Copilul tău se poate îmbolnăvi în urma netratării cariilor

Ai face orice pentru cresterea sanatoasa a copilului tau, nu-i asa? Iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, in primul rand trebuie sa fii informata in ceea ce priveste modul de functionare al organismul sau. Mai mult...
Ai face orice pentru creşterea sănătoasă a copilului tău, nu-i aşa? Iar pentru că acest lucru să fie posibil, în primul rând trebuie să fii informată în ceea ce priveşte modul de funcţionare al organismul său.

Se spune că omul cât trăieşte învăţă, iar această afirmaţie este cu atât mai folositoare, cu cât ştiinţa descoperă zi de zi cauze şi rezolvări ale unor probleme ce până acum erau necunoscute.
Din acest motiv, DENT ESTET 4 KIDS îşi asumă rolul de îndrumător al părinţilor şi te ajută să previi pericolele ce pot apărea în dezvoltarea micuţului tău.

Astfel de pericole sunt efectele netratării cariilor apărute la dinţii de lapte. Cu toate că aceştia se schimbă, există probleme care afectează rădăcina dintelui permanent, el fiind compromis încă înainte de a-şi începe procesul de creştere. Cu atât mai importantă este tratarea dintelui temporar, cu cât evoluţia cariei la copii este mult mai rapidă decât în cazul adulţilor.


Care sunt pericolele?  


S-a demonstrat faptul că oricât de inofensivă ar părea, caria dintelui de lapte poate duce, în timp, la apariţia infecţiilor la nivelul căilor respiratorii şi la diverse afecţiuni ale stomacului, rinichilor, articulaţiilor şi inimii.  
 
Din acest motiv este esenţial ca micuţul tău să fie consultat periodic de către un medic specializat în stomatologie pentru copii, iar Şcoala Americană recomandă ca vizita să aibă loc în jurul vârstei de 1 an.
Însă pentru a nu-l traumatiza, alege un loc dedicat în exclusivitate copiilor, cu tehnologie şi decor specifice, unde personalul este instuit în tehnici de comunicare şi relaţionare cu micuţii pacienţi!   
 
După şedinţa de acomodare Happy Visit, cel mic va fi fascinat de lumea magică a eroilor preferaţi în care va păşi odată adus la medicul dentist şi va dori să revină de fiecare dată pentru a contiua povestea dinţişorului îngrijit.

 
Copilul tău va creşte sănătos, iar tu te vei bucura zi de zi de frumuseţea zâmbetului său!  
 
Contactează-ne şi află cât de importantă este tratarea dinţilor de lapte!  
 
O lună în plus poate însemna o problemă în plus! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod