La “S.O.S., sănătatea mea!”, se declară război kilogramelor în plus

În ediţia de joi, 24 iulie, a emisiunii S.O.S., sănătatea mea!, Manuela Udrea şi Thea Haimovitz vor intra în casa familiei Şerban. Toţi cei patru membri sunt oameni veseli şi pozitivi, care se confruntă, însă, cu probleme legate de greutate. Kilogramele în plus le-au provocat probleme de sănătate atât părinţilor cât şi copiilor.

Mama şi tatăl au încercat tot felul de diete, dar fără rezultat. Au avut perioade în care au înlocuit mesele cu shake-uri proteice sau alte licori minune, însă de fiecare dată, după ce au renunţat la ele, s-au îngrăşat şi mai mult. Cei doi băieţi, Alex, în vârstă de 17 ani, şi Alin, de 13 ani, sunt amândoi gurmanzi, iar cel mic a devenit specialist în prepararea mâncărurilor preferate. Cea mai mare problemă a familie este că scapă prea des la frigider, unde se găsesc toate bunătăţile.

În plus, nimeni nu rezistă torturilor delicioase făcute de mamă, fie pentru familie, fie pentru clienţi.



În urma analizelor făcute membrilor familiei Şerban, medicul Manuela Udrea a descoperit urmările problematice ale acestui stil de viaţă. Formator stil de viaţă prin Kabbalah, Thea Haimovitz face tot ce se poate, în primul rând ca Alex, băiatul cel mare, să recunoască nemulţumirile pe care le are şi să înţelegă pericolele la care se expune, dacă va continua cu acelaşi stil de viaţă, dar şi unde ar putea ajunge dacă va face o schimbare radical la timp.



Din fericire, în cele trei zile petrecute de Manuela şi Thea în sânul familiei Şerban se fac paşi importanţi şi apar cu adevărat soluţii pentru problemele celor patru membri.

Care sunt acestea şi cum evoluează lucrurile aflaţi urmărind emisiunea S.O.S., sănătatea mea! joi, 24 iulie, de la ora 21:00, la Prima TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod