Mama si copilul

Cand parintii doresc un copil, ei trebuie sa-si planuiasca o sarcina, luand precautiile pentru asigurarea unei nasteri normale. Sarcina, nasterea si unele complicatii modifica total viata de familie. Daca se hotarasc sa aduca pe lume o noua vietate, ei sunt datori sa ofere cele mai bune sanse pentru o dezvoltare psihica si corporala cat mai buna. In aceasta hotarare isi au locul, pe langa starea de sanatate a celor doi parteneri, toate problemele de relatii familiale in cadrul casatoriei (legitimitate, armonie, meserie, resurse financiare).

Un rol esential il are dorinta ambilor parinti de a avea copii. Copilul nu constituie o solutie de rezolvare a unor situatii grele ci, dimpotriva, eforturi si complicatii. Copilul are dreptul neconditionat la dragoste si la asigurarea ingrijirilor din partea ambilor parinti.

Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum "Mama si copilul" poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate.


Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului - de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social. Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.

 

Poti cumpara cartea "Mama si copilul" de Emil Capraru si Herta Capraru , aparuta la Editura Medicala de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 65.40 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod