganditiva numai la nr de pensionari care daca va uitati pe o statistica simpla sa dublat in ultimii 2 ani.Solutia........? Gripa cum vreti voi sa i spuneti....Pare desprin dintr un film SF cea ce spun eu dar repet e doar parerea mea.

    0
    0

  • madalyna pe 14 Ian 2010, 14:24
    buna

    din propria mea experienta de sttomatolog,constat ca este foarte bun vaccinul ,deoarece:intareste indestinele,eu miam facut si chiar ma simt mai bn

    0
    0

  • ion pe 14 Ian 2010, 14:18
    gripa

    ce pacat ca toti neavenitii comenteaza ...prostul,, este bine sa citesti mai mult si sa comentezi mai putin .studiaza un pic de genetica.un pic de virusologie si poate devii un pic mai destept

    0
    1

  • Alexandrina pe 14 Ian 2010, 14:15
    gripa de toate felurile

    Sunt atat de diametral opuse parerile unor oameni competenti in domeniul medical, ca saracii de noi nu mai stim dupa cine sa ne luam...Da'parca in ultimii ani, prea multe vaccinuri ne-au fost bagate pe gat...aviara, cancer de col, porcina, gripa clasica...Ce sa mai intelegem?

    0
    0

  • marcu horatiu pe 14 Ian 2010, 13:50
    da

    Deci aicI e vorba de conspiratie modiala , ceea ce se evita mereu sa se discute ptr. a nu fi luat in deradere , afaceri afaceri afaceri CU ORICE PRET !!!

    0
    0

  • Bunica lui Stefan cel Mare pe 14 Ian 2010, 12:52
    Sfaturi...

    Depinde de atitudinea fata de viata:de esti usor de intimidat,fricos,anxios...du-te si te inchide in casa pana la vara... Daca ai curaj zi ca mine:de nu trece gripa in 3 zile,atunci va trece sigur in 5-7-9-zile!Cu sau fara ajutoare...

    0
    0

  • maria cu gripa?! pe 14 Ian 2010, 12:47
    Bunica se trata cu tuica!

    Nu cred ca e buna tuica daca ai si o pronuntata sensibilitate a bronhiilor,din cauza varstei si a racelilor repetate,dar supa de pui ,ceaiul de soc -tei-sunatoare-menta-lamaie,baie nu prea calda sunt remedii milenare...Si nu uitati vorba:daca nu trece in 3 zile,atunci sigur in 5-7-9 zile! Sanatate,bre!

    0
    0

  • JohanaAela pe 14 Ian 2010, 12:38
    @ady4

    Buna Ady, La finalul materialului publicat de noi gasesti aceleasi declaratii din interviul lui Wolfgang Wodarg cu link catre materialul original din publicatia franceza L'Humanite.

    0
    0

  • blackunderground pe 14 Ian 2010, 12:32
    prostie

    nu o sa imi fac vaccinul, nu cred ca exista gripa porcina. nu ati observat ca oamenii care au murit de "gripa porcina" aveau diabet sau alte boli...sa fim seriosi...ce sa intamplat cu gripa normala? si pentru ea se faceau vaccinuri acum doi ani sau cat..acuma nu mai exista decat porcina...si ce sa intamplat cu gripa aviara? a disparut de tot se pare..culmea...

    0
    0

  • gica pe 14 Ian 2010, 12:31
    virus sau alimentatie

    Am facut vaccinul si sunt convins ca am facut bine. Foarte multi se agita si incearca sa convinga pe cilalti ca vaccinarea este o gresala fatala, dar uita ca au fost vaccinati impotriva poliomielitei si alte boli grave cu vaccinuri produse prin aceiasi tehnologie si cu aceiasi ingredienti. Ou + virus gripal inactiv + conservanti si stabilizatori ( discutam de vaccinul romanesc). Nimeni pe acest topic nu realizeaza ca alimentele pe care le consumam sunt mai periculoase decat un banal vaccin care este produs printr-o tehnologie care a dat rezultate bune peste 30 de ani. Intrebati-va ce mancati zi de zi, cate substante nocive bagati zilnic in organism, consumand mezeluri, inghtate, sucuri, semipreparate, etc. Acesta este marele risc nu un vaccin care il faci o data la 10 ani. Alimente consumati zilnic. Pana si painea are aditivi despre care se spune ca nu sunt toxici.

    0
    1

  • vasilescu pe 14 Ian 2010, 12:08
    igiena personala

    spalativa fratilor apa e cea mai bun

    1
    0

  • ady4 pe 14 Ian 2010, 12:04
    intreb moderatorul

    de ce mi-ati sters link-ul cu interviul d-lui Wolfgang Wodarg?Nu se vrea sa se afle adevarul?

    0
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod