Scapa de greturile matinale in mod natural!

Te trezesti in fiecare dimineata de parca cu o seara inainte ai inghitit otrava? Stomacul iti provoaca dureri si esti pregatita sa vomiti imediat ce te ridici din pat? Ce poti face pentru a alunga greata?
Indreapata-te spre debara! Crezi sau nu, dar este posibil ca acolo sa se afle tot ce-ti trebuie pentru ca aceste greturi sa dispara. Iata cateva alimente care iti pot alunga greturile matinale:

Ghimbir. Cea mai buna cale de a consuma ghimbirul este sub forma de ceai. Daca nu ai saculeti de ceai, iti poti prepara singura. Pune la fiert 250 ml de apa cu o jumatate de lingurita de ghimbir proaspat. Odata ceaiul preparat, soarbe-l incet, fara sa te grabesti.

Romanita. Cea mai buna metoda de consum este tot sub forma de ceai. Romanita ajuta la digestie si are efect linistitor.

Menta. Poti consuma bomboane de menta (naturale), ceai sau poti doar sa inhalezi mirosul. Menta iti poate linisti stomacul imediat.

Apa. Greturile matinale pot fi si o cale in care organismul iti comunica faptul ca are nevoie de lichide.

Poti consuma banane si cartofi copti. Aceste alimente contin o mare cantitate de potasiu si vitamina B, foarte eficiente in alungarea greturilor. Daca nimic nu functioneaza, poti incerca sa consumi paine prajita, uscata cu putina scortisoara presarata.

Greturile matinale fac parte din "efectele negative" ale sarcinii. Uneori iti pare ca acestea incep odata ce deschizi ochii dimineata si dureaza pana mergi la culcare. Aceste remedii naturale te pot ajuta sa le alungi pentru tot restul zilei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod