Natural înseamnă și simplu... te-ai gândit cum poți să îți fortifici organismul?

Un sistem imunitar sănătos este cheia unui organism armonios, tonic și rezistent la presiunea provocărilor zilnice. Fără o îngrijire corectă nu-i asigurăm vitaminele de care acesta are nevoie, este posibil ca imunitatea să scadă, la fel și șansele de a ne apăra cu succes împotriva bolilor de sezon și a oboselii.
Agitația zilnică, insomnia, stresul, zgomotul din jur, oboseala, medicamentele sau expunerea la factori de mediu poluanți duc la slăbirea organismului. Încercați metode cât mai naturale pentru întărirea sistemului imunitar!

Islandezii se bazează de secole pe puterea binefăcătoare a resurselor naturale pentru a-și menține vigoarea și forța de a rezista la vicisitudinile mediului în care trăiesc. Tocmai pe această premisă se bazează și IMMUNE MAX, un produs LYSI Ltd. Islanda: susține starea de sănătate, vitalitatea și rezistența organismului.

IMMUNE MAX este unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea răcelii, a gripei și a oboselii.
Acesta stimulează intens sistemul imunitar, datorită conținutului bogat în alkoxigliceroli, obținut din uleiul din ficat de rechin, fiind un remediu natural foarte prețios, din resurse limitate.  

Alcoxiglicerolii se regăsesc în măduva oaselor sănătoase și în laptele matern, ei fiind substanțe ce oferă imunitate naturală în lupta contra infecțiilor și în dezvoltarea sistemului imunitar.
Ei ajută la refacerea țesuturilor, grăbesc închiderea rănilor ( inclusiv arsuri, leziuni și infecții – beneficii dermatologice), stimulează funcțiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent în fața bolilor și a condițiilor de mediu neprielnice.
De asemenea, alcoxiglicerolii încetinesc procesul de îmbătrânire, favorizează refacerea organismului după terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiații, favorizează refacerea sistemului nervos, având efecte benefice împotriva oboselii. În plus, datorită efectului antioxidant, antibacterian și antimicotic, IMMUNE MAX  stimulează mecanismul de producere a leucocitelor și trombocitelor.

IMMUNE MAX se recomandă copiilor cu vârste de peste 10 ani, adolescenților, adulților și seniorilor. Doza zilnică recomandată este de 2 capsule pe zi și poate fi mărită la indicația medicului.
Femeile însărcinate și cele care alăptează vor apela la opinia medicului înainte de a consuma suplimentul.
IMMUNE MAX este un supliment alimentar sub formă de capsule, care nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată sau un mod de viață sănătos. IMMUNE MAX LYSI se poate asocia cu Omega-3 LYSI sau cu Uleiul din ficat de cod LYSI, împreună acționând complementar, fortificând în mod natural sistemul imunitar.

IMMUNE MAX se găsește în farmaciile partenere şi în magazinele naturiste, dar și online  <http://www.sagasanatate.ro> www.sagasanatate.ro, într-o ofertă specială, însoțit de un produs cadou.

Pentru mai multe informații, accesați www.immunemax.ro și www.lysi.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod